åh!

Vad irriterad jag blir! Nu går det inte att komma ut på mitt konto på Youtube.. Så den där jävla videon kan inte läggas ut. Jag hatar när sånt här krånglar..

Får ta och berätta om en lustig sak som hände idag istället. Ola och jag åkte till Borlänge, han skulle till Biltema och handla grejer till bilen. Själv var jag mer ute för att gå in på lager70 =)

Men i alla fall, på Biltema. Innan vi gick in fick vi se en tjej med en hund. Som vanligt skulle Ola hälsa på den, och jag gjorde det samma. Tjejen som hade den var döv, men hennes mamma, som också var döv (halvt döv. Hon kunde prata, men inte så tydligt) kom fram och hjälpte oss kommunicera, så gott det gick.. Vi pratade lite med dom, sen gick jag och Ola in. Efter en stund kom dom springandes och knackade oss på axeln. Då undra tjejen med hunden om vi hade lust att träffas någon gång och träna med hundarna. Hon tränade tydligen lydnad och går på utställning. Så hon ville ha sällskap när hon håller på med det. Och så hade hennes hund blivit attackerad av en annan hund en gång, så hon ville att den skulle få träffa andra hundar. Hon hade precis flyttat till Borlänge.. Men sen i alla fall, så gav hon oss sitt nummer. Hur ofta händer det?! Haha, sjukt.. Vi får väl se vad det blir av det här. Hur hade hon tänkt att vi ska kunna kommunicera över huvud taget? Ska hennes morsa vara med hela tiden? Eller ska vi behöva lära oss teckenspråk nu, för att lära känna en främmande tjej, och kanske inse att det är nån knäppis? Aja, vi får väl se.. Sjukt, och lite lustigt var det i alla fall..


Muppen

Här har ni liter bilder på Jutti ;) Hur söt får man vara när man tigger? :p
Bilder och video

Jag vet att jag lovade lite bilder och en härlig video. Men jag "ljög" ;)
Ni får dom i morgon (senare idag?)!

Näääj fyyy

Vad har jag gjort?! Jo, det ska jag tala om. Skulle bleka ett par gardiner och överkastet. Blanda ihop ett pulver vid namn Remol med vatten. Skulle jag väl inte ha gjort! Fan vad det luktar. Det luktar bokstavligt talat helvete! En blandning av ruttet ägg och utedass! Fy fan vad det stinker här! Blev tvungen att öppna och släppa ut katterna.. Ska ta med mig hundarna och gå ut nu. Usch..

Update

Gud vad datorerna på det här placet är sega nu då.. Uppdateringar och grejer på båda som tydligen ska göras samtidigt.. Lär lägga in bilderna från igår på gamla datan så jag kan beskära vissa.. Olas härliga videoklipp har han i telefon, så det får vi vänta på tills han kommer hem.
Glömde skriva igår att vi var förbi vid pa en sväng också. Han har köpt kräftor och planterat in hemma, så man var ju tvungen att se dom. Han har tjatat om att starta kräftodling ända sedan jag var liten. Man trodde ju att det bara var snack nästa ju, eftersom det inte hänt nått. Men nu har han planterat in dom. Han köpte dom av en gubbe som bor på Gotland. Det var lite lustigt, för han frågade pa vart han bodde. Dom skulle träffas på flygplatsen i Borlänge, för han hade ett eget plan han skulle åka med. Tar det ca en timme för dig att åka eller? Frågade han. Pa sa ja. Men då kan vi åka samtidigt, sa han. Haha, är det inte sjukt hur fort det kan gå att flyga. Man skulle haft ett plan ;)

Idag ska vi kolla på lägenhet. Dom ska ju göra om badrummen här, så vi lär ha nått att bo i, i 5 veckor nu.. Trist..
Men kul när det är klart =)

Fiske

Idag blev det att fiska hela dagen.. Fick vi nå fisk då? Nej.. Men egentligen var det Ola som fiskade, jag tittade bara på. Satt under en filt brevid brasan och läste Solo med en varm kopp kaffe. Inte så tokigt faktist =)
Jodie och Fridolf sprang omkring som galningar där vid sjön. En ekorre blev filmad av Ola, och nästan uppäten av Fridolf! Jag lägger ut en härlig video på det i morgon, och lite bilder =)

Låst mig ute

I morse låste jag mig ute!
Var på bio igår med KP, Johanna och Titti. Jag valde att ha en liten väska med mig. Plockade bort hemnyckeln från knippan och la den i väskan, för det fick inte riktigt plats. Och i morse tänkte jag inte på det. Tog soporna, hundarna och min nyckelknippa med mig ut. Smaaart! Mobilen tog jag inte med mig heller..
Vaktis var inte hemma, så jag kunde inte låna huvudnyckeln. Malle var inte hemma, så jag kunde låna en telefon. Ola jobbade idag, så han hade bilen. Jag hade ingen riktig koll på vad klockan var, så jag visste inte hur länge jag skulle behöva vänta.. Fick tag på en tång som låg i Olas fiskelåda som står utanför dörren. Och vips! Så var jag inne! Inte visste jag att jag hade sån talang! ;) Haha.
Men samtidigt är det lite läskigt att man kan ta sig in här så lätt. Vi får böja låsa med överlåset också..

