...

I morse när jag var ut med hundarna stod en kärring och glodde på oss från en balkong. Sen sa hon åt oss att komma dit. Okej? Tänkte jag. Då frågade hon om jag kunde hålla hundarna kopplade, för hennes hund var "rädd"(Den är inte rädd, den är riktigt aggressiv!), och hon tycker tydligen att det är obehagligt. Visst, sa jag. Det är ju klart man kopplar dom om någon tycker det är obehagligt. Men problemet med kärringen var att hon börja skälla om andra som har hundar lösa och att hennes hund hade blivit attakerad en gång. Oj, det var ju inte bra sa jag. Men hon fortsatte och skällde om att hon inte vet om mina hundar är lösa när hon går ut. Men som jag sa, dom är ju kopplade nu. Men hon sa det igen. Ja, men jag har ju kopplat dom. Alltså, jag fick skäll.. Det räcker väl med att be snällt att man kopplar dom, inte fan tjafsar jag om det. Man behöver inte gå på som en ångvält och skrika! Jag gick därifrån bara, hade jag stannat och lyssnat på na så hade det ju blivit bråk.
Dessutom är jag rädd för hennes hund, den är så aggressiv att hon lyfter honom i selen här man kommer bara för att den inte ska slita sig och attakera. Jätte elak är den! Så då kan jag säga åt henne att inte ha sin hund ute då över huvud taget?! För det tycker jag är obehagligt. Jävla gnäll det är hela tiden..

Jag är hundvakt åt mamma, Molly är här. Så jag hade henne och Jodie lösa. Och Fridolf var kopplad. Han är alltid kopplad på promenaderna här, just för att man inte kan lita på att han inte springer fram. Skulle aldrig släppa lös en hund jag inte kan lita på till 100 %.

Men sen när Molly åker hem är det ju bara Jodie jag vill ha lös. Och det tänker jag ha! Skulle hon råka springa mot kärringen med hunden så vet jag vem som blir slarvsylta. Hon kan fan inte bli arg om Jodie är lös. En liten mops lixom, hallå! När hon har en mellanstor hund som ser ut som en blandning mellan bulldog och pitbull..

Jag måste ju få ha na lös så att hon lär sig och blir en duktig hund. Nu vet jag hur det låter. Men jag Har alltid varit duktig på det där med att ha hundarna lösa vid rätt tillfälle, så att inte folk ska behöva bli rädda. Ingen ska ju behöva vara med om det att en hund kommer springandes mot en, för det är läskigt. Och jag vet att folk även kan vara rädda för små hundar. Men har man kontroll över situationen och kan vara 100% på att det inte skulle bli så att dom springer iväg, så tycker jag att man ska få ha dom lösa.
Problemet är väl att många säger att dom har kontroll och att hundarna är snälla, trots att dom inte är det.

En gång (för länge sedan) när jag var ut och cyklade kom en dobermann springandes mot mig, jag ramlade med cykeln och hunden reste ragg, visade tänderna och högg efter mig. En stund senare kom matte till huden springandes och sa att han bara vill leka! Men visst! Eller hur! Det var en obehaglig upplevelse faktist..

Nu fick jag skriva av mig lite i alla fall =) Vart kanske lite snurrigt, men men..
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta ut hundarna, får se om man tar sig hela vändan runt utan gnäll!
Pöss!


Körigt

Vilken stressig dag det varit.. Orkar inte med att skriva nått nu. Jag kan bara säga god natt!

Här får ni 3 st bilder att vila ögonen på så länge..




Småstadsliv

Stånk-Tommy.



Haha, så jäkla bra ;)

God morgon

Vaknade lite senare än vanligt idag, så det blir bråttom till joppet! Men ändå sitter jag här?! ;)
Som tur är så kliver jag alltid upp ca 2 timmar före ifall det skulle bli en stund extra i sängen, som idag.. + att jag MÅSTE ha mitt morgon kaffe, (annars blir det ingen ordning;)). I lugn och ro vill jag sitta, gärna med en tidning =) 
Nej, Det är dax att dra nu. Ciao!


Kaffe

Igår skjutsade Rickard mig till Hemköp. Kaffe skulle jag ha. Och vad fick jag se? Något jag letat efter ända sedan classic car week -08! Is kaffe! Oj vad jag tittat efter det där jäkla kaffet! Äntligen har jag hittat det =)



Vilken dag

Alltså. Idag har jag sovit och spytt till och från. Vid 18 tiden tog jag mig upp ur sängen! Det är dagar som dessa man minns varför man nästan aldrig dricker sig full när man är ut på nått!
Igår blev det parken i Norberg =) Var ju hur kul som helst, trots att det regna och blåste utav fan. Och mycket känt folk stötte man på. =p
Men det jag minns mest var när dom stängde ner och vakterna sa åt oss att gå därifrån. Då sa jag som det var, att min mamma bor här (hon gör det). Men då sa vakten; "Det gör tomten också." Haha! Vafan, hon bor ju där, inte visste jag att mamma delar gård med tomten! Då sparar jag in en slant till jul. Jag slipper ju köpa frimärke till önskelistan! Haha! Sen åkte jag och Per runt och cruisa för oss själva innan det blev att åka hem.

