Vilken dag

Idag har det varit fullt upp, jag sov bara 2 timmar i natt, sen upp och iväg till jobbet, blev en hemmagjord pizza till frukost *mums*, sen hem till hundarna och härja med dom, sen bar det av ner på stan. Bland annat till biblioteket med pappa och Rickard. Pappa skulle kolla efter lite bilder, han ska nämligen tatuera sig igen. Nyss så var jag ut på en lååång promenad med hundarna, Jodie var duktig att hänga med =)
I morgon ska jag jobba på två olika ställen. Gissa om jag kommer vara trött i morgon kväll?! Blir riktigt körigt med fler jobb denna vecka.. Sådär ja, blev en kort uppdatering om dagen.

Sitter och drömmer om att fixa till vardagsrummet och hallen. Plånboken säger ifrån lite! Men mer jobb brukar oftast innebära mer pengar, så jag får hålla mig till tåls ;) Har i alla fall planerat allt in i minsta detalj, känner mig riktigt uppfinningsrik och jag längtar tills det är fixat =)
Nu ska jag dricka kaffe, hålla span på Jodie och skälla på na när hon jagar katten! Nu får det vara nog! Men det lilla problemet är att jag lär hålla span på katten också och skälla på henne när hon jagar Jodie! Vilket kaos..!

Men PussHej Sålänge! =)

M.C. Escher

Jag och Ola kollade på tv en kväll här och då handlade det om en man som hette Escher, minns inte så mycket om honom, men jag tycker om det han gjort. Är inte så intresserad av konst och sånt, men det han gjort gillar jag. Här kommer lite bilder som jag tog på www.mcescher.com.







Såhär står det om honom på
wikipedia.org

Maurits Cornelis Escher, född 17 juni 1898 i Leeuwarden, död 27 mars 1972 i Hilversum, var en holländsk konstnär, som ägnade sig åt att utforska matematikens och filosofins mysterier med hjälp av konst. Det sas ofta om honom att han hade en "matematisk hjärna", men under skoltiden var han varken särskilt duktig eller villig vad gällde matematik.

Eschers konst illustrerar sådana koncept som sällsamma slingor, nivåskillnader och perspektiv. Omöjliga figurer och paradoxer tillhör också de främsta inspirationskällorna.

Han introducerades redan som ung till den grafiska tekniken linoleumtryck. Från 1919 till 1922 studerade han vid Skolan för Arkitektur och Ornamental design i Haarlem, Nederländerna där han lärde sig olika grafiska tekniker av bland annat Samuel Jessurun de Mesquita, en person vars starka personlighet influerade Eschers utveckling till grafisk konstnär. 1922 for Escher till Italien och bosatte sig 1924 i Rom. Under sin drygt 10-åriga vistelse där gjorde han många studieresor bland annat till Abruzzerna, Amalfikusten, Calabria, Sicilien, Korsika och Spanien. 1934 lämnade han Italien och tillbringade två år i Schweiz och fem år i Bryssel innan han 1941 bosatte sig i Baarn, Nederländerna. Escher avled den 27 mars 1972 vid en ålder av 73 år.


...

I lördags var jag som sagt hem till Eva och drack lite vin, trevligt var det =) Liza var inte där när jag kom, så vi tänkte att vi skulle börja dricka lite före. Fram med vinöppnaren från 1800-talet ;) Jag som inte brukar dricka vin är ju inte så duktig på dedär med att öppna flaskan, så Eva gjorde ett försök, men så gick öppnaren sönder! =/ Var bara att gå till grannen som hade en öppnare av 2000-talets modell! Haha ;) Det var ju ett tag sedan man drack sådär "på riktigt" så jag vart väl lite rund om fötterna kan man säga, efter nästan en och en halv flaska =) Vem är måtta, och varför skulle jag dricka med honom?! Haha ;)
Sen kom Ola och hämtade mig, när jag kom hem blev det gårdagens pizza, 2 glas mjölk och ett glas vatten. Vaknade mitt i natten sen och tog mig ett glas vatten till. Brukar alltid vakna mitt i natten när jag druckit och hälla i mig ett stort glas vatten. Men jag är förvånad över att jag inte blev bakis, vin som ska vara hemskt dagen efter. Men så brukar jag inte bli bakis heller, kanske för att jag inte brukar dricka vin? Eva bjöd på Resorb tror jag det hette, skulle hjälpa mot baksmälla. Kanske var det som gjorde att jag slapp =)
Nu sitter jag iaf här med en kopp kaffe, Ola sitter och spelar tv-spel. Spänande! ;)

Jag blir toookig på kattfan här hemma! Hon håller på och skriker och härjar, hon vill ha en man! Måste ringa till veterinären och boka tid för sterilisering. Hon har härjat i 3 månader till och från. Man blir tokig! Så får man ju också tänka på att man bor i lägenhet, inte så trevligt för grannarna kanske. Sen vill man ju inte heller att hon ska ut och bli på smällen. Finns ju tillräckligt med hemlösa katter tycker jag..