Nu ska jag titta vidare på parlamentet, dom är för roliga just nu alltså! =)

Hjälp?

Vad i hela friden var det jag fick med på en bild jag tog nu på kvällspromenaden?!Detta är den ocesurerade bilden!Haha ;) Varför skaffade jag mig inte en normal hund för?!
Hahaha!
Men jag har inte ångrat mig en sekund! (Konstigt nog;))


Va(r) är klockan


Här är klockan! ;pKöpte den idag, är rätt nöjd faktist, tyckte den var tuff på nått vis :)


Har precis gett Jodie ett bad. Köpte en mild tvål åt na för någon dag sen. Hon brukar klia sig så mycket när man använder nått som luktar blomma. Och det är det ju inte värt. Även om hon inte luktar så gott just nu, så vet jag ju i alla fall att hon är ren. Och det är ju själva grejen :)

Nu sitter jag och undrar lite.. Ni vet den här grejen som är på sidan av bloggen, med en bild på mig, länkar och tidigare inlägg och det. Av någon anledning är den allra längst ner på sidan när jag använder "nya" datan, det var inte så i början, men nu plötsligt är det så. Plus att texten är hur stor som helst känns det som. Sen när jag var ut på gamla datan, så såg det ut som vanligt. Hur gör jag nu kan man fråga sig? Det lär ju ha att göra med att gamla är vista och "nya" är med windows..? Om jag flyttar upp hela den där sid grejen, blir det tok då när jag slår på gamla datan och tittar eller? Alltså, jag tror jag tappat greppet! Inte orkar jag hålla på och klura heller.. Men samtidigt är det ju inte kul att sitta här och blogga på en sida som är helt "upp och ned"..
Men som det ser ut just nu, så skiter jag i det! Jag tror jag får ta en kopp kaffe innan jag går och lägger mig. Kan kännas skönt att få sig ett litet koffein rus innan man lägger sig, nyttigt och bra! ;) Haha!
Förresten. Visste ni att man minskar risken att få hudcancer när man dricker kaffe? Så ja, det är nyttigt! Om man bara bryr sig om sitt skinn förståss! ;)

En sak till!
Jag är med och tävlar om ett par coola brill's hos --> Camilla!

Trötter

Trött är bara förnamnet! Uh! Men jag ska ändå försöka rätta till problemet här på bloggen innan jag lägger mig för att få min skönhets sömn. Fattar inte varför grejer flyttat på sig bara sådär..
Nu ska jag slå på gamla datorn och maila mig själv! Haha, vilket nöje :p

Här får ni en bild jag tog i somras. Att titta på under tiden..What what?

In the butt ;)

Jag undrar vad som hänt med bloggen, nu har det blivit konstigt här.. får se om jag löser det!

Nu ska jag baka

"Baka" choklad/negerbollar, ja vad säger man? Men vad spelar det för roll, gott är det ju i alla fall ;) Till baket blir det en Cube och stereon på högsta volym. Det lär blöda ur Olas öron innan jag sänker! Hu!

Lördag

Här sitter jag och härjar med den "nya" datorn. Johanna köpte en ny åt sig själv, så jag fick köpa hennes gamla bärbara. Har dock inte betalat na än, får vänta till den 25e. Så egentligen sitter jag vid Johannas dator. Fläkten på våran har ju gett upp, Ola säger att han ska fixa det. Men det vet man ju hur lång tid det kan ta. Så det var lika bra att skaffa en ny sålänge. Det blev ju riktigt tajmat! =)
Ola sitter och spelar tv spel och tycker synd om sig själv med huvudvärk. Han var ju på fest igår, så han får skylla sig själv ;) Själv var jag och tittade på en ganska så kass film med Johanna, Pilla och Sara igår. Minns inte vad den hete heller.
Molly är här på besök, hon ska stanna tills i morgon.
Kanske är dax att ta ut alla hundar på en promenad nu, när man talar om trollen ;p

Fixat och trixat

Nu har jag vart till IKEA både lördag och söndag. Blev 2 lampor att ha ovanför sängen, ett täcke och en hylla. Igår var det lungt, movie hos kp.

Här kommer en dålig bild på lamporna, i morgon ska en hylla upp där också.

Fan!

Satt och skrev en hel del nyss, sen så la allt bara ner och blev inte sparat! Jag tänker inte sitta här och skriva om det! Där har vi en av anledningarna att jag inte bloggar så ofta. Man blir bara irriterad..

Här får ni lite bilder på lite som hänt sen sist istället..


Pool party.

47 mils resa till spökhotellet.


Borgvattnet City

Finns det bara en affär, så är det väl ganska självklart att den ska heta just det. Affär'n!
Sen var det väl ca 10 mil till närmsta affär härifrån om man vill handla någon annan stans! kan ni fatta?!

Skit läskig by. Ingen mottagning på mobilerna hade vi heller! Typisk skräckfilms känsla.
Utsikten från city.Nu orkar jag inte lägga ut nått mer, kanske i morgon..RSS 2.0