Aj!

Jag har problem med benet idag. Det är som att en nerv är i kläm eller nått.. Ena sekunden kan jag gå utan problem, sen plötsligt hugger det till och det känns som att man blir kniv stucken när man tar ett steg.. Från "arslet" upp i halva ryggen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det på för vis. Men det gör jääävligt ont i alla fall, vet inte vad jag gjort heller..
Skickade precis iväg Ola ut i köket för att slå på kaffe, sen får han väl hämta kaffet åt mig också, och i kväll ska han få knåda min skinka så kanske det blir bättre i benet ;)

Igår var vi till Ica, vi har ju fått ett nytt Ica här i Avesta så då blev man ju tvungen att åka dit. Misstänkte att dom hade lite special priser också, för att locka folk och det hade dom. Vindruvor i ask 9.90 kr styck. Glass 0,5 liter 5 kr styck. En platta ägg 9,90. Med mera. Klart man handla lite =) JÄTTE intressant va?! ;)

Jodie skäller på Fridolf som tuggar ben nu också, hon skällde åt ett gäng hästar idag och en doberman, som om hon skulle ha nån chans om dom möttes själva. Ha!


Jag fyller ut med en bild från kolmården :p


Från Vegas till Karlbo

Jag fick lite kläder av pappa från Las Vegas, 2 adidas tröjor, 3 par Levi jeans. Och ett par converse =) Och godis från Chicago =)
Inte illa för en gammal gubbe ;)

Här kan ni få en bild på skorna, så får vi se om det kommer mer bilder sen.


Nu lär jag dra till jobbet! Hörs, hej!

Mini pris?

Jag såg en reklam på tv idag om hårfärg till mini pris. Nu kommer jag inte ihåg vad det var för sort. Men det är väl ingen bra reklam? Dom kanske skulle trycka lite mer på att tala om resultatet. När jag färgar håret är jag ute efter ett bra resultat, inte att snåla med det. Jag tycker att man ska kosta på när det gäller såna grejer..

Annars då? Ja, idag kommer pappa hem från vegas. Får se om han hitta det jag "beställt" =)
Nu ska jag ge hundarna mat och rasta dom, sen blir det att jobba lite =)


Bakat


Strömsholm

Igår blev det ett återbesök i Strömsholm igen för att ta gallsyreprov och ultraljud för att titta på levern, som vanligt varannan månad. Man räknade med att allt skulle bli som vanligt, men det blev jätte bra resultat! Hon ska sluta med medicinen :D Men hon ska fortfarande äta special mat. Nu ska vi dit om ett halv år igen. Skönt att hon kan bli ännu bättre :)
En sak som inte var riktigt lika roligt, var att kalaset gick på 1100 kr mer än vanligt! Jag frågade varför det var dyrare den här gången än sist, då sa hon att dom tittade på fler organ under ultraljudet än dom gjorde sist. In my ass att dom gjorde! det tog väl 10-15 min sist, men nu gick det på max 5 min. Och jag vet vad dom tittade på sist, det var samma nu som sist! Men huvudsaken är att Jodie mår bra och får den vård hon behöver.

En sak som är lite rolig, är all uppståndelse när Jodie kommer dit. Alla blir som tokiga :)
En veterinär kom fram och frågade om hon fick klappa Jodie. Jag såg väl ut som ett frågetecken. Hur många mopsar kommer inte in där varje dag?! :)
Hon som tog blodproverna på lillen blev helt såld och sa att det är för såna här härliga djur som hon ville bli veterinär från första början, sen sprang hon iväg och hämtade några kollegor och skulle visa Jodie. Minst 5 pers i väntrummet frågade vad det var för ras och vart jag fått tag på en sån. Haha, det är ju helt sjukt, men sjukt kul! jag är så stolt :') Men hon är speciell, den som inte smälter lite när den får träffa henne, har antagligen nått fel! Hahaha ;)


Såhär fint är det påväg dit.

Rå?

Nu har jag handlat lite igen.



Den är ringen har jag letat efter i silver, men det finns ingen :( Så jag köpte den där, sen ska jag köpa spray färg i silver. Var bara tvungen att ha den!

Snabba

Har ni märkt vad snabba dom är på Nelly? Beställde i måndags kväll och idag fick jag hem mina 2 fynd =)



Nu fick ni se lite av vårat nya golv också =)

Sista promenaden med hundarna blir det nu, sen BB!

Promenad Bilder






Ser ut som att man är vit som ett spöke! Hu!

Las Vegas

Pappa drar till Vegas i morgon! Jäkla tok gubbe ;)
Nej då, men jag sitter och kollar lite storlekar nu, han lär ju handla åt mig när han är där =) Haha, jag skulle verkligen vilja följa med! Inte bara för att jag vill dit. Jag vill filma pappa hela resan, utan att hjälpa honom om det är nått! Han kan ingen engelska, dom 2 killarna som ska med kan inte heller så mycket engelska, dom ska hyra bil och pappa ska köra. Haha! Jag kan ju tänka mig hur tokigt det kommer bli! Han tror väl att det är precis som att köra här! Nej då, men han har inte tänkt på att man kanske ska kolla upp lite viktiga väg skyltar och grejer? Ja, ni kan ju tänka er vad tokigt det kommer bli! 

