Asså shiiiit
Jaaaaa!

Jodie klarade operationen! :D
Men hon ska stanna några dagar så dom ser att blodomloppet och allt blev som det skulle. Faran är inte över än, man vill ju inte ropa hej före.. Men jag är ändå riktigt glad för att hon klarade operationen, hon är stark min gumma! :)


Jodie

Nu har jag filmat Jodie lite med telefonen. Vilken skillnad på filmerna från förr och nu.
Här får ni se lite från förr..
Mammas rottweiler Molly och Lizas Devil fick vara med på sista klippet från förr.

Nu kommer 2 från  nya mobilen, har ju inte hunnit filma i riktigt dagsljus än. Men lite skillnad är det ju i alla fall.


Haha, ni måste titta på Jodie i slutet av det här klippet alltså, hon ser ut som en surgubbe! ;)
Kände mig bara "tvungen" att lägga ut det också :p

Jul, Jul, Strålande Jul

Nu har jag redan firat jul 2 gånger! =)
Först var jag till Västerås i torsdags. Hämtade Camilla, så shoppade vi en hel del, sen blev det glögg, must, pepperkakor, lussekatter, presenter hos Camilla. Riktigt roligt var det =) Vill ni se lite bilder från det så kan ni klicka --> HÄR

Igår hade jag och älsklingen julafton. Vi tänkte att vi skulle fira nu när Jodie är hemma och allt. Vet ju inte vad som händer sen..
Älsklng fick en GPS och godis av mig. Och jag fick en telefon! =) Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Skit bra telefon, än så länge. Nu har jag ingen mer tid. Tjoflöjt!

Mobilen

I söndags innan vi åkte till Västerås för bio. Så åkte vi in till stan en sväng för att handla. Vi parkerade mellan Coop och Elgiganten. Klev ur bilen och gick till bankomaten, innan vi gick in på Elgiganten. När vi gick förbi våran bil påväg till Elgiganten såg vi att vaktmästaren och hans fru hade parkerat brevid oss, vi heja men dom såg oss inte. Dom satt och tittade på nått i bilen och pekade även på våran bil. Men vi tänkte inte så mycket på det, (av någon konstig anledning) och gick in på Elgiganten. När vi kom in så skulle jag ta fram min mobil för att se vad det var jag skulle handla, hade det skrivet i telefon. Men den var inte i jackfickan, så jag gick ut i bilen för att hämta den. Jag var helt säker på att jag hade den med mig. Men jag kunde inte hitta den. Aja, tänkte jag. Det är väl som vanligt, att man får för sig saker. Den ligger väl hemma i alla fall då, tänkte jag. Vi åkte hem för att hämta den, men den var inte där. Vi ringde till den ca 100 gånger från olas telefon samtidigt som vi letade, men den var verkligen borta! Vi åkte tillbaka till stan och kollade där vi gått, men utan framgång. Paniken börjar infinna sig. Vi hade inte tid att leta mer, skulle ju på bio. Så det var bara att ge upp och åka iväg.
När vi väl slagit oss ner i salongen, så ringer det på Olas telefon, det var vaktmästar'n som hittat telefonen. Tänka sig att det var just han som hittade den. Hur ofta händer det att man tappar telefon och någon man känner hittar den? =) Där hade jag tur.
Efter bion blev det att besöka Camilla för att hämta hundarna, dricka kaffe och prata lite =) Alltid lika trevligt!
På torsdag har vi julafton också. =)

Lucia

Ola köpte med lite fika innan han åkte hem från jobbet idag -mums! =)
Idag fick vi hem julkorten också, så vi har haft lite pyssel för oss.

I morgon kommer dom och besiktigar badrummet också, undra om det är dom som renoverat som gör besiktningen också, eller om det är några andra. Tänkte att om det är några andra så gör dom kanske en "riktig" besiktning, om ni fattar vad jag menar.. Får hoppas på att det är några andra. Jag har sett några små saker som dom kunde gjort lite bättre. Men jag orkar inte gnälla om "skitsaker" heller. En grej dock! Dom har gjort världens jävla repa på diskbänken i köket. Onödigt. Det ska väl inte behöva bli en repa bara för att dom byter blandare?! Slarvigt tycker jag..

Bio Premiär

Idag blir det att gå på bio, premiär av Småstadsliv firar jul. Man har längtat =)
Under tiden ska vi lämna våra små ligister hos Camilla, hoppas dom inte svinar för mycket! ;)
Nu lär jag ta en dusch och göra mig i ordning, sen ska vi åka och handla en sak, som jag nog inte kan skriva här. Man vet ju aldrig vilka som läser och snart är det jul ;)

Handlat

Idag har jag handlat lite. Det hör inte till ovanligheten att jag handlar grejer till hemmet..
Att jag aldrig handlar kläder istället, skulle ju behövas.. Men men :)


6 st jul muggar.


Burkar att ha bakpulver, vaniljsocker och strösocker i.
Köpte en krans att hänga på ytterdörren också, men orkar inte ta kort på den.
Nu ska jag ta och ringa till Liza och prata om morgondagens bio i Västerås.Här får ni dagens fågel också, innan jag stänger ner för kvällen :)

Vov


Är det bara jag?

Är det bara jag som tycker den här är kul? =)


Den 21 i 12

Den 21 ska Jodie opereras, ringde dom och sa nu! Ska dit och lämna henne den 20e. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra!! Vill inte vara utan henne..

