Haha, Mia och klara kan det där med humor =)


Faaaan?!

Som sagt så var vattnet avstängt idag! Men det kom tillbaks med ett jääävla tryck! (ursäkta språket)
Skulle skölja ur min mugg som jag druckit choklad i, men det sa bara PANG! Så fick jag i ögat, i håret, på kläderna, i taket, på väggarna, på golvet!
Faan, det var som att få en smäll i ögat! Att man aldrig får reda på nått! Nog visste jag att det kan bli luft i ledningarna efter att vattnet varit avstängt. Men vafan?!!     
             Stänk!                             Stänk!                           PÖL!!                                 I taket!!!

 
       Håret stelna!                              -----------

Nu blire duschen!!!

Små mobil bilder, från resan till Borlänge =)

     
    Hastigheten           Fast det var bror som       Min bryggare =))
       hölls =)                              körde ;)

Ons

Igår vart det ett underbart bad innan sängen började ropa =) Bus var med och tyckte skummet var jätte spännande! Själv tycker jag egentligen att det är ganska tråkigt att bada i badkar själv, man blir rastlös på nått vis. Jag kan inte bara ligga tyst och still i en hel timme! ;) Men som tur var så hade jag ju Bus där som underhöll =) Det farliga med katter i badrummet när man ska bada är väll det att dom ska upp på kanten och promenera. Då kan det lätt hända en olycka, om dom ramlar i!

Idag har dom haft vattnet avstängt från 8 till nyss. Vaknade i morse och sa åt ola att slå på kaffe. Men då sa han bara att han inte kunde, för dom hade ju stängt av vattnet. Vad irriterande, jag visste inte det. Jag hade helt missat att dom satt upp en lapp nere vid porten. Varför kan dom inte göra som brevbäraren och dela ut lappar till alla. Det är ju inte så att jag går och glor efter lappar på dörren varje gång jag ska ut. Eller är det bara jag som är blind kanske? =)

Tisdags humor!
Så dåligt, så det är bra!!
Haha, min humor alltså! ;)

Tis

Då var man hemma igen =) Blev Borlänge. Skulle inte handla något, men vad bra det går när man ser nått man "måste" ha. Handla ett mobil fodral, en tröja, 2 T-tröjor och en väldigt viktig liter med mjölk! ;p Yeye, nu ska jag ta mig ett bad =) Puss och potatis!

Tis

Jag glömde skriva en sak till som hände i fredags. Jag var påväg att åka ut i en rondell när jag var påväg hem från Valbo. Det kom ner snö blandat regn och torkarna på bilen var skit kassa, så man såg inte mycket. I alla fall så såg jag inte att det var en bil i rondellen, så jag var påväg att åka ut, men sen så hejda jag mig när jag såg bilen. Jag stannade i god tid. Men det verkade inte han som körde i rondellen tycka. Han la i en tvärnit mitt i rondellen (långt efter att jag hade stannat) sen så tuta han och peka finger åt mig!? Haha! Jag hade stannat för länge sen när han tvärnita och drog fram fingret! Vad dum han såg ut! =) Jag tuta och peka tillbaka!

Idag då, så ska jag åka iväg med min bror till Borlänge, eller Valbo. Vi har inte bestämt oss vart det blir än =) Han ska handla skor. Själv har jag inte råd att handla nått. Så jag får väll gå omkring och flukta lite på grejerna i affärerna istället ;)


Efter

Nu ligger jag lite efter i skrivandet. Som vanligt! =)

I torsdags så ringde dom ju från ett jobb och ville att jag skulle jobba på fredagen från 11-19. Så jag tackade ja.

