Beställt

Blev ju "tvungen" att beställa nått från Nelly rean jag också =)
Beställde i tisdags, borde ju ha fått ett mess om att det är inlämnat till posten. Men dom är kanske inte lika snabba nu när det är fler som beställer?


Nu ska jag ut i solen!

Solnedgång

Mobil bilder..







Nu ska jag gå och lägga mig! I morgon ska jag städa, sen sköta om mig själv. Blir lite hudvård och solarium. Lite färg vill man ju ha på kroppen också =)


Sluuut

Jag är slut som artist! ;) Lite trött är man ju, har precis komit hem från jobbet. En kopp kaffe har jag ordnat också. Men nu sitter jag och stressar över midsommar. Jag tänkte beställa en klänning från nelly, men jag är osäker på om den hinner komma, så jag ska ner på stan så fort Ola kommer hem med bilen. Hoppas jag hittar nått fint. Vill inte ha nått av det tråkiga jag har hemma. Oftast ser det ut som att jag är påväg på begravning, har nästan bara mörka kläder.. Måste få in lite färg också!

Här får ni en (allvarlig) bild på mig från morgonpromenaden med hundarna. Man kan skymta lite färg på jackan där, men annars har jag nästan inget med färg, och jag tänker inte ha sportjackan på midsommar! ;)

Träningsvärk!

Jag kan knappt gå, sån träningsvärk har jag. Jag fick nått dille igår om att jag skulle träna, så jag tog med mig Fridolf och jogga tjärnan runt. Idag kom mamma hit och ville gå så det blev tjärnan runt igen, dock i ett lugnare tempo. Men det räcker till när man har träningsvärk!
Vi stannade vid tjärnsjön och kasta pinne åt hundarna, men det var bara mammas hund Lizzie som hoppade i. Här får ni några mobil bilder på henne.








Söt =)

Om några veckor ska vi vara hundvakt åt den här i 2 veckor. Det blir nog kul =)

Snyggast I Stan

Det måste ju vara vi! Haha



I Skäggigaste laget!

Bilderna är tagna 2008, men inte mindre roligt för det! Ha!

Beställt

Boots! Av alla sorts skor. Inte likt mig, jag gillar inte boots, men dom här tror jag nog blir snygga =)


O'boy

Här sitter jag med ett glas oboy! Mums! Det får mig att tänka på gamla dagar. På den tiden jag bodde hemma hade vi inte "riktig" oboy. Mamma köpte alltid billig skit oboy som inte smakade nått. Det grundade hon på att när hon köpte "riktig" oboy, så tog det ju slut så fort. Tacka fan för det, det var ju gott!
Här om dagen så frågade jag henne varför hon inte dricker "riktig" oboy nu när jag och bror har lämnat. Då säger hon att det smakar för mycket choklad?! Va? Det ska väl smaka choklad? Haha, hon är knäpp ibland! Men jag tror egentligen att hon bara är snål..
Och sen kommer jag ihåg att det var så kul att sova borta, för då visste man att det fanns riktig oboy till frukosten. Alla skrattade åt mig när jag blev som ett barn på julafton när jag bokstavligt talat skrek, åh, ni har riktig oboy! Haha, man har inte haft det lätt ;)




Rainy Day





Fast nu skiner solen =)





Min kamera har blivit sämre.. Den är väl sliten antar jag. Dax för en ny!


Converse

Som jag har letat efter bruna, äntligen hittade jag dom =)



Idag är jag så ledig som man kan bli! Hade velat tvätta, men det kan man inte göra utan tvättmedel..
Jag får ta en kopp kaffe nu istället =)

Hembakat

Igår fyllde pappa år, ni tror inte jag kom på det i sista stund?! Jag kan ju aldrig komma ihåg födelsedagar, det är sant alltså. Mamma har tur som fyller på nationaldagen, det får man ju påminnelser om innan. Och sen har vi facebook, helt underbart! Men pappa har inte facebook, då vart det nästan kört! Senil Saras blogg.se kanske? ;)

Han älskar mina choklad/apelsin muffins, så jag drog iväg till affärn fort som ända in i.. och handla apelsiner och ägg. Tappat bort mitt recept hade jag gjort också, så jag skynda att leta fram ett recept på nätet. Men när jag skulle slänga in dom i ugnen så stod det inte hur länge dom skulle vara inne! Men jag lyckades ändå =)

