I love it!Hahahahahaha! :)

Måndag


Det var en viktig dag för Ola i måndags, han skulle skriva upp för C kortet :)Och han klara det! Tjoho! :))
51 rätt av 55 frågor.

Sedan vart han så glad att det blev en liten utflykt ;)
Vi åkte in till ett fågel torn, det var mysigt där!

Men före fågeltornet så passade vi på att handla lite nödvändigheter + ett fynd vi inte kunde motstå! :)
Väl hemma så blev det att tapetsera, dricka kaffe och spela wii.
Vart en sån där dag då allt flyter på och allt bara var jätte trevligt! :)
Det händer inte varje dag! :)

Midsommar i Fridhem

Tänkte inte sitta här och skriva en massa nu, jag drar det kort.
Vi åt midsommar mat tillsammans, sedan vart det party med lekar och galenskap! :)
Inomhus blev det pga det dåliga vädret!
Knäppte inte så många bilder, men här kommer några :)


   
    
    

Ha en trevlig midsommar!För det ska jag ha! :)
Nu bär det av, tjoho!

Idas sommar visa,

För att få lite fart på sommar känslan! :)

Jag ordnade med ett midsommar bad för 2! :)Till badet tog vi oss en varsin drink gjord på licor 43, gott!
Myyys, med andra ord! ;)Nu är det verkligen dax att soova! I morgon blir det party! :))

Kaos.

Svea kom hem sent i natt. Ola släppte in henne, sen sa han: Hon hade nått i munnen.
Jag sa: Men smaaart! Vart fan tog det vägen?! Vad var det för nått??
Ola sa: En liten mus.
Jag sa: Men va faaan! Vi måste få ut den!

Så började vi leta, under soffan, bakom soffan, under tv bänken. Den var borta. Sen hörde vi nått ute i köket. Det var ett jäkla liv. Alla ville fånga den, utom kattjäveln som tog in den! Hon gick och börja käka torrfoder istället!
Så tog musen sig in bakom spisen, så drog vi fram den, sen var den under kastrullskåpet, så vart vi tvugna att dra fram det, sen sprang den ut i hallen, då skyndade jag mig att stänga in till vardagsrummet och köket. Sen kom jag på den smarta idén att vi kunde öppna dörren och jaga ut den i trapphuset och sedan ut. Den sprang ut i trapphuset, men sen ramlade den ner och dog. Tragiskt! Men vad smart min man är när han släpper in katten med ett djur i munnen! ;)
Det var iaf ett jävla liv här i natt! Jag tänkte, så att alla som undrar vad som hände får reda på det nu! ;)
Och så att alla som tittade ut genom fönstret får reda på varför ola stod här ute på gården i bara kalsonger och träskor! Haha, en raggarman! ;)

Igår var jag på möte på morgonen, sen vart det fika på staden med Johanna och Titti. Treeevligt som alltid! :p
Ola skulle ha gjort en rolig sak igår också, men det blir om några dagar istället :)

Nu ska jag försöka återställa lägenheten efter gårdagens! :)


Rasmus på luffen

Ola och jag låg i soffan och tittade lite på det, vi hade inget annat för oss och jag var skit trött, så jag somnade. När jag vakna fick jag höra att jag tydligen pratat i sömnen!
Jag sa: Det var väldans massa luffare här, vad mycket mat det kommer å gå åt. Man ska inte va på luffen..
HAHAHAHA! Vafan?! :)


Utställning

Här sitter jag och funderar på om Bus har fått galna katt sjukan! Han springer runt och busar som en riktig buse! Namnet han fått passar bra! :) Men när man öppnar för att han ska springa ut och busa, då passar det sig inte!
I torsdags kväll låg jag och småsov när telefonen plötsligt ringde. Det var Liza som ringde och behövde hämtas upp på tågstationen i Västerås! Så det var väl bara att sätta sig i bilen och åka! :) Jag gjorde en idiotomkörning på vägen dit. Jag låg bakom en lastbil, så låg det en bil framför den. Men jag tänkte att jag skulle få plats i mellan. Så när jag körde om så såg jag att det var en hastighetskamera precis där, samtidigt som jag försökte trycka in mig mellan så vart jag ju tvungen att skymma ansiktet. Haha! Jag är farlig! Men jag ville ju inte bli fotad! Orka böter?! ;) Väl framme i Västerås, så var vi tvugna att ha oss en varsin lyxshake, den var good! :)Idag ska jag på hundutställning med min mor! Jätte spännande. *Not* Det intresserar mig inte. Då är det väl bättre att lägga ner energi i att lära hundarna nått, istället för att bara springa runt i en ring och försöka se tjusig ut. Lydnad ska det vara! :)

Molly :)
Hunden från yttre rymden!