På fredagen vart det lite panik. Jag skulle åka ända till Valbo härifrån, hinna köpa ett par svarta byxor, för det upptäkte jag att jag inte hade några som såg bra ut. Iaf, jag började väl att åka härifrån vid 9 tiden. Så när jag kom ut på vägen så hamnade jag bakom 2 st "fart dårar". Vad bra tänkte jag, för jag hade ju lite bråttom. Bilen som låg först åkte i 70 på 50 väg och det tyckte jag var ganska så lagom hastighet, med tanke på paniken. Men sen när vi kom ut på 90 vägen så fortsatte den fan att köra i 70 + att han låg och slicka mitt linjen, så man kom inte om. Sen när jag började köra om så blev jag omkörd samtidigt, vilken galning! =) Men det var bra det, för jag satt precis och funderade på om det var några fartkameror efter vägen. Så jag hängde på =) Då skulle jag ju hinna se om bilen före blev fotograferad. Det gick i 140! Men säg inget till ma, för det var hennes bil jag låna! Haha ;) Jag ladda kaffebryggaren som jag kan koppla i bilen när jag var hemma också, så jag slog på den när jag började att åka. Den tar ganska lång tid på sig när den brygger, men man använder den ju ändå inte när man ska åka korta sträckor, så det gör ju inget. Sen så satt jag där bakom ratten på 110 väg, pratade i telefon och försökte hälla upp kaffe. Det var svårt! Men det gick till slut =) Farligt! Hata mig inte för det nu!

Sen när jag kom fram var det 20 min kvar tills jag började. Panik, leta brall's, leta brall's! Jag hann med att kuta in i 4 affärer, prova ett par svarta byxor, handla dom, byta om och sen börja jobba. På 20 min. Ganska bra gjort! Men brallorna är inget att ha, 300 kr i onödan. Nästan i alla fall. Jag får väl sy om dom, älskar att jag har en symaskin! =)

Och vilket skit jobb föresten! Prova att stå still på ett ställe där det är max 9 grader "varmt" från kl 11-19! Skit.
På grund av det så har jag ont i hela koppen nu! Och i lördags var jag sjuk. Snorig, huvudvärk och stuffs! Inte en gång till på det skit stället, tack!

Men idag ska jag jobba i Hedemora =) Det kommer kännas som semester idag, om man jämför med i fredags! =)

Jobb!

Telefonen ringde nyss. Jag har fått jobb! =) Tjoho! Ska åka till Valbo och jobba i redan i morgon! Får se hur det här ska gå!? =)) Tjoho!


Viktigt att veta! (Inte) ;)

Jag och Liza hittade en finfin sida på internet i helgen! ;)
Med tanke på vårat bakverk, så var vi ju tvugna att ta reda på om det fanns så stor .... i in real life!
Här kommer lite text från den sidan iaf. Hoppas det ska smaka! ;p
Världens största stjärt.

De största exemplaren man överhuvudtaget kan hitta står att finna bland Hottentotarna i Afrika. De har rumpor som skulle göra vilken zornkulla som helst grön av avund - de mest välutvecklade rumporna kan ha skinkor på vardera 90 centimeters bredd. Tänk er en sådan rumpa i ett par tajta jeans.


Världens minsta penis.
Det finns flera dokumenterade fall i den medicinska litteraturen om penisar som inte överstiger en längd av 1 centimeter i fullt erigerat tillstånd. Läkarna kallar sådana organ för 'mikropenisar'. De olyckligt lottade individer som har fått nöja sej med en penis som dessa kan i vissa fall förbättra sina odds genom ett kirurgiskt ingrepp, där man förlänger penisen något. Ett sådant ingrepp innebär dock inte några mirakulösa förändringar på kärleksfronten, eftersom förlängningen i bästa fall bara kan öka mikropenisens längd till blygsamma 6 - 7 centimeter vid full erektion. Men av utgångsoddsen att döma så är ju även det en klar förbättring.


Världens snabbaste erektion.
En erektions hastighet styrs av många olika faktorer: trötthet, alkoholpåverkan, det generella allmäntillståndet för organet ifråga och förstås - graden av sexuell upphetsning. I 'Mannens sexuella beteende' från 1948, nämner Kinsey ett antal anmärkningsvärda personer som kunde uppnå full erektion inom loppet av 3 sekunder.


