Som vanligt!

Det är så här varje dag. Klockan hinner bli 12 innan man kommer till sängen! Hur kan det komma sig att jag inte kan ta mig i säng i tid? Kan det vara så att jag väntar med allt tills klockan blir skit mycket och jag inte har något annat val än att ta tag i det som måste göras! Har precis duschat både gurksnutten (Jodie) och mig själv. Blev en lerig skogspromenad idag..



Vi försökte sitta lika fint som Ola och Fridolf, men det gick inte så bra! ;P









Min första

I hela mitt liv har jag undrat hur man gör en inbakad fläta. Jag har provat och tänkt, det kan inte vara så svårt! Men det är det. Nu efter lite forskning har jag kommit fram till hur man gör. Problemet är nu bara att få den att se bra ut också! Men övning ger färdighet =)



Jag vet att det ser förjävligt ut, men det får det göra när det är det första! Den är inbakad i alla fall ;)

Nu ska jag gå och prova på nytt, det ska gå! =)

Madonna vs. David Guetta - Revolver







Nu ska jag ta och plantera om blommorna! Vet bara inte vart jag ska göra av den jävla palmen!

Bilen








Var tydligen en riktigt stor, dräktig älgko han körde på.. Tragiskt, stackars älg..
Det är kusligt hur nära döden man kan komma.. Hua! Men som sagt gick det ju bra =)
Han var nyss hit och fikade en sväng.

Nu ska jag återgå till städandet. Tar ju aldrig slut på smuts...

...

Allt gick bra till slut igår =) Men gud vad mamma ska skrämmas då! Var hon tvungen att ringa och få det att låta värre än det var? Men det är ju precis vad hon gör med allt, hon förstorar alltid upp saker. Allt hon säger får man ta med en nypa salt känns det som..
Nu sitter jag här med en kopp kaffe, hundarna och jag kom nyss in efter en liten promenad. Kom på nu att Ola lovade igår att vi ska åka och köpa mjuk glass idag! Har han glömt det får han stryk! ;)

Hjärt attack!

Mamma ringde nyss! "Rickard har krockat med en älg"! Hon nästan skrek i luren. Han var nästan i Falun när det hände. Jag frågade hur det var, då sa hon att dom bara hade pratat lite snabbt och han ville att hon skulle ringa 112. Jag vart ju skit rädd, och hon var påväg dit i 120 blåst. Var tvungen att försöka lugna ner henne. Vad hjälper det om hon också kör åt skogen?! Men sen avslutade vi med att hon skulle höra av sig när hon visste. Och för en stund sen ringde Rickard och berättade att allt var bra! Fy fan alltså, jag höll på att få en attack och dö först!! Älgen dog direkt och Rickard har bara lite ont i handen, han hade tagit emot vindrutan med den. Men han kan röra på fingrarna och allt. Vilken jävla röta! Jag antar att dom har ringt och sagt att det inte behöver skickas ut någon ambulans. Bärgaren skulle komma vet jag.
Det som var lite synd är väl att han köpt bilen idag! Men jag tycker att huvudsaken är att han överlever! Ojoj! Kan man sova nu då, eller ska man behöva vänta tills man vet att alla är hemma igen? Finns ju fler älgar i skogen..


I like

När jag ändå är här så kan jag visa er 2 st tröjor jag vill ha =) Hittade dom på Nelly.com.



Visst ser dom mysiga ut =)


Nu ska jag sova! Natti!

Recension

Filmen var sådär måste jag säga.. Först var den överdrivet förutsägbar, sen plötsligt vände det. Då var den ju inte lika förutsägbar, of course ;) Men då började dom plötsligt att visa knivar, sågar, blod och kött! Jag och Ola pratade om att vi inte ville se sånt, just precis det när vi stod där och skulle hyra film.. Vilken osis! Men jag måste säga att det inte är det sämsta jag sett. Lite spännande var det ju..
Och inte åt jag upp hela chokladen heller, woho! Kan det haft med det slibbiga köttet att göra månne?! ;) Man blir ju inte sådär riktigt sugen på att stoppa något ätbart i munnen när man ser sånt. Onödigt snuskigt ljud lägger dom till också, så blunda hjälper inte..
Nu är det dax att sova, jag drömmer väl om en massa snuskiga mord förståss! Hoppas inte! Huuuh!

