Påväg Hem

Några av dom här grejerna är nog snart påväg hem till mig. Fredrik är i kina, vi får se hur mycket han kan skicka =)Jag hinner nog hitta mer innan det här är klart! Stackars Fredrik ;)

Torka

Saras torra blogg.se. Haha, men det blir ju så när våren är här! =)
Vem har tid och lust att sitta inne?


Bak
Bild 1: Min nya bok. Bild 2: Mitt bakverk =)

Gamla Bilder

Sitter och kollar igenom gamla datorn. Vad mycke sjuka gamla bilder jag hittar, här får ni 3 st. 2 på mig och 1 på Yvette!


Jaha

Då har datorn gått sönder och man använder den med trasig fläkt igen. Den andra bara dog när jag slog på den. Tur att jag fick en extern hårddisk när jag fyllde! Annars hade jag brytit ihop..


Drama

Martin och Annie hångla! Drama!

Älvpromenad

Idag bestämde jag att vi skulle ta med en varsin thermosmugg med kaffe och gå älvpromenaden, sagt och gjort.. Mobil bilder från dagens älvpromenad;

Vafan?

Vanessa åkte ut? Varför då liksom? Trist tycker jag i alla fall..

Helgen

I fredags var det lugnt. Lördagen var också lugn, men vi fick fin besök av Camilla och John :) Dom hade med sig muffins, lattebit och kaffe. Man tryckte i sig tills man storknade. Sen bar det av till Krylbo restaurangen, där tog jag en räk cocktail (stavas?). Orkade knappt med den. Fick en klubba efter maten som vanligt! (haha) Fick åka lite Mustang, med 350 hästars klös. Klubba i munnen kanske inte var så säkert att ha? Rickard kom precis innan dom åkte hem, sen bar det iväg på spökjakt. Idag har jag brottats med min symaskin, det vill inte som jag vill! Den åkte nästan ut igenom fönstret! Det var helgen, kortfattat som sjutton, men det har vart riktigt bra! =) Trots symaskinen!

Nu blir det att titta på BB, hoppas Patrik åker ut! Fyy för honom alltså.. Fast det gör inget om Rodney åker ut heller förståss. Gillar inte den människan heller.

Hittade en gammal sommar bild, nu längtar man =)


"Bygger om"

Håller på lite smått och fixar bloggen, men jag har inte ork att göra den perfekt på en gång, så ni får ta det som det är =)

Vi är hundvakt idag. Mamma kom nyss hit med hennes lilla valp Axa. Så nu har man att göra!
Jodie är i alla fall glad, dom busar som galningar! =)Nu kan jag lägga ut större bilder i alla fall =)


Lugn Kväll

I kväll blir det lugna puckar. Jag, Ola och Rickard sitter och tittar efter spök ställen nu. Vi är lite sugna på att åka på spökjakt i morgon =) Vi får se hur det blir..

Här kan ni få bilder på mitt nya örhänge.

Djur Affär'n

Igår var vi till djur affären. Jag bestände mig för att köpa ett nytt flexi koppel, det jag hade innan fick man ju nästan skämmas över..


När vi var till Strömsholm köpte jag en hund väska, kan vara bra om man lär ta med henne på stan eller nått om man är nån stans. Frågan är bara, får man gå in i vissa affärer med hunden om man har den i väskan eller? En tjej på Strömsholm sa att hon hade vart på stan och shoppat med hunden i en sån här väska. Men det beror väl på vart man går. Man får väl helt enkelt ringa och fråga om man nu måste in och har Jodie med. För i bilen lämnar jag henne inte! Inte efter alla hund stölder som vart..

Här får ni sämsta bilden ever. Jag ska även designa om den lite. Tycker inte om volangerna eller vad jag ska kalla det. Om ni tittar till vänster på väskan så ser ni en "flärp" (kan man kalla det så?) som sticker ut, där ser ni volangerna, eller vad jag ska kalla det som sagt. Dom ska bort!


RSS 2.0