Jomen hallå

Man kan ju undra vad jag håller på med om nätterna egentligen.. I morse när jag vaknade var det kallt och blött på kudden. Vafan? Vad har hänt? Jag vänder mig om och får syn på mitt vatten glas, i sängen, uppochned! Jävla skit, kallvatten i sängen. Mysigt! Och det är inte första gången det händer, vaknade så igår morse med! Men jag misstänker katterna! Hur skulle jag kunna slå till glaset så det kommer mot mig? Då måste jag isf ha lagt upp armen på bordet och dragit ner glaset. Den tror jag inte på..

I kväll ska jag hem till Eva på fest med vin och mys. Blir nog trevligt. Men först måste jag till systemet och köpa vin, kan vara bra ;) Som det ser ut nu så finns det bara öl här, och ett snuskigt rosé vin som jag vägrar dricka av!

Hej sålänge! ;)


Comviq

Vart bara tvungen att lägga ut den här. Så jäkla sjukt alltså och vad snygga alla är, haha! ;)

Arga lappen

Ganska kul att gå ut på argalappen.se och titta lite, i brist på annat =)



Haha, vad i?

Fy då!

Vad pinsamt! Hahaha!! En omelett? Eeeh? Jodå, en sån kan jag göra? *Svettigt* Titta vad fint det blev! Den får du, men jag skulle ju aldrig skicka ut den till en gäst. Haha, vafan?!

Kniven mot strupen

I kväll kl 21.00 får man se när de var i Avesta..

Såhär står det på tv3.se: Trappers var smeknamnet på pälsjägarna som levde i vilda västerns mest avlägsna områden. Men på Trapper Bar i Avesta finns inget vilt – mer än viltkryddan i skafferiet. Smaklösa halvfabrikat som värms upp i mikron har skrämt bort gästerna. Om inte Alexander Nilson lyckas sälja skinnet innan björnen är skjuten kommer Trapper Bar att gå i konkurs inom fyra månader. Mitt i centrala Avesta ligger Trapper Bar som är på randen till konkurs. Personalen lever i förnekelse och vägrar inse situationens allvar - de tycker själva att maten som döms ut av gästerna är ”jäkligt bra”. Alexander Nilson tycker att den fantastiska rustika lokalen hör hemma i Asterix & Obelix, medan menyn hör hemma på en grekisk bodega. I stället för en öppen brasa och helgrillat vildsvin blir Alexander serverad märkliga halvfabrikat och snustorr fisk. - Jag ser en björn som håller en fet lax i munnen! Att fånga det vilda djuret och sedan tillaga det, så ska Trapper Bar vara, säger Alexander Nilson.


Tänk att jag inte ens visste att dom varit här.. Konstigt!
Förresten så berättade Ola idag att det var kockens (Kocken på Trapper) mamma vi hjälpte att flytta för ca 3 veckor sedan, jag förstod inte att det var han som var med och hjälpte.. Haha! Jag vet ju inget alls! ;)

Har precis ätit kasslergratäng som Ola gjort, duktigt av honom, gott var det också =) Men jag undrar vad Alexander Nilson hade tyckt? "Smaklösa halvfabrikat." Haha! ;) Neeej!


Hemma igen

Blev en lååång dag.. Men nu är jag hemma och har precis tagit en dusch, så läget är under kontroll ;) Ola fick ta hand om Jodie idag, hon hade tydligen sprungit som en galning och härjat på Fridolf när dom var ute och promenerade =)
Något mindre roligt var att jag fick reda på att NÅGON (någon katt) hade haft ner sockerskålen från bordet så den gick i 1000 bitar! Man kan ju inte ha nått fint här inne, dom små ligisterna är ju överallt! Dom får ju inte vara på bordet och det vet dom. Så tror dom att man inte har en aning om att dom är på bordet så fort man vänder ryggen till.. Tokiga små...





Hittade en gammal bild från sommaren -09.
Längtar man nått då? Nä... Eller förresten, JOOO!! ;)



Man riktigt ser hur gott der var! Ååh, nu blev jag ju hungrig också..



God morgon!

Idag är jag lite trött. Men jag har ju mig själv att skylla för det!
Jag ska åka till Fors och jobba lite idag. Känns bra..

Well, I must be off. Hej sålänge!

Innan jag går och lägger mig

Så slänger jag ut lite bilder på dagens fynd. Rea is the shit! ;)






Ber om ursäkt för de kassa bilderna, men jag har ju ingen "riktig" kamera...

Nått att tänka på, ni som ska komma och fika i mars och vill ge nått lite dyrare! Haha =)




NattiNatti!