Mums

Bara massa gott idag =) Ola bjöd på Thai tidigare.





Och nu blir det film och snask!



Bilder

Nu har bilderna kommit upp på Nelly's hemsida, och ja.. Vad säger man? Jag trodde att jag var nöjd med bilden, men det är jag inte! Haha, tänk att man kan ha en bild i huvudet hur nått är, men så är det inte så. Och vad är det för konstigt veck bak i ryggen? Vilket tok!
Men här kommer bilderna.











Stressad

Nu känner jag mig stressad, så mycket jag borde hunnit med. Men inte hunnit! Varför sitter jag här för då? Nej, måste dra! Tjing!

"Rubrik"

Idag blev det att jobba 3 timmar, kändes som att det tog en halvtimme. =)

Helgen har varit riktigt bra! =)

Här kommer lite bilder från helgen. Måste tala om att vi blev bland dom 99 första, fick komma in gratis, får pengarna tillbaka för klänningen, och så fick vi en goodiebag! =) 

Eftersom jag inte hade någon kamera med mig, så blir det bilder från Camillas kamera.































Hemma

Nu har jag kommit hem i alla fall. Jag har haft hur kul som helst! =) Orkar inte skriva mer än så nu ;)
Men vill ni se lite bilder, så kan ni klicka HÄR Så kommer ni till Camillas blogg =)

Men så trevligt

Hittade det här i en annan blogg, nu minns jag inte vart..
Men letade rätt på det på youtube sen, och herre gud säger jag! Vad tar det åt folk? Stackars kille alltså!
Och så avslutar dom med: "Det är morgonens break up caaaaall! Wooohooo!"
Den stackars killen trodde för en stund att det var ett skämt, men det var det inte.. Stackar'n!


Snö?!

Kom som en chock!

Sitter just nu med min kaffe kopp och känner mig lite stressad redan nu faktist.. Måste gå ner till tvättstugan och titta om det är ledigt, vore väldigt bra att få lite tvättat innan det bär av mot Västerås! Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta lite på vakna med the voice innan dagen börjar for real. Ska också ta mig en riktig titt på Josefins ögonbryn, ska tydligen vara helt olika. *tittar*
Jag vet inte vad dom snackar om, det ser väl bra ut det där.. Har ni tänkt på att folk letar fel på alla som är lite kända. Tycker det är lite lustigt, undra varför? Kan det vara så att folk inte har så mycket annat för sig. Ja, så är det nog. Men nu får jag ta och lägga ner, skriver bara en masa strunt i alla fall =)


På landet

Vi åkte ut på landet igår. Där fick vi se hästar, kaniner och en liten kalv som dom skulle göra tam. Hur söt som helst! Vi fick gosa lite med den också, jag ville ta hem den ;)








Tävling

Jag är med och tävlar om ett kit med läppbalsam, vill du också vara med? klicka -->  här  så kommer du till tävlingen  =)

Jäkla svårt alltså

Ska det vara så svårt att boka tågbiljett? Ja, tydligen.. Jag har inga pengar på kontot heller, bara kontant. Då blir det knepigt att boka på internet på såhär kort varsel verkar det som.. Men så var det några år sedan jag åkte tåg, då klev jag bara på och betala när dom kom och skulle kolla biljetten. Men nu slutade det i alla fall med att Ola lova att skutsa mig till Västerås =) Han har ändå grejer han ska uträtta där, så vi slår 2 flugor i en smäll! ;)
Jag är så jäkla trött nu alltså.... Och det är väl säkert tröttheten som gör att jag inte klarar av att boka en simpel biljett heller.. Hoppas jag i alla fall, annars är jag väl bra dum?! ;) God natt säger jag nu!