För att göra muffinsen; Leta upp ett recept på vanliga chokladmuffins, sen river man i apelsinskal och pressar i lite juice. I den mängd som önskas, det blir smaskens! =)




Big Brother

I natt drömde jag att jag var med i Big Brother. Jag drömde att jag var tyst hela tiden och inte pratade med nån, sen åkte Peter ut, då gav jag honom en kram och sa; Jag älskar dig. Haha, vad fan vad sjukt man kan drömma =)


Söndag

Igår åkte vi som sagt till Norberg. Det blev en rolig kväll! Jag är hjärndöd idag, så jag orkar inte skriva ner allt vi gjorde och hur det var. Men som sagt så va det kul =)

Här får ni en bild på Liza och mig.

Och Henriks kepsjävel som han vifta med framför kameran...

Idag har jag städat, sen gick jag, Ola och hundarna till pizzan och åt. Nu ska vi dricka kaffe och slappa.

Partaj

I kväll är det vi som drar till Norberg! =) Ni får ha en trevlig kväll, det ska vi ha! =)


Nyheterna Dalarna

Fan vad hon som pratar när dom gör repotage låter illa! Låter som hon satt pölsa i halsen och skrattat upp det i näsan, typ. Täppt överallt för sjutton, jag hör ju inte vad hon säger.. Majoriteten av sveriges befolkning kan ju prata så man hör, så varför inte välja någon av dom som kan prata rent när det blir nyheter?
Småsaker att störa sig på kan man tycka, men man stör sig på det ändå!

Gun-Britt

Gun the model Gustavsson ;)





Och god morgon säger vi! =)

Kallt

Här sitter jag och fryser :D (överlycklig) Kom på att man kan hålla fönstren stängda på dagarna, och sen öppna när det är svalt ute och ställa fläkten i fönstret så den suger in det svala. (Smaart och god morgon).
Idag blev det att åka till mamma och grilla, passade på att låna tvättmaskin också. Skönt att få tvätten gjord. I morgon eller på lördag blir det en vända till Västerås. Skatten kom ju idag, måste shop till we drop ;)

Dagens blommor och solnedgång. Solnedgången kl halv ett, helt galet skönt att det är ljust så länge :)




Fort

Fan vad tiden går fort. Känns som det var igår vi var på rebl run, men det var en vecka sen snart. Idag är det torsdag och snart helg igen. Vad äre som händer med all tid?

Här får ni en bild på ett gäng kossor (kalvar som egentligen blir tjurar när dom vuxit upp) vi träffade på när vi gick genom skog och mark påväg hem från vittingeparken.. Jag ville ta med dom hem ;)


3 kossor till ;)

Och blek ser man ut när man hamnar för nära blixten..

Bilder

Kameran på min telefon är inte så pjåkig i alla fall. Går ju att knäppa med, om man säger..

Här får ni några.






Vi skulle ha åkt hem till mami och grillat idag, men man åkte ju på uvi i morse! kul jul.. Jag hatar den där jävla skiten..


Hur Lustig

Hur lustig får man se ut?! ;)





Min lilla älsklingsmupp ;)

Tjenis

Mitt i natta. Idag fyllde mamma år, så det blev tårta och ett möte med en kråka som ruvade på ägg uppe i hennes skorsten. hon bad mig gå upp på taket för att lägga nät, så dom inte kunde lägga ägg. Men det var ju för sent för det! Jag blev rädd där ett tag att jag kulle bli attckerad när jag stirra ner i hålet. En cm från fågeln med ögat.


Byggmax

Jag lär dra iväg til byggmax och köpa virke, här ska byggas! =) Får se om det funkar för mig, eller om det går åt helvete. ;) Ni får väl se sen om det blev nått sen. Lär kolla vad det kostar först. Vi fick ju presentkort på byggmax när vi fyllde, och det blev lite pengar över på det. Och dom har öppnat häri stan, så man lär väl passa på =)

Här kan ni få en bild på mig som "våldpussar" en motvillig Jodie ;)

-Jodie, "Neej mama, gud vad pinsamt!"

RSS 2.0