Today

Jag vakna av ett jävla liv, en Ola som pratade med sig själv och sprang omkring här som en yr höna. Bråttom, bråttom, ojoj nu får jag skynda mig, bråttom! Jaha, tänkte jag. Vafan, han kan väl tänka det istället för att ränna runt här och störa oss som åtminstone vill sova till 7! Men det var väl bara att kliva upp och gå ut med hundarna. Ingen idé att somna om heller för då brukar jag sova skit länge.
Idag ska jag som sagt till Ikea med Liza =) Blir en sväng till Uppsala. Sen ska jag till Vittinge och sova där i natt. Skickade Ola till systemet igår för att handla lite åt mig (han skulle ändå till stan). Så i kväll blir det att prova en ny cider.
Nu ska jag packa väskan och även leta rätt på dom där skorna som ligger någonstans bland allt i garderoben, måste ju ha nå bra skor när man ska springa som en gasell inne på Ikea! ;)




Xide spring är Carlsbergs svar på vårkänslor, som med sitt färgglada yttre och friska smak ska få det att spritta i benen hos dansgolvbenägna runt om i landet.
Xide spring ska vara vårinspirerad såväl smakmässigt som i sin färgglada utformning - melonsmak får möta mynta i en fräsch skapelse.


Ska bli intressant.

IKEA

Sitter och drömmer lite. Jag och Liza ska till Ikea på lördag =) Och nu sitter jag med en kopp kaffe och funderar om det är nått speciellt jag behöver. Hade ju planerat att köpa en tv bänk och en byrå men det fick jag när jag fyllde, så nu vet jag inte. Men det finns alltid grejer man behöver på Ikea! I love it!
Ska väl ta ut hundarna på en promenad nu, sen göra mig i ordning. Blir en lång dag idag..

För i helvete?!

Tittar på uppdrag granskning. Fy fan vad sjuka människor det finns! Men nu blir det väl tyst på allt folk när dom hört ett erkännande från den där "Oskar"!
Fan vad förbannad man kan bli!!! Jag blir helt chockad!

23-3-10

Jag hittade i alla fall nått på stan. Blev en tröja, ett lila linne, en BH, en vit eye liner och en ögonbryns penna. Och så några korgar att ha under bordet och vid tv bänken och 2 stora kuddar till soffan =) Nu är jag helt död.. Måste gå och lägga mig.
I morgon börjar jag kl 10, så det blir väl lite sovmorgon =) Fridolf ska till veterinären i morgon för en vaccination. Ska tydligen gå någon så kallad kennel hosta nu, så man vill ju vara på den säkra sidan. Jodie ska inte vaccineras förräns i juli någon gång. Nu orkar jag inte skriva mer, nattnatt!


Check, check

Jag kan stava ;)

Skogs promenad

En skogspromenad med hundarna, sheck!
Nu blir det att göra sig i ordning, gå hem till Marlene en sväng, sen bär det av mot stan.

Här har vi en mix med låtar av 2009 års modell ;p


Saras egna lilla syjunta

Igår blev jag så sugen på något nytt och jag hade tröttnat på den gamla väskan som låg och skräpade i garderoben, så jag drog fram mina gamla vänner. Herr och fru nål och tråd ;)
Här har ni resultatet..
(Suddiga mobilbilder)


Tro nu inte att den fula lila/rosa vaxduken är något som legat på mitt bord, nejnej!
Bilden är tagen hos min tokiga mamma för nått år sedan..
Och fråga mig inte varför jag har kvar en suddig bild på en gammal väska ;)







Jag hade gärna slängt dit några nitar också, men ofta man har en massa lösa nitar liggandes.

Men ja, vad säger man? =)


Ola drömmer

Ola säger: Vilket jobb, vilket jobb, VILKET JOBB..

Hahahaha!

Shoppa

Hej där. Här sitter jag, alla andra i "familjen" sover.. Jag vill handla kläder tills jag spyr! Shoppa, shoppa, shoppa! Sitter här nu och tittar lite efter skor på nelly. Jag behöver verkligen skor. Och något att bada i, för snart är det sommar, sol och bad ;) Bäst man är ute i tid tänkte jag. Men jag ska skjutsa Ola till jobbet i morgon, så jag kan ha bilen. För jävlar i min lilla låda vad jag ska handla! ;) Jag lovar att jag kommer hem utan att ha handlat nått! Brukar ju i alla fall vara så, när man är ute efter nått så går det inte att hitta.. Aja, önska mig lycka till! ;)
Förresten, Liza E. Jag ringer dig i morgon! =)

picture





Nu har jag haft lite roligt igen ;)

Katten Bus





Haha =)




Idag har vi allihopa varit inne och bara vilat upp oss =)
Förutom när hundarna vart tvugna att gå ut förståss.
Och just nu hör vi det ljuva ljudet av en diskmaskin! Man blir så lycklig, nästan tårögd ;')

Från värme till kyla

Igår slog Avesta rekord i värme. 12 grader sa dom att det var har jag för mig. Idag är det svin kallt och värsta snöstormen!! Fy fan! Deprimerande..