Blommor

På promenaden fick vi (jag) syn på vitsippor, kunde inte låta bli att ta med ett gäng in =)
Jodie "hjälpte" mig lite. Problemet var väl att hon inte kunde låta bli att äta upp dom hon plockade.. Tok!




Ska nog köpa mig en riktig kamera alltså... Vilka skit bilder..


Smakprov

Lite bilder på det jag ska ha på nellys outfit party i helgen.. Jag har sytt lite på känningen, för den satt lite konstigt när jag provade den. Går inte riktigt förklara hur det såg ut, men nu passar den =)



Måste sola innan också!
Så 10 lager brun utan sol på det sen! ;)

Så blir det lila nagellack och ögonskugga. Men jag vet inte om jag ska ha mina lila pumps eller mina svarta med kilklack.. Svårt dedär..


Köpte en väska igår när jag och mamma var till Borlänge för att köpa handskarna.



Och örhängen med nitar till det..



Nu måste jag gå ut med hundarna, jag får återkomma =) 

Hemma igen

Talade jag ens om att jag åkte till Vittinge? Nej, men det gjorde jag i alla fall. Jag och Jodie. Liza kom hit och hälsade på, sen blev det att jag följde med henne hem, så fick jag skjuts hem igen idag. Vilken tur! ;)
Jag och Liza satt och spelade guitar hero och surfade runt på Youtube hela natten med öl och vin. Klockan var väl 6 på morgonen när vi gick och la oss! Men jag vaknade vid 10 tiden utvilad, pigg och glad =)

Och vad är det för sjuka grejer man lägger ut här på bloggen kl 03:40?! När jag tittade på den nu så var den bara snuskig, men i natt var det kul ;)

När jag kom hem så hade Ola precis lagat mat! Gott var det. Jag har det för bra ibland alltså =) Nu ska jag byta gardiner igen, böt tidigare i veckan men idag köpte jag nya och jag vill ha dom istället. Känner att dom jag har uppe nu är för blommiga. Får sätta upp dom igen till sommaren..
 


Vad fan?!

Vad är detta?! Haha!


Fyyyyy!

Frrrrreeeeedaaag's!

Myyyyys =)
Jag och Ola sitter här, helt slut är vi efter den hårda dagen! Just nu spelas scooter - Nessaja i mina lurar. Gamla hits med andra ord! Och Ola sitter och spelar tv spel. En varsin kopp kaffe, lite kakor och godis har vi också. Så ser vårat mys ut denna fredag. Är nog snart dax att sova, klev ju ändå upp kl 6!
Det var meningen att familjen Eklund skulle komma, men magsjuka satte stopp! Usch och fy! Men Liza kommer ändå hit i morgon, så kan vi sitta och bajsa tillsammans sen! Haha ;) Nej, nu är man trött, sådär trevlig blir jag då!
Sitter och tänker på helgen som kommer. Har ni tänkt på att om det t.ex är måndag och någon frågar dig vad du ska göra nästa helg, så kan dom mena helgen efter helgen som kommer. Hur kan nästa va den efter nästa?! Kan någon förklara varför det är så? För när någon säger nästa så måste man fråga, helgen som kommer menar du? Då får man oftast till svar, nej, nästa helg. Aja, nu blev det lite hur som helst. Men jag blir nästan irriterad. Vad är det för mongo som kommit på det?
Men nu till helgen som kommer (nästa helg)
Jag tror det lir kaos, För torsdag-lördag blir det Västerås, sen på lördag lär man antagligen vara i Norrköping senast 2. Hur ska detta gå? Men jag ser verkligen fram emot nästa helg =) Vi får se hur det blir!!

Förresten! Någon som vet vems hiphop kläderna som låg i Olas bil är?! Vi hade vart och handlat, så när man tar sig en titt på sätet längst bak, så var det nå jäkla kläder där som ingen av oss sett förut! Hur fan gick det till? Det var barnkläder dessutom! Vi har inte skjutsat nån som kan ha glömt dom heller. Fasiken vad konstigt..


