Mops!Visst är Mopsar söta?! =)
Mamma har köpt en Mops valp idag! Men den är hos mig. Jag blir hund vakt i 3 veckor nu, medans mamma har de 11 Rottweiler valparna hemma. Blir lite mycket med en Mops också! Men självklart ska jag stjäla henne! =)) Varför skulle hon få vovven tillbaka? Jag ska lära henne allt jag vet att mamma inte vill att en hund ska göra! Smart va? ;)
Nu ligger hon och drömmer i mitt knä, jag är kär! Jodie var namnet! <3

Tack pappa =)

Jag följde med pappa när han skulle tatuera sig i måndags. Så pratade jag bara om att jag ville ha en text på underarmen, så sa Stanley att det fanns en tid måndagen därpå. Jag har nog inte råd med det just nu sa jag. Men då sa pappa, jag betalar! =)

Men nu kom jag på att jag vill ha ett & mellan hopp och kärlek. Ska nog försöka ordna det.
Det är precis lika stort mellanrum mellan texterna, men det är korset, ankaret och hjärtat som får det att se ut som att det inte är det.
Ser lite krokigt ut på bild. Men det kanske är fotografen som är lite krokig! ;)


The mean kitty songLite lustigt ;)

Bingolotto.

Nu sitter jag här och väntar på en härlig taco paj som ola gjort. Jag fick göra salladen =)
Sen blir det bingolotto och chips. Jag ska vinna en bil har jag planerat! Får se hur det blir med det! ;)


Tuff väska.
Den här vill jag ha =) Men jag vet inte ens vart den finns att köpa? =/
Får försöka kolla upp det.

Nääh, fyy!

Dessa skor ska tydligen komma ut 2010. Det var nog det fulaste jag sett... Jag tappar talförmågan..

Tråkigt!

Här sitter jag med en kopp kaffe och väntar på bättre tider. Måste städa men jag orkar inte, men jag måste, men jag orkar inte, men jag måste.. Vill ju ha det lite fint här. Har iaf torkat av dator'n. Behövdes!
Ola har åkt iväg till ett garage för att fixa vanen innan besiktningen. Han åkte i fredags! Nu får han ta och släpa sig hem snart! Men han kommer i morgon, så jag får försöka att stå ut. Det är inte ofta vi är ifrån varandra en längre tid, det känns tomt.. Man saknar inte kon före båset är tomt, som man brukar säga =)

Frisör - Salong Saxen

Salong "Saxen" söker en frisör som kan raka och trimma skägg.
Det viktigaste är att personen för detta jobb kan raka och trimma skägg.HAHAHA! Seriöst? Var det allt?

Djurens dag

Det är djurens dag idag också fick jag reda på nyss :) Vilken tur att jag har var't snäll mot dom idag ;p


Volbeat

Kan det verkligen vara ett sammanträffande? Att så fort jag skriver på facebook att jag lyssnar på volbeat, så skriver varenda sate Volbeat, Oooh Volbeat, lyssnar på Volbeat, Volbeat är bäst, Volbeat i mitt hjärta.. Var det ingen som hörde talas om dom innan jag skrev det eller? Jag vet inte varför det irriterar mig, men det gör det iaf.. Jag vaknade väl på den irriterade sidan idag kanske? =)
Eller är det för att det är kaelbullens dag idag och jag inte har stoppat i mig en bulle ens?! Nu får någon ta och komma med en påse bullar till mig!! BUMS!

Det var någon som ringde hem till mamma idag för att få tag på mig? Vem är det? Jäkligt konstigt! Jag har aldrig gett ut hennes nummer, vem är du??

Kanelbullens dag!

Kanelbullens dag den 4 oktober är i Sverige en årlig temadag, som instiftades 1999 av Kaeth Gardestedt, då projektansvarig för Hembakningsrådet. Syftet med dagen är uppmärksamma den rika bulltraditionen som finns i Sverige, med speciellt fokus på den anrika kanelbullen. Kanelbullens dag märks främst genom reklamskyltar i butiker och serveringar. Kanelbullens dag förekommer även bland svenskar i Nya Zeeland och på många orter inom Svenska kyrkan i utlandet.

Att Kanelbullens dag infaller just 4 oktober beror på att Kaeth Gardestedt och Hembakningsrådet inte ville att dagen skulle konkurrera med andra mattraditioner såsom semlor, kräftor eller surströmming. År 1989, när kanelbullens dag lanserades, var 4 oktober dessutom internationella barndagen och en "tanke med kanelbullens dag var att det skulle vara en omtankens dag"


Jag håller inte reda då är folk fyller år, men är det kanelbulles dag då är minnet på topp! Haha!Godaste fikabrödet ever!!! ;)


RSS 2.0