I morse när klockan ringde sa Ola: Sara, gå upp och stäng av. Till svar fick han. Nej, jag blir inte brunare. Haha, jag låg antagligen och sola ;)

Ola åkte iväg nyss för att köpa pizza. Ska bli gott! Jag ska införa att söndag = pizza dag!

Hahahahaha

Vafan. Måste tala om vad jag höll på att göra i natt! Fy fan!
Ni vet katterna här håller ju på och härjar, Så trodde jag att det var 3 katter vid fotändan i sängen. Så vart jag förbannad och skulle slänga undan dom så man fick plats. Jag tog tag i en och skulle slänga den ur sängen. Men så precis innan jag skulle kasta iväg, så hejda jag mig. Det var ju Jodie jag fått tag på! Haha, fyfan, stackars babydog! Tänk om jag slängt iväg na! Haha, nää! Vilken ångest jag skulle fått! Hahahaha, jag dööör!




Morsning

Korsning ;) Det är lördag och jag är vaken nu? Ola klev upp kl 5, han ska jobba idag.. Jag vaknade av katter, hundar och av att mannen tände lampan. Vilket tok!!
Sitter och funderar över bloggen. Jag vill göra den finare, bättre och allt det. Men då är frågan om det är värt allt besvär? Det är ju ingen dans på rosor att blogg designa direkt. Jag har ju inte ens Photoshop, inte så kul att göra nått då heller. Man kan ju betala någon för att få en design, men då känns det inte riktigt som min egen. Då har ju inte jag gjort det. Jag gillar inte riktigt det, att man anlitar någon annan. Och lägga ut pengar på bloggen? Nää..
Annars då? Jodie har tuggat på datan! Första grejen hon tuggar på! Nu är det en massa märken på den. Hon kunde inte välja att tugga på nått billigt? Men den funkar ju fortfarande, och det är ju det viktigaste! =)
Idag kommer Ronny hit. Med sifferstansar till lilla mig! Tjoho =) Bara att boka dendär jävla besiktnings tiden! Yes! =) Och tack Magnus för att du kollade upp hur det verkligen var med stansarna!



Måste få dit cowcatcher'n fram också, haha. Som det ser uuuuut!

Rådjur


Man ser knappt, men jag var hem till pappa en sväng idag och då var det 2 st rådjur utanför fönstret, dom var jätte nära, så söta =)





Nu blir det solsidan! Tjoho, som jag har väntat! =)


Jag fick blommor





Jag fick blommor av älsklingen igår när jag kom hem från jobbet. Vilken sötnöt han är =)




Nu ska jag ut med hundarna, sen iväg och måla fönster.

Varma koppen


"Frukost". Gött =)

Vilken natt!

Fan vad svårt jag hade att somna. Ola och Jodie snarkade i skift i natt! När jag fick tyst på den ena så börja den andra.. Tryckte i öronproppar, men hörde dom ändå + att det inte är speciellt bekvämt att ha nått i öronen när man ska sova. Klockan var efter 2 i alla fall innan jag somna! Men jag kom upp halv 7 ändå, ganska bra. Men jag kommer nog bli trött innan den här dagen är slut.. Tycker inte ni att nyhetsmorgon har blivit jävligt tråkigt? Förut var det det första man slog på på tv, men nu tycker jag bara att det är riktigt tråkigt.. Vakna med the voice är det som gäller nu, det är inte alltid så kul det heller. Men det duger =)
Nu ska jag ta en kopp kaffe. Dagens 2a kopp redan! Puss och potatis!

Haha

Jag fick ett konstigt meddelande igår: Jag såg inte förrns nu att mitt sms hot blev skickat..
Och Ola fick en vätepåse över sig. Hahaha! Nej, hur ska ni kunna veta vad jag menar nu?
Men nu skrev jag mest för att jag skulle komma ihåg det själv! Haha, så jäkla kul!