Världens största testiklar.
En normal testikel är ungefär 4 centimeter lång, och två centimeter bred. Den största testikeln som finns dokumenterad var den tillhörande en insjuknad afrikan, testikeln vägde 69.3 kilo och mätte nästan 60 centimeter i diameter.
TV&telefon dag

Denna dag började med att jag låg i sängen som en trött kossa och tittade på vakna med the voice, det kan vara ganska underhållande ibland. Idag var  Thomas Järvheden där och gästa :p Har ingen större koll på komikerna här i landet, men han var iaf rolig =) Sen blev det en dusch, så har jag gått omkrig och städat lite här hemma. Så kom ola hem och lagade mat. Gott som vanligt! Vad bra jag har det ;) Sen blev det att titta lite på tv igen då, man var ju tvungen att titta lite på när Barack Obama svor eden =) Tittade inte på hela, det är ju så segt att se nån stå och hålla tal i "100 år", tycker jag. Telefonen har gått på högvarv idag också, har väl pratat i den ca 3 timmar idag! Man blir trött i örat..!
Vet inte riktigt vad mer jag ska hitta på att skriva om, har inte gjort något annat speciellt...
JO, jag var iväg och handla kaffe också! Haha, vilket spännande liv!! ;D *NOT*
Bättre lycka i morgon! ;)

God natt eller god morgon?

Här sitter jag mitt i natten. Ola har lyckats med att väcka mig! (jo, det är sant) Jag somnade vid halv 10 för jag var skit trött, men Ola har legat och snarkat och dragit i täcket och vänt på sig åt alla håll. Så jag vakna och nu verkar det inte så lätt att bli trött igen. Jag vart hungrig också, så nu har jag ätit 2 st ägg, jag vet att man inte ska äta om nätterna, men man kan ju inte somna om om man är hungrig. Jag tycker inte om ägg heller, men jag måste alltid äta ett innan jag kommer på igen att jag inte tycker om! Sjukt.. Men jag ska väl ta och borsta tänderna, kasta mig i säng igen och försöka somna om! Natti!

I väntan på mat..

I morse vaknade jag av 4 tokiga djur! Dom sprang omkring här och va helt galna! Försökte stänga ut dom från sovrummet, men dom kan ju öppna dörrar, så dom gjorde bara inbrott hela tiden! Tok djur!
Sen kom min käre mor hit och hälsa på, vi åt kakor och drack kaffe.
Och så brände jag en skiva åt na också =p Hon ville ha lite ny musik.
Sen kom ola hem från jobbet, och då började han med att laga mat =) Sitter är och väntar på den nu =))
Det ligger en stor köttbit i ugnen nu och grillas, till det blir det sås och potatis. Gott =)
Har väl inget mer att skriva om, sitter bara här och väntar, väntar, väntar..
Bak!


Formen =)                                Smeten =)                    Formen & smeten =)             In i ugnen =)


            Färdig?                                Hmmm..                 Inte färdig!            Färdig nu då??


     Jaaaa! =D              Devil =)                MMMMmmmh!            ...........


             ;)                          =)                                Yeeeeii!
Liza sa, IDAG BAKAR VI!! ;)
Så drog hon iväg och handla ingredienser, för vi hade inte mycket hemma till det.
Nu fick jag det att se ut som att bara jag gjorde nuppen (hahaha!)
Men vi var 2 om den!
Sen när det var dax att äta så tvingade vi våra män att säga: Jag vill ha stor, brun _ _ _ _ _ _ i min mun!
HAHAHA! Vad kul!
Annars hade dom inte fått nå ;)

Nu är det sova time! Så: GOD NATT =)

Monopol
Monopol blev det igår =) Hela natten, vi gick och la oss kl 6 på morgonen!Pics

    
Fint där inne =)                 Här blir jag tatuerad,                                            Jag ser utsom ett mongo.Herr uggla är svullen idag! Han ser inte ut som sig själv.
hoppas han ser till att skärpa till sig snart och inte se så svullen ut!
Jäkla tjockis!Orkar inte skriva nått mer nu. Nattinatti på er alla!

Vagabond kings tattoo

Idag har jag tatuerat mig =)) Här är en sne och suddig bild av  herr uggla ;)Och det var Stanlys första uggla, vilken ära!! ;p

 


Mitt i natten..

Här sitter jag och är dödstrött, jag och ola har kollat på film till nu. Råkade radera massa saker här nyss också..
Jag och ola har bakat kakor i dag (i går) =) Det var smaskens, sen tittade vi på film resten av dagen/kvällen =) Vi har varit helt sega..