"Ring, rrrriiiiing!"

Vad irriterande det kan vara när det ringer stup i ett! Igår fick jag inte en lugn sekund! Så säger man till personen som ringer att man inte har tid att prata och efter många om och men så lägger man på. Sen hinner man inte stoppa ner den i fickan innan det ringer igen! Det höll på så tamefan heela daaaagen! Man blir tokig..! Idag har telefonen inte ringt alls, men nyss, precis när jag skulle sätta igång och skriva här så ringer det, såklart! Lite svårt att prata och skriva samtidigt.. Det blir alltid så otajmat. Jag har tänkt på det där med telefon, det är ju stressande ibland. Inte kan man ge fan i att svara eller slå av den heller, då blir folk som tokiga. Vart har du varit? vad håller du på med? O s v...  Är det inte ett fritt val? Vill man inte svara eller ha telefonen avstängd så ska man väl få ha det? Men det är väl min plikt som människa att vara kontaktbar 24/7...
Såklart kan jag tycka om när det ringer också, man är ju inte en riktig satkärring ;)

Idag har jag och Ola vart på stan. Jag handla lite smått och gott! Bland annat en skjorta och en tshirt. känns skönt med lite nytt iaf =)
Nu går ola omkring och sjunger samtidigt som han sitter och äter blandad kompott, haha! Så tokigt det blev! =) Jag ska nog slå till på att ta mig ut i köket för att slå på lite kaffe, hej sålänge!

Tjo flöjt

Här sitter jag och lyssnar på lit musik. Taio Cruz - Break Your Heart är det som är igång just nu, tänkte jag skulle lägga upp videon här men det går tydligen inte... Ska nog ta en kopp kaffe, sen bär det av mot stan. Tänkte jag skulle köpa nått fint =)
Igår jobbade jag lite, kändes bra fast det var söndag. ;p Jag jobbar ju inte så mycket nu för tiden, men jag har faktist hittat ett jobb som jag ska ringa på idag, skickade en ansökan dit i fredags. Vore fint att få jobba heltid istället, blir ju mer pengar då vetni ;) Nej, göra sig i ordning kanske?

Nu blir det lite Volbeat, det tröttnar man aldrig på ;)

Hur ska detta gå?

Allt man kan göra är att hoppas att det löser sig!!! Jag bryr mig nog lite för mycket, när det händer andra något så känns de nästan som att det händer mig! Inget fel på medkänslan här inte..

Oh, ja! ;)

http://www.tackfilm.se/?id=1263732095026RA58

God natt?




Ja, God Natt! =)


Make-up

Jag tycker det är kul med smink =) Tråkigt bara att jag inte har något "riktigt" ställe att sitta och sminka mig på. Skulle haft en riktig spegel med bra ljus runt om så man ser ordentligt!






Nu sitter jag här med en kopp kaffe och en Ola =) Jodie har lagt sig i sängen och just nu snarkar hon nästan så det blir jordbävning! ;p Sötnöten..!


Jaha?

Såhär ser det ut här. Håller på och försöker lära mig hur man gör allt. Men jag har ju inte photoshop heller, inte så lätt att göra något kreativt då.. Men, men.. Nu sitter jag och Ola här och tittar på Grannfejden med en varsin negerboll och en kopp kaffe =) Myyys..

...

Nu får det vara nog med bloggfix! Orkar inte mer nu. För övrigt så har jag 2 st män här som sitter och spelar tv spel.. Jag som var trött för ca 5 timmar sedan! Men nu åker dom ut! Båda 2! ;)


Ni får ta det som det är!

Håller på att snygga till lite här, men jag tar det pö om pö! ;) Men den som väntar på något gott....!

Lagerhaus

Jag gillar Lagerhaus!! =) Här kommer lite grejer som jag bara måste ha!

Assietten (10 st vill jag ha) och sängkläderna!!!! Ge mig! =)











Hahahahahaha!!!



Ja, vad ska man säga?!! Haha..



Vilken dålig humor jag har! =) Men jag såg det framför mig när jag tittade på hur hon låg, så jag vart tvungen att göra en liten strut! ;p Hon ser ut som en kines som agerar stjärngosse!
Hon får mig att skatta varje dag den här hunden! Haha, hon är för härlig! =)


Nu är det visst bedtime också. Nattnatt!

Mega man 2











Sitter och spelar för fullt! Jag älskade mega man när jag var liten =) Men man är inte lika duktig som förr!

Frryyserrr...

Kallt! Det är kallt ute..
Igår var det cruising här i stan, ingen riktig värme hade Pär i sin bil heller.. Men kul var det ändå =)
Nu sitter jag här med en varm kopp kaffe. Måste väl ta ut Jodie snart också men hon gillar verkligen inte att gå ut nu när det är 20-. Inte jag heller! Men måste man, så måste man..

RSS 2.0