Nu ska jag ta sista svängen med Fridolf och sen ta ut Jodie på en kort vända. I morgon ska jag måla fönster, spännande spännande...

Nu har jag tänkt igen

Ja kors i taket, jag har tänkt! ;) Nejdå, men jag tänkte bara på det där med hundar och mat. Folk säger såhär: Min hund är så bortskämd och har det såå bra! Han får äta samma mat som oss varje daaag, inte såndär äcklig, tråkig hundmat. Då tänker jag såhär: När ni era svin äter korv med bröd, hur mycket jävla näring får hunden i sig då? Är det nyttigt tror ni med korv med bröd, eller köttbullar å pulvermos eller pannkaka, våfflor, ja ni förstår vart jag är påväg.. Dom flesta vet inte ens vad för nått hundar inte tål! Man kan ju inte mata i dom vad som helst och hur mycket som helst av det när man inte har någon riktig koll! Och har ni inte undrat varför det finns hundmat? Då ska jag tala om det! Hundmaten är speciellt utvecklad och anpassad för hunden, för att hunden ska få den näring och energi den behöver. Jag blir så arg! Stackars djur säger jag bara! Dom förstår ju inte vad som är nyttigt och inte. Jag kan gå med på att man kanske blandar i lite korv eller vad det kan vara i maten åt hunden för att det kanske ska smaka lite bättre, men man ska fan inte ge BARA sån mat!


Är det lagligt att vara så söt?
Kanske är det hundmaten som gör det??? ;)



Här kommer en lista på farliga grejer som jag tog på vovve.net
Hoppas det kommer till användning!

Russin och vindruvor kan ge njursvikt. Så få som sju vindruvor uppges ha orsakat njursvikt med dödsfall som följd hos en medelstor hund. Symptomen är att hunden oftast börjar kräkas våldsamt några timmar efter intag av russin eller vindruvor.

Choklad innehåller theobromin som är giftigt för hundar. Mörk choklad är värst och mycket små bitar kan göra att en liten hund avlider. Tecken på att hunden blivit förgiftad kan vara att den blir flåsig och rastlös, börjar kräkas eller får diarré.

Koffein som finns i kaffe, te och Coca Cola bland annat, är inte alls nyttigt för hundar. Det kan orsaka oreglebunden hjärtrytm eller att hjärtat "skenar".

Nötter innehåller ofta väldigt höga halter av mögelsporer och är ofta väldigt salta, samt kan fastna i halsen. Macadamia nötter kan orsaka kräkning, förlamning, ont i magen, stelhet och ataxi. Exakt vad som är giftigt i nötterna vet man inte. Prognosen är dock god om hunden får veterinärvård.

Alla sorters lök, inklusive vitlök innehåller ämnen som är giftiga för hundar. Det gäller såväl rå, som tillagad och torkad lök. Hundar saknar det enzym som smälter lök. Lök dödar kroppens röda blodceller och kan orsaka anemi (blodbrist). Dessutom kan hunden får leverskador, allergiska reaktioner, astma attacker, kolik, kräkningar och diarré.

Svamp är inte heller bra för hundar. Olika sorters svamp är olika giftigt men ingen svamp är bra för hunden. Symptom uppstår oftast 6-8 timmar efter att hunden ätit svamp och det kan vara alltifrån att hunden dreglar och får ont i magen till hallucinationer och att hunden faller i koma. Dessutom kan hunden få njur- och leverskador som kan göra att hunden avlider.

Avokado innehåller det för hundar giftiga ämnet persin. Skal, kärna, löv och själva frukten är giftig för hundar. Det giftiga ämnet persin ger många symptom såsom andningsvårigheter, svullen mage, vätskesamlingar i bröstkorg och hjärta.

Ben ska inte ges kokta till hund då de kan splittra sig och fastna i halsen och/eller tarmarna. Råa ben går bra.

Citrusfrukter kan störa magsaftsproduktionen och leda till att hunden kräks galla.

Glykol utgör en stor förgiftningsfara. Det behövs inte särskilt mycket glykol för att en hund ska bli dålig. Hundarna dricker gärna den söta glykolen eller slickar i sig snö där glykol spillts ut. De första tecknen på förgiftning inträder från 30 minuter till 12 timmar efter intaget av glykol. Hundens törst ökar kraftigt, den kissar mycket, blir vinglig och kräks. Efter 12 timmar kan det verka som om faran är över, men eftersom de giftiga produkterna i glykolen bryts ner på olika sätt, kommer nästa kris efter 24 timmar. Då upphör njurarna att fungera. Hunden slutar att kissa. Den kräks och blir allt sämre.