För er som hört vad som hände i lördags, så vill jag bara att alla ska förstå att ingenting han sa eller gjorde hade med någonting att göra. Jag ska inte bli mördad ;) Eller?! Han fick en "liiten" sne fylla kan man säga! Har aldrig sett någon bli på det där viset förr! Hua! Läskigt var det! Men nu är allt bra igen och han har lovat att det aldrig ska hända igen, och bra är väl det! Han ringde dag (i går) och sa förlåt och att han inte kommer ihåg något, och att det aldrig mer blir någe alkoholhaltiga drycker =) Bra det!
Och man kan ju vara glad över att det inte hände någon större olycka iaf!

Nu ska jag väl ta och gå och lägga mig! Ska jobba i morgon, och då kan det vara bra att sova lite också! =))
Nattinatti!

oj, oj, oj!

Det här var det sjukaste jag varit med om!!!!
Tack till alla som hjälpte till att leta!

Grattis!

Idag blir min bror 24 år. Oj, vad tiden går! =)
Ska åka ner på stan idag och köpa nått fint åt honom, så ska jag hämta min jacka från kemtvätten. Sen bär det väl av mot smörgåstårtan, som han har där hemma. Och den är bara MIN!! haha nej, nu ljög jag ;)

...

Hey. Idag ska jag åka hem till papa och hjälpa honom med att hyvla lite plankor som han ska ha till taket i huset. Det var väl 20 år sedan han började med att bygga huset. Och nu äntligen fortsätter han så att det blir lite mera beboerligt. REDAN! Han har stora planer, men han bryr sig inte om vad jag tycker. Jag som vill bestämma planlösningen! Jag menar, tänk om jag åker på att ärva det, då vill jag ju ha det som jag vill :) Men man kan ju alltid låta min bror ta över det, så får jag pengar istället, haha. Här sitter jag och tänker (förhoppningsvis) låångt fram i tiden!
 Jag sitter även här och längtar till sommaren! Har så mycke planer =) Har även googlat lite och kollat efter om det finns någon mer bil som är samma modell som min. Och jag hittar ingen! Har kollat på alla sidor jag kan komma på, även you tube, men jag har inte sett en enda som är i min modell =D Ringde till vägverket och kolla också, men dom kan inte se hur många som finns som är exakt som min bil. Tänk om det är så att jag är den enda som har en sån. Jag vet iaf att det kördes folkrace och grejer på 70-talet med såna bilar, då gick väl alla sönder utom 1 kanske? ;) Jag är nyfiken på vad folk kommer säga på första bilutställningen vi åker på. Då ska den vara nylackad och riktigt fin =)
Känner mig galen idag, vad ska jag hitta på för bus en dag som denna egentligen? =)
Bye så länge!


