Plopp!

Måste bara berätta vad som hände på Liseberg! Vi gick förbi där man kunde vinna plopp, jag är inte över förtjust i plopp, men tänkte att här lär jag satsa på 20! Jag gick fram och sa, det här vill jag satsa på. Nr 20. Okej, sa hon som jobbade där. Precis innan hon skulle knappa 20 på mig, så sa kärringen brevid; Jag ska ha dom här 3! Nr 20 var en av dom, då sa hon som jobba att jag kunde ju satsa på 20 nästa gång. Nästa gång?! sa jag och blev helt ställd. Hann inte säga nått mer förrens kärringen redan fått det. Och gissa vad som blev stor vinsten då?! Jo! Nr 20! Det var ju det jag visste! Vadå nästa gång?! Jävla bitches!

Här har ni några få bilder från Göteborg..
Det regnade till och från hela tiden, förutom när vi var på Liseberg. Tur var väl det iofs =)
Fler bilder orkar jag inte ge ut nu, kanske sen.. Fast antagligen inte! ;)
Kul var det i alla fall, nu ska jag sova! Ska ju upp 6 i morgon. Jobb, jobb..Hemma!

Nu var man hemma igen! Gissa vad skönt det var att komma hem, träffa min lilla mupp och resten av "familjen" och att få ta en väldigt välbehövlig dusch! Tåget hem blev naturligt vis försenat, så vi fick taxi från Västerås, Taxi chauffören luktade så rikligt med svett att man inte kunde andas, körde 130 på 90 väg där det inte ens var något viltstängsel, med en hand dessutom! Han verkade inte speciellt duktig på att köra bil måste jag säga. Som han höll på och blinkade i otid och svettades.. Men vi hade tur och kom hem ändå, kom hem vid 23 tiden istället för 21.40 som vi egentligen skulle ha kommit hem. Får se om man får igång på datorn i morgon, så kan jag lägga ut lite bilder. Nu ska jag sova, hemma i min sköna säng! :)

På Tåget

Nu sitter man på tåget. Vi är framme i Göteborg om ca 2 timmar. Igår var jag till Eva på fest, det var riktigt trevligt, synd bara att man inte kunde stanna hela kvällen. Bakis i morse var man också. Men det var ju bara för att jag gick och la mig när jag fortfarande var berusad. Brukar alltid vänta med att lägga mig tills alkoholen gått ur lite. Men det hade jag ju inte tid med den här gången. Skulle ju upp kl 6 idag. Jaja, nu ska vi kolla om det finns nå kaffe i bistron!

Göteborg!

På lördag bär det av till Göteborg, enligt styrelsen ute på gården ;) Haha, är man helt snurrig i bollen eller? Tur man kom ut när man kom ut, om man säger.. Hade helt slarvat bort vilket datum det var! Koko!

Som ni sett så har jag fått någon sorts tävlings mani nu också. Heter det mani? Hoppas det, för nu säger vi så =)
Jag brukar aldrig orka med sånt, men nu slog jag till på ett gäng =)
Textilonnet.seJag är med och tävlar om gardiner.
För att vara med, klicka här ->http://yarp.blogg.se/2011/august/vinn-en-valfri-gardin-hos-textilonnet-tva-vi.html#comment


Tävling Igen & Igen

Denna gång är det en spökvandring, eller valfri upplevelse för samma summa från Presentupplevelser.com! Huh, ruggit va?! ;p
Klicka på länken nedan för att komma dit.
http://presentupplevelser.com/?p=36#comment-15

Tävling Igen

Den här gången är jag med och tävlar om en Tassimo T20.
Klicka på länken nedan och var med du också!
http://www.frokenmela.se/?p=7881#comment-29835

Tävling

Jag älskar tävlinga, du med säkert?

Jag är i alla fall med och tävlar om ett par Christian Louboutin Studded Sneakers.
Men man får välja helt själv vad man vill vinna, för mer info och för att komma till tävlingen,
klicka --> HÄR.

Man kan ju alltid hoppas att man vinner..


I Bilder

Eftersom det gått så lång tid sen jag skrev sist, så får ni några bilder från lite grejer jag vart på och gjort. (Vill ju inte skriva så fingrarna ramlar av;))
Ett problem är att jag inte haft kameran på "hugget" så det har inte blivit många kort.. Men här kommer några.

Inga party pic's från classic, men en på Jodie och en på solnedgången sett från långbryggan. Och så en onödig där emellan ;p
Här har ni några från Nellys high heels party.Jag är ingen modell precis, menmen..


Dagen efter blev det Fest hos Josse med Johanna o KP, sen Kingen. Blev bara 2 små bilder från det.Sen har det blitt spökjakter och andra roligherer, men som sagt.. Ingen kamera på "hugget".

Men här kan ni få 2 bilder dagens shopping och en på herr piga.

Varma "lurviga" skor, tänkte det kan vara mysigt till hösten.


Första hjälpen låda, så man vet vart man ska leta om man t.ex skulle råka bryta nacken, eller nått ;)


Herr piga.Jag har nyss vart hos Marlene också förresten. Alltid lika kul att se henne pyssla med allt hon har för sig. Har fått 3 olika sorters chili,  som hon odlat själv =) plus ätbara blommor, tomater o persilja, som hon odlat själv såklart. Och så fick jag inlagd gurka som hon gjort själv och någon sylt (man kan säga att det är det, men inte riktigt) gjord på plomon och nån krydda jag inte kan komma ihåg namnet på, sheta god till vaniljyoghurt iaf. Haha, jag blir bortskämd! Men varje gång jag pratar med människan så lär hon mig nått nytt inom matvärlden. Jag tycker att allt man gjort själv blir mycket godare! Man vet liksom vad som är i, och så känner man nästan att den här maten är ett ihop kok med ett kryddmått kärlek i! ;)
Jag har förresten gjort te själv, kostar absolutley inget, och smakar godare än köp te. Why not!

Här får ni en bild på chilin jag hängt på tork =)


Och en på den mumsiga "sylten" med yoghurt.
I ett glas jag fyndade på MIO, som jag ska berätta mer om för er sen =)


Nu orkar jag inte med mer.. Hejdårå! :)RSS 2.0