Grönmögelost innehåller roquefortin som är en giftig svamp och kan ge nervtoxisk effekt, skakningar m.m.
Jäst är inte dödligt giftigt, men förgiftar hunden på så vis att det kan leda till berusning hos hunden. Hundar äter gärna jäst så fort de får möjlighet och blir riktigt dåliga av det. Jästsvamparna tål miljön i magsäcken och kan fortsätta jäsa i hundens mage. Under jäsningen bildas det alkohol som gör din hund berusad.

Potatisplantor och rå potatis innehåller solanin och chaconin och är giftigt.

Rabarber bör ej ges för ofta då det hämnar bildandet av röda blodkroppar.

Rabarberblad innehåller oxalsyra som är ett svagare gift, men i större mängd kan det vara potentiellt dödligt.

Rå äggvita innehåller avidin som gör att vitaminer förs ut med avföringen istället för att tas upp av kroppen. Kokas äggvitan förstörs avidinets egenskaper.

Rå fisk innehåller tiaminaser som förstör B-vitaminet tiamin men kokar man fisken förströs tiaminaserna och fisken blir ofarlig.

Salt kan ge saltförgiftning. Det krävs inga större mängder salt för att ett djur ska bli förgiftat, bara ett par gram per kilo kan få väldigt allvarliga följder. Hundar går ibland och dricker saltvatten i strandkanten eller får i sig det när de badar. Dricker de större mängder kan de bli förgiftade. Det vanligaste tecknet på saltförgiftning är kräkningar och kraftigt ökad törst. Därefter kan man se skakningar och kramper, diarré, trötthet och i grava fall medvetslöshet.

Spenat bör ej ges för ofta då det hämnar bildandet av röda blodkroppar.

Aprikos, körsbär, fikon, plomon äpple och liknande kärnfrukter. Om en hund äter stor mängd av dessa frukter, deras löv eller kärnor, kan det bli farligt. Dessa frukter innehåller ämnen som liknar cyanide som är giftigt och påverkar andning, ögon och kan ge chock.

Xylitol påverkar hunden blodsocker negativt, det sjunker. Det kan få till följd att hunden kräks, den blir svag, får svårigheter att gå. I allvarligare fall kan den kollapsa, få kramper och till och med drabbas av slaganfall. En hund på 10 kg som har fått i sig 2-3 tuggummin, kan uppvisa symptomen. Om man vet att hunden ätit något med xylitol kan man ge den socker för att motverka att blodsockret sjunker, men veterinär bör kontaktas.

Mjölkprodukter innehåller mjölksocker (laktos). För att kunna bryta ner laktos behöver hunden ett enzym som kallas laktas. Valpar har laktas i sin magtarmkanal men förlorar ofta förmågan att bilda detta enzym när de blir vuxna. Därför får hundar ofta diarré av att dricka mjölk eller andra mjölkprodukter. Mjölk och mjölkprodukter innehåller också kalcium. Hos valpar av stora raser, dvs. raser som har en vuxen vikt över 25kg, bör man inte utfodra med mjölkprodukter eftersom ett förhöjt kalciumintag kan öka risken för tillväxtproblem.

Saffran är giftigt i större mängd.

Muskot är i större mångder giftigt för hundar och kan leda till döden. Symptom kan tex vara skakningar, epilepsi och nervproblem.


Vilket väder!

Ojoj! Jag drog på mig dunjacka, sjal, mössa och vantar, så gick jag ut med the dogs. Och jävlar vad varmt det blev! Skulle nästan kunna tro att det är sommar. Gud vad skönt det var ute! Men nu är hundarna helt slut efter promenaden. Jodie fick gå lös också, hon blev hur glad som helst och vilket race hon hade med sig själv =) Så söt!



Så här ser det ut nu!