Här kommer lite onödig info =)Jag har...    
(x) snott den här listan från nån    
(x) rökt en cigarett    
(x) rökt en cigarr    
(  ) varit hög    
(x) varit full    
(x) hånglat med någon av samma kön    
(x) varit kär    
(  ) blivit dumpad  (inte vad jag minns)  
(x) dumpat någon    
(  ) fått sparken    
(  ) varit i knytnävsslagsmål    
(  ) rymt hemifrån    
(  ) haft känslor för någon som inte kännt samma sak    
(  ) blivit arresterad    
(x) hånglat med en främling    
(  ) gått på en blinddejt       
(  ) varit kär i en lärare    
(x) skolkat    
(x) legat med en medarbetare   
(  ) sett någon dö  
(  ) varit kär i en av mina internetkompisar    
(  ) varit i Kanada    
(  ) varit i Mexiko    
(x) flygit    
(  ) spytt i en bar    
(x) sett en del av dig själv brinna    
(  ) ätit sushi    
(x) åkt snowboard    
(  ) crowdsurfat under en konsert    
(  ) varit i ett våldsamt förhållande    
(x) tagit smärtstillande  (Alvedon:))  
(x) älskar eller saknar någon just nu    
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi    
(x) gjort en snöängel    
(  ) haft ett te-party    
(x) byggt ett sandslott    
(x) hoppat i en vattenpöl    
(x) lekt uppklädd "halloween"   
(x) hoppat i en lövhög    
(x) åkt släde    
(x) fuskat när du spelat spel    
(  ) varit ensam    
(x) somnat i skolan/på jobbet    
(  ) använt ett falskt id    
(x) tittat på en solnedgång    
(  ) varit med i en jordbävning    
(x) rört en orm   
(x) sovit under stjärnorna    
(x) blivit kittlad    
(  ) blivit rånad   
(x) blivit missförstådd    
(  ) tagit hand om ett råddjur/en get    
(x) vunnit en tävling    
(x) gått mot rött    
(  ) blivit avstängd från skolan    
(x) varit i en bilolycka    
(  ) haft kramp    
(  ) kännt dig som en utstött    
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt    
(x) dansat i månljus    
(  ) hatat ditt utseende    
(x) varit vittne till ett brott    
(x) ifrågasatt ditt hjärta    
(  ) varit besatt av post-it lappar  
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna    
(x) varit vilse    
(  ) varit på andra sidan landet    
(x) simmat i havet    
(x) kännt som om du håller på att dö    
(  ) gråtit dig själv till sömns    
(x) lekt polis och rånare    
(x) sjungt karaoke    
(  ) betalat för mat med bara mynt    
(  ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort    
(x) busringt    
(x) fångat en snöflinga på tungan    
(x) dansat i regn    
(x) skrivit ett brev till tomten    
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om    
(x) blåst bubblor    
(x) gjort upp eld på en strand    
(  ) förstört en fest (hoppas inte det! ;))   
(x) åkt rullskridskor    
(x) fått en önskan inslagen    
(  ) haft sex med en apa    
(x) burit pärlor    
(x) hoppat från en bro   
(  ) ätit hund/katt-mat    
(  ) sagt till en främling att du älskar honom/henne    
(x) kysst en spegel    
(x) sjungit i duschen    
(x) burit en svart klänning    
(  ) drömt att du gift dig med någon    
(x) limmat fast din hand i något   
(x) fastnat med tungan i metall  
(  ) kysst en fisk    
(  ) varit en cheerleader    
(x) suttit på ett tak  
(x) skrikit så att du inte fått luft    
(  ) byggt en kärra    
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar    
(x) stannat uppe hela natten    
(  ) inte duschat på en vecka  
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet    
(x) klättrat i träd    
(  ) haft en träkoja    
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam    
(x) tror på spöken    
(  ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger    
(x) spelat kyckling   
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på    
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het    
(  ) brutit ett ben    
(x) fångat en fisk och sen ätit den    
(x) fångat en fjäril    
(x) skrattat så mycket att du grät   
(x) gråtit så mycket att du skrattade   
(x) fuskat på ett prov    
(x) haft en Britney Spears-skiva    
(x) glömt någons namn    
(x) sovit naken    
(x) svimmat    
(  ) gråtit på tunnelbanan    
(x) haft sex på offentlig plats    
(x) sovit med fler än tio personer   
(  ) snattat    
(  ) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner    
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter    
(  ) gett en uteliggare mer än 50 kronor    
(  ) spottat på någon jag ogillat    
(  ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt   
(x) haft sex i en IKEAsäng    
(  ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus    
(  ) varit otrogen   
(x) varit svartsjuk    
(  ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna  
(  ) aldrig varit utanför sveriges gränser   
(x) Tyckt detta formulär var kul

Morsning =)


God morgon!
Oooh, jag är så pigg!


