Host & Snyft AB

Jag är förkyyyyld! Det gillar vi inte!
Idag ska jag och Ola åka till Hedemora och härja, sen bär det av till mamma en sväng, sen så ska vi städa bilen och greja. Jag har planerat att vi ska rensa förrådet på måndag, köra en massa grejer till tippen och sedan köra ner lite grejer till förrådet här uppifrån som vi inte använder, så vi får plats med saker som vi avänder istället. Smaart! ;)


Tjo!

Här händer grejer! ;) Nä..

Förra helgen var jag, Johanna, Titti o KP på bio, först vart det att äta god mat hos KP, sen bar det av för att se Flickan som lekte med elden. Den var bra tycker jag, men jag tycker nog att Män som hatar kvinnor var lite bättre.. Sen på söndagen åkte jag och Ola och fiska. Det var 20 pers vid sjön, men det var bara 2 st som fick fisk, 1 av dom 2 var jag! =) Blir rökt regbåge på julbordet i år.
Igår hade Josse födelsedags fest, rock kväll på menyn ;). Först vart det förfest hos johanna, sen åkte jag, Johanna, Emil, Micke och Chrisse Till Hyttan, där bjöds det på välkomsdrink, mat, efterrätt och ett band som heter LaPuma spelade. Kom hem vid 4 på natten, tiden gick fort! Lite seg idag bara, men Johanna och jag tog en promenad, då blev jag iaf lite piggare. Konstigt det där, man blir pigg av att röra på sig. Borde vara tvärt om ;)Se så söta dom är!Om jag kunde skulle jag behålla alla! ;)

13 st Rottweiler!

Yepp, det är vad jag ska ta hand om idag! Får se hur det kommer gå. 11 av dom är ju bara bäbisar, men ändå =)
Igår missade vi finbesök från Vittinge! Vilket skit alltså...

Hon är en man!

Haha! Jag sitter och väntar på brevbäraren nu och surfar runt på You Tube. Vad mycket sjukt folk det finns, Till exempel: Lady gaga is a man!! Bara för att hon hade en binda som gjorde att trosorna putade ut lite (misstänker jag). Man ska väl inte yttra sig om man inte vet? Men vad vet jag? Hon kanske hade nått annat innanför trosorna, kanske var det en påse hallonbåtar? Även om jag skulle tro det så skulle jag inte klippa ihop en video med en bild på henne, en bild på hallonbåtar, en bild på henne, en bild på hallonbåtar och sen skriva att det är bevismaterial! Haha, jag blir trött..

Brevbärar'n!

Jag missade den jävla brevbäraren idag! Hon var ju hit med ett roligt paket, men jag satt och sket. Haha, nejdå.
Men det var det där bredbandet vi väntar på. Trådlöst blir det! Men det bästa med det hela är ju ändå att vi slipper 3!
Nu ska jag städa som en idiot, jag blir så trött på disk och skit, har lust att slänga ut allt vi har, bara spara madrass, täcke och kudde! Då kan man ju inte stöka till så mycket! ;)


Det säger bara swooosh

Så är man ifrånkopplad från internet! Jävla 3.. Men ola har beställt från comhem nu, så det borde vara här snart. Då slipper vi det här =)
Idag när jag var ute med hunden så gick vi förbi en parkbänk, då var det 2 kärringar som satt där och den ena såg inte att jag och Fridolf kom. Men när hon väl såg det så skrek hon rakt ut och hoppa iväg som en gasell! Haha, hur kan man vara så jäkla rädd? Men det fanns nog en anledning.
Igår avmaskades alla 9 katter! Först vart dom sura på oss, men sen när don blev belönade med mat så var dom glada igen, vilken tur! ;)

Nät shoppa?

Nu har jag hittat 2 st sidor som inehåller allt du inte behöver + lite till! ;)

www.roligaprylar.se och www.bytelove.se
Den förstnämnda är min favorit av dom 2 =)


Här har ni lite grejer jag inte skulle tacka nej till..

Först här har vi 3 olika sorters kuddar som jag skulle älska ;)

Här kommer lite användbara grejer..


Mario på väggen?

Här sitter jag och drömmer mig bort. Drömmer om tapeter, möbler, lampor, golv och glada färger =) Vill göra om lite här hemma, känns så grått och trist här inne just nu. Jag har planer, men då behöver man ju lite extra med pengar..
Kanske ska lägga ut lite skor och grejer på tradera.. Har så mycket som jag aldrig använder.
Jag hittade en tapet som jag vill ha =)


VILL HA! =)


Magnus Uggla.

Här om dagen pratade jag och Ola om att åka på zoo =) Så satt Ola och sökte på you tube efter nå djur och då ville jag se ugglor, men det går inte att se för den där jäävla Magnus Uggla finns! Då prova jag att söka på vilda ugglor, då vart det - Magnus Uggla med låten vild och skild! Vafan!

Nu sitter jag här och skriver medans jag pratar i telefon, så om det blir nå stavfel så är det därför.

Vi köpte ett spel till nintendot idag, med pistol och grejer. Men jag misstänker att det inte var till för vuxet folk. ;p
Men det finns ju fler spel man kan köpa så man kan använda pistolen iaf :)
Nu orkar jag inte mer, HEY!Jag ser ut som ett mongo idag! ;)


Varför?

Varför går det inte att byta profilbild?! Vad irriterad man blir.. Men nu är det dax att gå och lägg si! Ska ju komma upp och ut med "dolfen" och Johanna i morgon =)
Får brova byta bild någon annan dag...

Natt!

Beyoncé faller mig plötsligt i smaken =)
Hej

Jag lever! ;)
Nu har jag inte uppdaterat bloggen på läänge. Men, ni vet.. Det har ju vari sommar och allt.
Jag kan ju inte skriva ner allt som hänt, men lite smått och gott ska jag väl få ihop =)

En dag skulle jag och Ola åka och hälsa på mamma, men efter vägen blev vi stoppade av en hund! Han sprang mitt på vägen. Så vi stannade och ropade in den, den kom så snällt när jag ropade. Vi kopplade hunden och gick omkring bland husen och frågade om det fanns någon som visste vem som ägde den, men ingen hade en aning. Vi ringde polisen och berättade att vi hittat en vovve, då frågade dom om vi kunde ta hand om den så länge.. Vi var väl "tvugna". Men vi åkte iaf in till polisen och kollade om den var chipmärkt, men det var den inte. Men eftersom att vi skulle ha den hemma då, så åkte vi hem och duschade av den, sen åkte vi till djur affären för att köpa lite mat åt den. Precis när i skulle kliva ur bilen och gå in till djuraffären så ringde det på olas telefon. Det var ägaren som ville ha vovven tillbaka. Ola blev besviken, han hade hoppats på att vi skulle få ha den kvar..
Vi fick en vägbeskrivning och åkte tillbaka med hunden..
Den bodde tydligen i en husvagn! Konstigt att den smet?
Vi åkte till classic på kvällen, Ola kunde inte sluta tänka på vovven.. Veckorna gick,
men så ringde olas telefon en morgon.. Vill ni ha Fridolf? Ola sa JA! Utan att fråga mig. Men jag är nöjd! =)
Nu drog jag det kort..


Svea har skaffat sig ungar nu igen! 5 st gull ungar! =) Men nu ska hon stereliseras! Kan inte hålla på och föda i tid och otid! ;) Hör gärna av er om det är någon som vill ha en snuttis eller två!Såhär blev bilen förresten..


 Före.
Efter =)

Vi har lite småfix kvar, men en klar förbättring och hon går som en raket! ;)


RSS 2.0