OjOj

Vilken körig dag. det började med att jag skulle ta mig en kopp kaffe. Jag hällde kaffet i koppen, i med socker och mjölk, tog en liten smutt. Jag var precis påväg att ställa ner koppen på bordet, så gled den bara ur handen på mig! Den bara åkte ner, som om jag skulle ha släppt den, men det gjorde jag inte! Sjukt alltså.. Blev bara att ta fingrarna ur rövva och brygga nytt! ;p
Efter ett jäkla hallå och en smörgås var det i dax att ge hundarna mat och ta en snabb promenad, sen iväg till jobbet i 4 timmar, hem och ta ut hundarna, till nästa jobb på 4 timmar, hem och ut med hundarna, en dusch, ut med hundarna igen, iväg och handla pizza, äta pizza, Ge hundarna mat, ut med dom igen, titta på dating in the dark, sen desperate. Blev en snabb summering av dagen :) Nu sängen! Natt, natt!

Nu gjorde jag bort mig

Haha, vilket cp! Att rotfrukter skulle vara grönsaker. Bra att man kan dedär med mat! Eller vänta nu,, det kan jag ju inte! Fan alltså.. ;9

Attans

Nu ställde jag till så jag fick tillbaka ram runt bilderna. Det vill jag ju inte ha! Det går inte ta bort, eller jo det går nog. Men så som det står att man ska göra har jag redan gjort, inte fan hjälper det heller.. Men jag orkar inte med bloggen mer just nu. Jag och mupparna går ut!

Confession

Jag hittade ett armband på nätet, här har ni det.





129:- inkl. moms på l8nyberg.se


Det roliga är att jag redan har ett sånt =)


Kass mobil bild, men i alla fall..

Vill ni veta vad armbandet kostade mig? ;) 10:- Ja, ni ser rätt tio kronor!

Och det är inget fel på kvalitén heller, ny var den när jag köpte den också.
My secret? Dollar store! Haha, nu vet ni vart jag handlar! Men är jag nöjd då? Jodå! ;)
Jag ska då alltid fynda, vet inte hur jag lyckas..


Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé

Jag antar att ni alla sett den redan. Vad tycker ni? Själv tycker jag att låten är bra och videon är annorlunda, på ett positivt vis. Men hänger låt och video ihop? I så fall förstår jag inte..
Haha, jag fattar visst inget alls idag!? Kanske att jag klurat ut alla konstigheter till i morgon? ;)



Nu säger jag god natt!

El

Igår kom som sagt Pär hit och koppla lite el, vi fick även ett extra uttag i köket =) Det var o jordat överallt! Det ska det tydligen vara i alla lägenheter utom 2 på det här stället! Sjukt! Men Pär får komma hit igen och sätta upp lampor åt oss och koppla in dimmer och gärna ett kontaktuttag i hallen, vi har inte det! Så får han fixa jordat i vardagsrummet också =) Nu har jag bara bestämt att han ska göra det, jag har inte ens frågat. Haha, vilket svin jag är ;)
Senare kom Rickard hit och vi åkte hem till moster och fika, fick man träffa lite kusiner också och det var inte igår tänkte jag skriva men det var det ju! Haha! Trevligt var det i alla fall. Så det blev en lugn lördag.
Ola åkte precis iväg för att handla lite grejer till diskmaskinen, så vi kan koppla in den. Vi upptäkte att det var en grej som inte passade här, aja det blir säkert bra =)
Nu ska jag klippa klorna på Jodie.


Skrotkornet solar =)

Nödvändigt? Jomen visst!



Vad gör man? Haha, kanske ska ta ut hundarna istället för att sitta här och knäppa en massa onödiga bilder? Jo, jag går nog ut! Det är ju så fint väder också =) Sen efter det så blir det att städa lite, spännande, spännande...

Farlig diskmaskin

Den där jäkla diskmaskinen var ingen höjdare direkt. Vi koppla in hela kalaset, så skulle jag öppna luckan och ha i diskmaskinrengöringsmedlet, oj vilket långt ord.. I alla fall så fick jag en stöt, en riktig elstöt alltså! Livsfarligt! Så Pär ska komma hit idag, han är ju elektriker, så han ska kolla våra kontaktuttag i köket. Det måste vara nått fel, för ibland när jag stoppar i en kontakt så blixtrar det. Inte speciellt bra.. Pär trodde att det kanske hade nått med det att göra.
Igår var det fredagsmys med solsidan. Alltså det är ju hur kul som helst! Jag bara älskar det!