Stal denna lista av: K to the P

hope that´s okay? =)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Skaffade bil =)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga, så det löftet höll jag ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tur är väl det =)
5.Vilka länder besökte du? Finland, haha, jag känner mig så berest ;)
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Mera skoj =)
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 5 januari (negativt minne), 10 maj =) 5 juli, 25 juli, 12 augusti, 13 september, 1 oktober, 29 november =)
8. Vad var din största framgång 2008? Jobbat massor, renoverat köket och badrummet =)
9. Största misstaget? Att jag tyckte väldigt bra om en person ,som sen visade klart och tydligt att jag kanske inte borde ha gjort det..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara små förkylningar, lite urinvägsinfektion, men annars har jag klarat mig fint =)
11. Bästa köpet? Jacka.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Renovering av lägenhet, kläder, bilen.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Någon rättare sagt, Ola =)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Lady gaga - Poker Face, Britney Spears - Womanizer, Rihanna - Disturbia, Katy Perry - I kissed a girl, Takida - ett helt gäng av deras låtar =)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare, men det ordnade upp sig mot slutet =)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hört av mig till vänner och motionerat mera.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Rökt, FY PÅ MIG!
18. Hur tillbringar du julen? Först hemma med Ola, sen hos mamma med pappa och bror, sen hos olas föräldrar med Fredrik, Eva, Leo, Pär, Ola, sen hos Magnus, Lisa, Hendrik.
19. Blev du kär i år? Nej, det var jag redan när året började =)
20. Favoritprogram på TV? Desperate
21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst någon bok i år..
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning alltså..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? yepp =) ÖB grejer! ;) hahahaha!
25. Något du önskade dig men inte fick? Man kan ju inte få allt ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Det vanliga =) fick presenter och firade mig själv ;)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om den ekonomiska krisen INTE hade blivigt av, så hade jag och Ola bott i ett skit fint hus nu! Som vi la bud på, fick och bara skulle skriva papperna på, men så sket det sig för att dom varslade folk från olas jobb =( Poo!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Lite blandad.
29. Vad fick dig att må bra? Familjen, vänner, Ola
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen?
31. Vem saknade du? Maria
32. De bästa nya människorna du träffade? Sanna
Tjuv

Jag orkade inte försöka fixa en egen stilmall, så jag kom över en som var gratis =) Men jag ska sjävklart fixa mig en personlig inom kort =)

.....

Jag kan inte hitta hur man gör det fint här... är jag dum?! =)

Inte lätt,

Men svårt =) Försöker snygga till här, men det var inte så lätt som jag trodde. Ringde till Terran och fråga lite nyss, fåse hur det här ska gå då! =)


Orka?

Ola har åkt iväg och fiskat, och här sitter jag. Jag hade inte någon lust att ge mig ut på isen och frysa. Måste städa, men jag vet inte om jag orkar =) slö man kan vara. Får ta en kopp kaffe på det här och fundera på saken =P


God morgon


Det var inte igår jag skrev sist direkt! ;)
På på julafton vaknade vi, sen hade jag och ola en liten jul här hemma, jag fick tatuering av honom =) tack gubben =D så nu har jag en tid bokad för det, tjoho! Sen åkte han till sala och jag åkte till mami och åt lite mat, glodde på kalle, öppna klappar. Ja, som man brukar göra :P Favoriterna jag fick där var en mobil och en kaffebryggare som man pluggar in i cigaretttändaruttaget (ska det ordet vara sådär långt? ;)) i bilen, skoj! =) Dom har jag använt flitigt! Sen bar det av till Olas föräldrar, där fick jag också massa klappar =) Sen bar det iväg till slutdestinationen = Magnus och Liza. Ola var tomte, snygg var han! haha! vi fick en varsin badmössa! haha, ola är nu mera en tvättmaskin när vi badar. fint de! =D

Nyårsafton var helt sjuk, jag drar det kort. Kul som satan i gatan, bäbis, basement, sjuka människor, bitch, bajs på väggen!!!!! =0 What?! Gubbfight, filmning, Plymouth Valiant -09 skrivet i stjärnorna, fyrverkerier, arg kvinna pga att alla gick och la sig kl 5 på natten, med mera. haha, orkar inte skriva så mycket mer än det, då blir det för mycket text till för lite tid =D
Min kamera är ju trasig också, så det blev inga bilder =( men jag ska sno av folket som knäppte bilder =)

Vi måste fixa tid för kastrering åt Bus nu, är väl dax för det. han håller nog på med markering här inne! han pissade på min kappa här om dagen! lämnade in den på kem tvätt, ska få tillbaka den den 9/1. Kan det ta lite längre tid? NOT. Så nu har jag bara en vår&höst jacka att ha på mig, kul det, när det är 10 grader kallt! Han kan vinka bye, bye åt sin pung nu! haha, stackarn!

RSS 2.0