Besök

I morse började katterna härja vid fönstret. Som alltid, när vi får fågel besök ;)


Suddigt

Jag förstår inte vad som hänt med min kamera idag. Blir bara suddigt.. Hmm..
65 bilder för 29 kr. Det var väl billigt! =)
Men jag skulle ha startat den andra datan och tagit fram fler bilder. Men jag får väl beställa igen.
Undra om man ska ta och ha personliga julkort i år? Men det är nog lite sent och komma på det nu?
Aja, nu lär jag dricka upp mitt kaffe och dra till jobbet. Hörs, hej!


Varför

Varför sätter jag igång och ändrar och sparar grejer här, och inte i testbloggen..? Och såhär sent! Det kan man fråga sig.

Annonsbladet Dalarna

PERSONLIGT

KVINNA SÖKES 20-50ÅR
av man, 42 år. Intressen, kramas, hårdrock, träna, volvobilar, ishockey. Seriöst. Telefon nr..

Alltså seriöst! Är han verkligen seriös? ;)

Vad jobbigt!

Jag ringde till Strömsholm idag för att fråga om det går att operera Jodie. Dom sa till mig, att om vi inte har hört av oss med svaret inom 10 dagar, så skulle jag ringa. Jag ringde ju nu, och då säger dom att han med svaret kommer tillbaka den 15e! Hur länge ska men behöva vänta? Det här är ju jätte jobbigt när dom ska lura mig hela tiden! Det är väl 4e gången nu att man inte fått svar fast dom sagt att vi skulle få det..

Men när hon jag pratade med läste upp vad som stod i journalen, så läste hon att det möjligtvis går att operera. Det tolkar jag som mer positivt än negativt i alla fall. Det stod ju inte att det var en omöjlighet i alla fall.
Men man ska väl inte ropa hej än. Jag missänker att dom kommer säga att, vi kan göra ett försök. Jag tror inte att vi kommer veta hur det går med Jodie före hon har opererats i så fall och man får se med egna ögon hur hon mår.. Men nu är det ju bara jag som sitter här och spekulerar..


Photoshop

Jag tycker det är kul med photoshop. Man kan göra så mycket, och ändå kan jag väl inte hälften en gång.


Jag har mycket kvar att lära..

Men nu ska jag fortsätta att titta på Beck =)

Småstadslivs inspirerat


Stickat
Mys tröja!
Nu blir det söndags kaffe och mys med Jodie!
Mys, mys, mys, mys =)

Pinsamt

Nu känner man sig riktigt mätt! Vi blev kvar på julfesten ca 4 timmar, blev inte mer.. Ville ju hem till Jodie. Det var ett band där som hette Flower babes, det roliga med det var att det var att bandet bestod av 2 killar. Jag tyckte i alla fall att det var lustigt ;)
Det blev så typiskt när jag tog ut Jodie när vi kom hem. Hon springer ju alltid iväg en bit när hon ska skita, och på kvällarna brukar jag ha henne lös. Men i kväll blev hon tokig. Hon sprang över vägen och in på en gård mittemot. Jag ropade och jag ropade. Nej Jodie, NEJ! Kom hit! Men hon bara sprang på. Och så satte hon sig mitt på gården! Jag fick panik, men har hon börjat så är det lika bra att hon gör klart. Så hon gjorde sitt och jag tog upp det. Sen när vi kommit därifrån, så kommer han som bor i huset ut och säger, du rastar väl inte hunden på gården? Vilken jävla fråga. Jo, jag gör det varje kväll, eller vadå? Han kunde ju ha sagt nått i stil med, va fan håller ni på med?! Eller nått.. Men jag sa ju som det var, att hon smet och att det inte ska hända igen. Och jag veeet, det är ingen ursäkt. Men det är ju inte likt henne att bara dra heller, så..
Men det blir skit jobbigt när sånt händer tycker jag. Det är en klassiker att hundarna skiter där (och när) det inte passar. Som när man glömt påse tex, det är ju nästan döden det, när någon ser. Men vad gör man?


Ska lära Jodie detta! ;)


Blev bjuden på fest hos KP som är i kväll också. Synd att man inte kunde gå. Hade vart kul..
Men nu är Rickard här, så jag ska väl vara lite social. Kan vara bra :)

Framkalla bilder

Det var verkligen länge sedan man framkallade bilder. Men nu har jag skickat in lite bilder så jag får att sätta i ett fotoalbum. Det blir en annan känsla när man kan sitta och titta på bilder på det viset tycker jag. Och så vill jag ju ha lite personliga bilder att rama in här hemma.
I morgon har Ola bokat in oss på julbord. Jag har ingen lust alls.. Men jag blir nykter och kör. Vill Ola stanna och festa så kan han göra det, så åker jag hem till hundarna.


Vem tror ni jag framkallade flest bilder på? ;)


Vivo?

Hur länge sedan var det inte man var in på Vivo?!
Fick se påsen på jobbet här om dagen.. Lite gammal kanske? Eller finns de fortfarande?

Skor

I fredags när vi var till Strömsholm och lämnade Jodie för undersökningen, så fick vi inte vara med när hon skulle sövas.. Då åkte vi in till Västerås och shoppa tills vi tröttnade, sen åkte vi hem till Camilla <--(Ska stå Camilla) med lite försenade födelsedags presenter =) Men det var nästan så att man trodde att det var jag som fyllde år ;p Fick ett par skor av henne! Det tackar vi för! Hade precis pratat om att jag sett en massa skor jag ville köpa, så fick jag ett par, det är inte fy skam =)Hon är en sötnöt ;p


RSS 2.0