Jag ska åka till honom idag och låna slip maskinen, ska ju slipa ner väggarna i hallen och måla om. Vi har lagt nytt golv i hallen nu i alla fall, men inga lister än.. Lär köpa plåt lister att ha vid tröskeln. Åkte till Borlänge igår, men ni tror inte att jag glömde present kortet på byggmax hemma?! Smurto.. Men det blev kupolen och kläder istället, inte helt fel det heller!
Vad mycket horigt folk man såg igår då förresten! På kupolen var det till exempel 2 tjejer som kom och gick, översminkade och i korta, korta, korta kjolar. Hur fan kan man se ut? Det är så jäkla fult att gå runt i kort kjol och grejer när det är så kallt ute. Man vet ju att dom fryser liksom, men dom envisas bara för att visa upp sig. Är det värt det? Nej, det blir ju inte snyggt. Passar sig inte.. Men man får väl göra som man vill, jag ska väl inte lägga mig i det egentligen, men jag kan få ha mig åsikt om att det ser för jävligt ut!

Nu lär man ju ta med vild djuren ut på en promenad! Är ju så soligt och fint =)

Tumlare

Det var prat om tumlare här i huset, Harrysson sa att den inte skulle få plats. Joo, den får väl plats, tänkte jag.

Men nu förstår jag varför han tvekade ;)


Jag kanske börjar förstå den idioten. Eller inte! Haha..


Skogspromenad

Bild från skogs promenaden idag.


Jackan fick jag av Camilla igår =) Jag brukar låna den ibland när jag är hos henne, men nu är den min! :P

Måste visa en bild på ugglan jag fick också. EN av alla ugglor jag fick! =)



Jag Lever!

Tro't eller ej ;) Men jag har haft fullt upp, så jag har inte haft nån riktig tid att skriva. Den 3e mars fyllde Ola år, då kom hans föräldrar och syster hit, vi fick golv till hallen (presentkort till det) och en varsin mugg med skål till, skit fint. 10e mars är ju min födelsedag, då kom familjen, Pär och hans Camilla och firade lilla mig som blev ett steg närmare döden. Haha, så optimistiskt det lät ;) Igår fyllde Stoffo, han "hyrde in sig" hos Johanna och Micke för han har inget kök just nu. Då hamnade jag där med. Fick presentkort på HM av Johanna, Titti o KP. Och godis! (Får inte glömmas ;)) Har redan handlat upp presentkortet! Haha, snabb som fan ;) Men jag visste vad jag ville ha, så då kunde jag lika gärna åka och köpa det idag.
Jag gjorde en snygg vurpa ute på isen nyss också, kändes skönt. Svin halt ute ju! Man känner sig så dum när man gör en vurpa ute för man vet ju hur dumma andra ser ut när dom slår i backen. Här om dagen var det en kille vid OK som klev ur sin bil och vurpa och han gled nästan in under bilen, jag kommer ihåg hur jag skrattade i mina tankar. Men tji fick jag idag då ;)

Nu sitter jag och väntar på Camilla och john, dom ska komma hit och fika lite, och jag ska få present papper! Jag vill bara ha pappret, för jag vet hur fint det är. Blir att rama in det, haha! Nej då ;)

Här kommer en (två) bild (er) (skitkassa bilder), jag köpte kavajen på HM och byxorna (jeans leggings) på Veromoda.



Tjo

Nu är jag här igen :)
Kom att tänka på att jag aldrig bloggar när det har hänt nått, när jag gjort nått lixom. Men när jag läser en tidning och dricker en kopp kaffe, DÅ bloggar jag. Väldigt intressant lixom ;)

En dag i vintras skulle vi åka till tippen med Olas gamla diskmaskin som inte funka. Vi slängde in den i bilen och åkte iväg, men då var det stängt. Dom skulle ha stängt några dagar. Ola den djävuln la in den där jäkla diskmaskinen i baksätet på min bil! Där vill inte jag ha den! Där har den legat också sen den dagen, så sa jag till Ola igår att i morgon kör vi iväg den. Men så ringer han till mig idag och säger att han ska åka iväg och köpa födelsedagspresent till mig just idag! Jag vet inte om jag ska bli glad eller besvilken.. just idag liksom.. Man undrar ju om det är för att han inte orkar köra iväg skiten, så måste han hitta på nått annat. Men nu ska jag inte vara sån, vi tar den i morgon, PÅ RIKTIGT. Ola är en tok! 

Just Nu


"Smartare hund" Det skulle jag behöva, haha! Nej då ;)
Men ser ni vilken sötnos det är på framsidan?! Jag smäller av, nu vill jag att Jodie ska få en kompis ;)

Today

Idag fyller Ola år! Grattis på dig, gubbe! ;)

Jag sitter här med en kopp kaffe och lyssnar/tittar på vakna. Paow (ni vet bloggerskan?) Busringde nyss till Åhlens i Avesta. Haha?!

Snart ska jag bege mig till joppet, sen efter det blir det att städa lite här hemma också innan det kommer folk i kväll.

Handlat

Jag kom iväg med Rickard istället, han ringde och sa att han var påväg hit. Då slapp ju mamma komma i alla fall.
Jag har tvättstugan i dag förresten, får se om man får skäll igen då ;)



Maten kosta 264 kr och räcker bara en halv månad. Men smakar det så kostar det brukar dom säga ;)
Jodie är värd varje öre =)

Gnällkärring

Haha, jag är den gnälligaste kärringen jag vet! ;) Nu kommer det mer gnäll..

Smådjurskliniken i Avesta är tamefan helt sjuk! Dom stänger kl 16.00. Både telefon tiden och kliniken. På fredagar stänger dom kl 12.00. Ola slutar 16.00, på fredagar slutar han 14.00. Hur fan ska jag komma dit och köpa hund mat när jag inte har någon bil innan dom stänger?! Jag blir tokig! Hur tänker dom?! Att stänga när folk slutar! Är det över huvud taget någon annan än jag som åker dit och köper mat? Fan..

Ringde mamma nyss och hon får ta och komma hit och hämta mig, så jag får köpa hundmat. Det är jobbigt att Jodies mat inte finns någon annan stans än hos veterinären..


RSS 2.0