God natt!

Morgon promenaderna

Såhär ser morgon promenaden alltid ut..

Gallerix?

Hahaha! Vad får jag allt ifrån?! Glitter menade jag! =)

Spets handskar

Efterlyses! Jag är ute efter ett par spets handskar "utan fingrar". Vet att det finns på Gallerix, men jag är för slö för att åka ända till Borlänge. Jag hitta på tradera, men dom var inte snygga.. Någon lär ju veta vart man kan beställa hem. Eller har någon lust att skjutsa mig till Borlänge kanske? Jag betalar inte bensinen, och jag vill bara in och handla handskarna, kanske en vända in på dollars också? Låter toppen va?! ;) Kom igeeeeen nu!
 

Solat

Jag var iväg och solade solarium idag. 2a gången i mitt liv! Sist var för 6 år sedan i Jimmys källare. Jodå, låter lika glamoröst som det var! ;)
Jag får nästan cellskräck i solarium, obehagligt tycker jag att det är! Men vill man va fin.. =p
Fast så värst brun blev jag inte, men jag är i alla fall inte lika vit som innan, det är ju bra. Aja, vilket tjat det blev nu då..

Outfit party

Jodå, Det ska man gå på. Blir i Västerås. Klickade hem en klänning igår, får hoppas att den sitter som ett smäck! ;)
Tänkte jag skulle ta nått som inte var svart, nått roligt med lite färg. Så hittade jag en jag ville ha, men självklart så fanns den inte i min storlek! Typiskt!



Men den här blev det =)


Ben & Jerry's och kaffe

Ja, det sitter jag här med. Half baked är ju godast tycker jag! Mh!
Jag vet att det är kaos här på bloggen, men jag har inte bestämt mig hur jag vill ha det än, så ni får ta det som det är så länge =) Ska snart väg och jobba, så jag lär väl göra mig i ordning!


Vilken dag

Jag och Ola orkade inte med att ta samma tråkiga pomenad idag, så vi tog bilen och åkte någon annan stans. Blev ut på landet. Passar bra att ha muppen lös då, tänkte jag. Lyssna hon nått på mig när jag ropade? Jodå, men när det väl gällde var hon inte lydig längre! Hon sniffade sig fram utan att se vart. Men när hon upptäckte att hon hade sniffat sig in till en hage full i kossor som kom rusande mot henne. Då jävlar blev hon plötsligt lydig och kom som ett skott! Haha!

Ver egentligen tjurar, men vem bryr sig?! ;)








Skulle ta kort på hur skitiga mina byxor blev efter en vända ut på landet!
Men så tittade muppen fram!




Sen efter det blev det donken, Ola åt ett gäng handburgare och jag en blåbärs paj och en jordgubbs shake =)
Riktigt spännande fakta, eller hur! ;)
Och efter det blev det en sväng till mamma.
Och efter det åkte vi hem, så blev man sittandes uti solen en stund. Var inte så varmt som jag inbillade mig, så man blev nästan lite frusen. Johanna bjöd på cheeskake måste tilläggas ;) Och gott var det.

Nu är jag helt slut.. Kanske ska lägga mig tidigt i kväll, för en gångs skull? =)


Disaster date

Jag sitter och tittar på det nu, haha! Det är ju för kul ibland alltså! =)

Jodie har sovit över hos min mor i natt, hon är på hundutställning. Jag tycker inte om sånt, mamma vill att jag ska gå med muppen. Så hon fick ta na. Men vad tomt det är! Buuhuu!


Nej, nu ska jag återgå till the disaster =)


Tvätta

Tvättar för fullt! Hoppas bara kläderna hinner torka innan ett, annars får jag gå nude idag ;)
Nu ska jag ta med mig the dogs ner och hänga allt. Så får dom härja som vanligt där dere, dom små ligisterna!
Sen tar vi en promenad :)

Måste berätta att Jodie blev helt tokig igår! Hon satt och skällde som en idiot, och jag kunde inte riktigt förstå vad hon höll på med. Men sen såg jag att det var mitt påsk ägg hon skällde ut! Hahaha! Vilken sinnes sjuk liten rackare! ;) Hon måste se riktigt dåligt! Eller så har hon livlig fantasi ;)

Idioter det finns!

