thebaks =)

Nu är det mitt gammla nummer som gäller igen.

Nytt nummer för 1 dag.

Jag fick en mobil igår =) men så lyckades jag med att låsa mitt kort, så jag har ett nytt nummer, men bara tills i morgon, sen funkar mitt gammla igen. Jag känner att jag kan lägga ut det här, för sen kommer jag aldrig mer använda det, så det är nog lungt =)

070-965 332 6


=)god morgon

Här sitter jag med en kopp kaffe, snart dax att dra sig till jobbet! När man är vikarie så åker man ju på att jobba såhär, dagen före jul och allt. Det är i stort sett det jag är till för :) men glad är jag för det! Det bär av till Borlänge efteråt för lite småköp innan jul, men jag antar att man inte ens kommer att komma fram bland allt folk en dag som denna! men, men. Pusshey så länge!

...
Jag har sagt till ola att han inte behöver köpa någon jul klapp till mig i år. Han kan göra färdig min bil för besiktningen istället! jag vill ju att den ska bli fördig! Jag kan inte bestämma mig vilken färg jag vill ha den i heller... svårt det där!

Humor?

säg orden: snö, ärta, stol, tio. På engelska, så blir det pervigt! haha! Vad dåligt!
God natt på er!

.....

Idag har jag inte gjort mycket. Min bror kom hit och hälsade på, så skulle han åka till stan en vända, så jag följde med.
Igår letade jag efter mitt garanti bevis till kameran, men jag hittade det inte. Vet inte vart jag gjort av det. Typiskt mig! Det känns konstigt att inte ha någon kamera, trökigt :(
Jag har blivit så slö nu för tiden också, orkar ju aldrig hitta på något lägre. Trökig man känner sig... aja, nog om det!
Ska åka och hämta min man på jobbet snart, ooh, så roligt! =)
Nu kom jag att tänka på i lördags.. Vi hjälpte mamma att flytta, hela dagen. Sen när vi åkte hem så hade jag ont i magen och armen, så jag satt och var irriterad över det (och för att man hade burit grejer en hel lördag) man missade en hel dag, kan man säga. Sen så hoppade det fram 3 rådjur på vägen, då vart jag ännu mer irriterad. För det första vart jag skrämd och jag brukar bli arg när jag har blivit skrämd, för det andra så lät jag som en uggla! HOOO! sa jag! Va fasiken kom det ifrån?! =)


Tjo!

I morse fick jag jul kort från jobbet, det var ju trevligt :) sitter här nu och väntar på att kaffet ska bli klart. Ska skjutsa ola till jobbet idag, så att jag får ha bilen. Ska iväg till mamma och hjälpa henne att packa. Hon har ju flyttat igen.
Bye, bye så länge! :)

Hey!

Nu har jag bytt till denna blogg. Kommer att ta ett tag innan det blir fint här, måste ju klura ut hur man gör först! :)


RSS 2.0