Goda kakor



Har du inte smakat dessa, så ta och gör det i så fall. Om du gillar smultron förståss =)
Dom luktar precis som smultron, men smakar kanske inte exakt som smultron. Med det är nära ;)





Denna köpte jag igår, riktigt mysig faktist :p 



Har precis badat hundarna, dom lukta hund. Konstigt va, haha ;) Nu luktar dom blomma! Jag känner mig riktigt nöjd ;) Ska väl ta tag i städningen här hemma, sen när Ola kommer hem kopplar vi in diskmaskinen! Tjoho!
Sen ska jag till mamma och äta klappgröt, hoppas hon lyckades med den denna gång. Jag vill att det ska smaka precis som det smakade när mormor gjorde den när jag var liten. Hoppas, hoppas =) Aja, bye sålänge..

Glömde bort

Nu glömde jag skriva att Ola fick tillbaka jobbet på min födelsedag! Då fick ju jag automatiskt en riktigt glad man hemma här då också =) Härligt!
Och hur glad blir man inte när solen lyser och värmen börjar komma! =)

Igår blev det en vända på stan, jag handla lite smått och gott på HM.
Behövde verkligen en jacka! Så när man fick meddelande på mobilen att dom hade 100 kr rabatt på alla jackor, så kunde man ju inte låta bli + att jag hade presentkort på 200 =) Så billigt blev det ändå.


Wooh

Vilken födelsedag jag fick =) Dagen började med att Rickard och Ola väckte mig med sång, frukost och presenter. Bland annat en tv bänk som jag sagt att jag vill ha =) Blev bara att hoppa upp och bygga :p Sen kom mamma och pappa, dom hade med sig en byrå som jag också sagt att jag vill ha, tårtan stod dom för också, vilket lyx ;) Sen droppa det in och ut folk mest hela dagen. Fika fick man allt göra, kändes nästan som man skulle spricka där ett tag ;) Men jag måste säga att det är den första födelsedagen som jag bara fick grejer jag önskat och behöver, inte en massa onödigt skräp som åker in garderoben ;)
Nu är det ju så att jag tänkte slänga in lite bilder på hur vardagsrummet såg ut förut och på hur det ser ut nu. Jag har ju målat om också och grejat.. Men jag har ingen riktig bild på hur det såg ut förut, så..

Det är inte riktigt färdigt än, ska sätta upp tavlor, lite småfix, lampor, kuddar och sånt som ska köpas + att jag ska fixa så tv'n kommer upp lite, står ju nästan på golvet ;p aja, vad jag är onödig, bara massa strunt jag skriver om..

Mobil bilder..


Bry er inte om blomman till höger utan kruka! ;) Snygg som fan..










Bosse bildoktorn

Jag och Ola spelade precis det. Jag har tjatat om det hela helgen och äntligen fick man spela, var till och med han som sa det =) Fast han vann ju såklart! Men bara med 1500, jag hade 36 000 och han hade 37 500.. Inte så tokigt.
Nu måste jag göra mig i ordning för jobb. Så måste jag ju åka och handla efter det också, lär ju baka något gott till den stora dagen. Jag tar gärna emot tips på goda bakverk =) Täkte göra cheescake, muffins med choklad & apelsin smak, citronmuffins, hallongrottor, negerbollar, sen vet jag inte..
Hej sålänge!

Det var den helgen

Trevligt har det varit, förutom ett litet "bråk" igår kväll/natt eller vad det var. Men som jag förstod det så var det inte så allvarligt. Får hoppas att alla inblandade ser det så ;) Nu har Magnus, Liza och Natalie åkt hem, tyst och tomt blev det. Och som så många gånger förr undrar man när vi ses nästa gång. Tråkigt att det inte är närmare till Vittinge..

I morgon ska jag jobba fick jag reda på nyss, inte så dumt =) Sen efter jobbet ska jag och Ola slänga ut badkaret och hiva in ett "nytt" (bättre begagnat)! Behövs verkligen! Med tanke på mitt misslyckade försök att måla det! Men man lär sig av misstagen ;) Och som tur är ska vi få nya badrum till sommaren, så det är väl inte så jekla noga just nu egentligen.

Jodie var riktigt tokig idag, the dogs fick ett varsit ben, men Jodie ville bara ha Fridolfs!


Nu när jag spela upp klippet så skäller hon åt sig själv när hon hör det, haha =)

Smörgåstårta

Jodå, det har man ätit i 2 dagar nu, det är ju inte fy skam! Eva, Leo, Hans och Inger kom hit och firade mig och Ola igår. Sen senare kom Magnus, Liza och Nathalie hit, dom är fortfarande kvar. Så det blir väl lite kalas i kväll förmodar jag =) Riktigt spännande grejer jag skriver om alltså ;) Nu ska jag göra mig i ordning. Puss och potatis!

RSS 2.0