Nu ska jag väl göra mig i ordning, så jag kan åka iväg och se ut som en sån där som lever för sina hundar, som vill ha rosetter hemma på väggen och som vill ha bekräftelse för att hon borstat sin hund ordentligt.. Spännande! ;)


Hahaha! Kan man vara mer rund?! ;)


God morgon..

Eller vad säger man?
Jag gillar egentligen inte när främmande människor passerar och säger god morgon. Vad vet dom om det?! ;)
Ett hej räcker!
Fast vid närmare eftertanke så kan det kännas lite trevligt när folk i alla fall lägger märke till att det är morgon och att jag är där ;)
Har ni tittat ut genom fönstret än idag då? :) Här ligger dimman över byn på ett tufft sätt! Kan man säga så? :p
Eller mysigt kanske man ska säga. Den lixom, hur ska jag förklara? Tänk er att dimman är som en vägg, och den skymmer bara vissa träd och hus. Fattar ni? ;) Jag har ju ingen kamera så jag kan ta en bild..
Aja, nu vart det lite "diskussion" i morgon mössan här!

Jag har lite panik, besiktning på fredag kl 13.50, men jag ska jobba från kl 11-19.. Hur fan ska det gå till?!
Inte har man möjlighet att lämna jobbet heller, har bara 1 timmes lunch, skulle behöva 3 timmar! Och inte finns det någon som kan åka in istället för mig heller. Folk jobbar ju.. Vad gör man? Låtsas att man är sjuk..? Näääe, vill inte, vafan! Jag lär ju lösa det på något vis..

Dax att göra sig redo. Tjååol!


Såhär sjuk ska jag se ut idag!
Bara för att!

Lagade mat..

Här ställde man sig och lagade lite mat åt Ola för en gångs skull, så kommer jag på mitt i matlagningen att han inte kommer hem efter jobbet! Vad sjukt! :) Det är väl bara att ställa in det i kylen, så får han micra maten sen istället!
I söndags var vi till bilen igen, Ola har böjat göra en skärmkant. Han är ju riktigt proffsig på det där, jag fattar inte varför han ville att vi skulle lämna in den så någon annan kunde göra den, när han kan! :) Jag lagade ett handtag, det gick ju inte att komma in i bilen utifrån höger bak, jag är ganska stolt! :) Det var ett jäkla pul, fick plocka isär ett annat handtag och ta delar från det för att få ihop allt. Jag hade ett extra handtag till vänster bak, men det var höger bak som var trasigt. Naturligt vis! Nu kan jag inte tänka på något annat än bilen, jag ska ju besikta på fredag! :)) Den här gången skiter jag i om vi inte hinner färdigt! Jag ska besikta ändå! I värsta fall får man iaf åka en månad ;p Men det är bara småsaker kvar, så det ska vi hinna med! Tråkigt bara att jag inte kan lacka den än, men färgen ligger där på lackeringen och väntar på mig :) Får se när det blir av, men innan classic car week hoppas vi på! :)


Det är väl underbart?! ;)Sveriges nationaldag + Mammas födelsedag idag!

Fullt upp blir det!
Jag har inte köpt något riktigt än, funderar på att köpa en ny backspegel till åt na :)
För er som inte vet, så körde jag av vänster spegel när jag mötte en galen mc knutte efter vägen! Kan väl vara kul för henne att få tillbaka den idag tänkte jag, på födelsedagen och allt! ;) Men vi får väl se hur det blir.
Nu har jag lite bråttom!


 


När hon var liten så trodde hon att alla hissade flaggan för att hon fyllde år :)

Hit och dit.

Hej på er alla små grisar! :)
Vilket tråkigt väder det blev plötsligt! Man blir ju helt seg.. Sitter här med en kopp kaffe just nu och känner mig slö.
Jag kom att tänka på en sak. Det här med att vara inne, alltså inte innomhus. ;) Hur ska kunna vara det hela tiden. Tänk tex på det här med harembyxorna, nääj! Aldrig att det kommer hänga ett sådant par i min garderob! Och vadå? Först ska man ha kort hår, sedan ett halv år senare ska det vara långt? Ska man trolla? Löshår är inge bekvämt att ha, inte är det lätt att hålla det fresh heller, blir ju svinto så fort man vrider skallen åt höger en gång, eller vänster! ;p Dessutom trivs jag med mitt hår som det är. Det flyter ju inte på successivt direkt, först ska det vara kort, sen långt, små byxor, sen stora.. Finns det inget mittemellan? Men man är ju inte tvungen att hänga med på alla tokiga påhitt! :) Och glad är man väl för det?!

Men nu är det väl dax att ta sig ut ur garderoben, här har jag inte tid att sitta..!


Här kommer något härligt, tänk er guitar hero och den här låten i ett par timmar! Man gick och småsjöng på låten i en hel jäkla vecka efteråt! Det är nästan farligt! ;)
Nu gör jag det igen! On the road again...

RSS 2.0