Vi var ut o gick, så kom det helt plötsligt en kinesisk nakenhund utan en ägare. Hunden morra och såg allmänt otrevlig ut. Och Fridolf som inte brukar låta någon annan hund bete sig så, då säger han ifrån! Och de tyckte jag var obehagligt, för hade det blivit bråk så hade väl Fridolf mördat eller nått! Så kom ägaren efter nån minut, så frågade jag om det var en liten smitare. Nej, sa han? Han morrar, sa jag. Då sa han, kineserna gör så. Jasså?! Eller hur! Jag tror på tomten också, för i helvete.. Bara för att det är en viss hundras så är den inte född sån, man kan lära dom att inte bete sig så! Och klarar man inte av att lära dom det, så får dom ha koppel! Jag hade då inte tagit på mig ansvaret om det hade blivit bråk. Jag tycker verkligen inte att det är okej att ha en "stöddig" hund lös på promenaden, helt utan uppsikt och kontroll! Hade det varit någon annan den lilla hunden sprang fram till, hade det kanske inte gått lika bra!
Tur att Fridolf höll sig lugn, men han visste ju att jag hade godis med mig ;)
Jodie däremot, skällde ut den nakna jäveln :P





Lustigt





Periodare

Jodå, nog är jag en periodare allt! Vad gäller bloggen ;) Ibland uppdaterar jag varje dag och sen slutar jag plötsligt, så tar det någon vecka innan jag orkar bry mig igen..
Mycket tok har man varit med om. Men som vanligt så har man ju inte tagit nå bra bilder..


Var ju som sagt till Ikea och handla, hittade en massa smått och gått, vi var väl där i 4 timmar och sprang omkring. Det var 2 st sjuka snubbar som förföljde oss och låtsades att som skulle handla. "Jag behöver nått att ha besticken i". När vi ignorerat dom länge nog, så beslöt dom sig för att förfölja 2 andra brudar. Skönt!
Vi var in en sväng på plantagen och coop också, spännande ;) Det var en osmart snubbe som kom och fråga oss hur man sätter fast påsk fjädrarna på riset! "Limmar man fast dom?" Hahaha!

Här kommer en bild på Fridolf och Jodie när dom stal Devils säng! Dom små svinen =)


Blev lite söndags shopping också, jag älskar våra nya sängkläder =)
Blev 6 st örngott till också, riktig trevligt att ha det med..






Träffade min gamle vän Camilla här om dagen, var ca 2 år sedan sist! Fy på oss! Men det var som om vi aldrig varit ifrån varandra, härligt =)
Så hoppas man såklart på fika igen, denna vecka! ;)




I lördags var det påsk middag hos Hans och Inger på dagen, sen partaj hos kp. Inget helcrazy hände, men det var kul ändå ;)

Här har vi Pontus och Jodie, hos Hans och Inger.



I går var jag och Ola ut på en skogspromenad med djuren, vi trodde att man kunde gå på stigen av is, men det kunde man inte! Var ju svin mycket vatten under. Ola åkte i med halva benet och jag doppa fötterna. Men värst var det nog för lilla Jodie. Plötsligt när man vände sig om, såg man bara en knorr och 2 bakben! Stackarn dök ner med huvet och kunde inte komma upp! Det hände 2 gånger! Ola drog upp na, så sprang hon till mig och så helt hysterisk ut, som om hon haft en nära döden upplevelse! Hon vart skit glad sen när vi kom ut på cykelbanan igen! Haha, sötnöten =)

Kvälls promenaden var riktigt fin! Det märks att det börjar gå mot ljusare tider, såhär såg det ut igår kl 20.15


RSS 2.0