Tidigare på dagen åkte jag till campingen och skrattade ut lite folk ;) Molly, Jodie och Fridolf följde med mig dit. Magnus och Liza var där och campa. Liza ska skaffa glasögon, så vi provade lite.

Jag tycker hon ska ha pilotisarna! =)

Annars tar jag dom!


Här får ni en video. Molly och Devil försöker leka i förtältet.


Bry er inte om min gnälliga röst..




Och till slut, den enda bilden som blev "bra" från kvällen. Regn och rusk gjorde ju sitt..



Som ni kanske ser har jag plötsligt blivit ett ljushuvud. Skulle slinga lite, men fasiken vad ljust det blev. Det lustiga är att sist jag färgade håret så var det en röd färg. Och att slinga blonda slingor på det sen är ju "döden". Hej och välkommen morot, tänkte jag när jag hade i färgen. Men det vart inte alls orange. Det tackar vi för! =)
Men nu funderar jag på att slinga i lite mörkare på det. Hade ju inte tänkt bli ett riktigt ljushuvud precis.. Aja, vi får se vad som händer =)

Natti!

Regn

Regn, regn.. Men man får väl vara glad ändå?! ;)

Ska snart iväg till Norberg och skratta åt vissa av dom som campar! ;) För det blev ju så fint väder för det idag! Hahaha.


Love Love Love

Oooh! Jag vill ha!



Det står 1-1 mellan dom gröna och dom gula. Vi får se vilka det blir =)

Nattinatti!

Bebis

Träffade på Maria och Micke här om dagen, fick se deras lilla underverk =)



Tänk vad tiden går. Och det verkar som att det ligger i modet att skaffa barn nästan! ;)
Nu ska jag ut och försöka fånga solen!


ÅÅH!

Bland det värsta som finns måste vara gamla kärringar som smiter ut ur korsningar i all hast så man nästan kör in i dom, trots att det inte finns en enda annan bil i sikte. Så ska dom stoppa trafiken (mig) med att åka 30 på 50väg och ligga och pendla mellan 25 och 50 på 30väg. Vad har dom ute i trafiken att göra?!
Tycker det borde vara lag på att göra ett nytt teoriprov & en liten uppkörning när man fyller 65. (Gratis). Det är nog många nya skyltar dom inte förstår. Måste ju vara hur många gamlingar som helst som är rent av livsfarliga i trafiken!
Det var allt jag ville för den här gången..
Tack och god natt!

Vadå? Jag? Trött och grinig? Näääe! ;)

Guten Morgen

Har nyss skjutsat Ola till jobbet, ska snart bege mig jag med..

Igår funderade jag verkligen på att skaffa en till blogg. En som är till för att gnällas i! Det finns så mycket med idioter, och så mycket annat att gnälla över. Så varför inte? Skulle ju verkligen bli en blogg man blir glad av att läsa! Haha ;)

Igår blev det att tvätta och städa bil. Promenera med djur hit och dit. Handla. Och sånt där tråkigt.. Får hoppas på mer fart idag!
Alltså, hur dyr är det lagligt att en paprika får vara egentligen? Köpte grejer så jag kunde göra köttfärssås, men paprikajäveln sket jag i. 19 kr för en rutten paprika på Willys! Nej tack!

Nu börjar det dra ihop sig. Ha en bra dag!


Sommar

Tycker ni inte att det är helt underbart med sommar! =)















...


100 år sedan

För ca 100 år sedan var vi ut och åt en bit mat och drack gott med the Eklund's. Här kommer lite bilder från den gången =)
Hittade dom här i datorn nyss..








Ja, sådär kan det se ut ;)


Idag har det inte hänt mycket. Tog tag i det jävla diskberget vi sparat ihop.
Sen har jag bara setat och tryckt i mig en massa smaskigheter. Smörgåstårta, jordgubbstårta, kakor, kaffe och vatten har passerat strupen..

Grattis mamma!!

Idag blir hon 50! Eller var det 25? ;) Vem vet! Grattis i alla fall!


En bild på mamma och hennes hund Molly =)

Nej, nu måste jag göra mig klar för kalas! =)

Gamla tider

Oj,Oj! Hittade en gammal mp3 skiva idag. Fick den i present när jag fyllde 16! Här har ni en av låtarna som ger mig gåshud! Heter det så? Tuppskinn? Aja, ni fattar! ;)



God natt!

Halva sverige runt

Hej, hej. Idag har jag och min bror åkt runt halva sverige för att hitta en födelsedags present. Mamma fyller ju 50 på söndag, så man vill ju ge något lite extra =)

Igår kväll satt jag och läste veckans nu. Eller ja. Förra veckans nu, så det var väl veckans då jag läste kan man säga ;)

Fick se detta:



Jag måste säga att om jag fått tag på den rätta demon, så låter det skit.
Jag undrade om högtalarna gett upp, men så var det visst inte..




Bra att Gaga och Beyonsé framförde låten tycker jag..
Tack Brittan för att du sa nej!

Tack och god natt..

?

Idag har jag skickat en massa sms. Har jag fått nå svar? Nä! Så när jag kollar nu, så är dom i utkorgen. Inte i skickat. Vad är det frågan om? Har telen gått sönder eller? + att jag blivit av med mitt "photoshop" på datorn också. Och en massa annat på datorn.. Vad är det som händer med alla grejer?? Vad irriterande. Har inte tid med sånt här..!


RSS 2.0