Dagens Klipp

Det var som sagt dax att ge bror en klippning, som ni säkert ser =)
Suddiga mobil bilder får duga.










Nu ska jag kasta mig i säng! Jag ska kasta mig i sängen så Ola flyger upp i taket och gör en bakåt volt ;)


Dåligt Omdöme?

Jag såg idag att jag fått ett dåligt omdöme på tradera. Jag har glömt bort att jag budat på en grej. Fy vad tråkigt.. Kommer inte folk vilja sälja till mig nu bara för det eller vadå? Aja, det är ju som det är. Får se till att betala extra nästa gång, så kanske jag får ett gott omdöme också så det jämnar det ut sig ;)

Nu ska jag klippa min bror. Har öppnat salong här, Salong Sara ;) Ni kanske får se bilder sen om ni har tur.

Dagens

Lite bilder från idag. Vi var 3 på en spegel i morse när vi la på våra poker faces. Sen blev det Ikea, där vi åt frukost, deltog i en tävlig där man kunde vinna 1000 kr i presentkort, sen handlade man ju såklart en massa som vanligt när man går in där, sen gjorde vi stan.

















Sen skulle jag hem var det tänkt. Hade lovat att vara kattvakt. Jag blev övertalad att stanna kvar, så vi tog en roadtripp hem och mata, sen åkte vi tillbaka till Västerås. Onödigt va! Men kul =)

Fyndat

150 kr =)




Haha ;)



Nu ska vi åka till Ikea och äta frukost, sen blir det shopping =)

Minnet?

Här sitter jag med en latte på en varm, stor vetekudde. Kall om roompaaan ;)
Har skjutsat älsk till jobbet idag, för igår blev jag plötsligt senil! Skulle ta ut pengar men när det var dax för koden slog det stopp! Hur fan kan jag glömma bort koden, efter flera år?! Är det möjligt??? Provade 3 gånger, sen blev jag av med kortet. Det som var mest irriterande med det, var att jag kom på koden när jag kom hem. Passar lagomt då! Onödigt! Så jag lär ta mig till banken idag..
Sen ska jag lämna Jodie här hemma med Ola och Fridolf, för jag ska till Västerås och träffa Camilla och Carina :) Carina har jag inte sett på.. Hmm? 4 år? Kan det vara så länge sedan? Oj.



Bild Bomb

Lite favoritbilder.
Foto: Jag. Land: Sverige. Årstid: Sommar. År 2010.
































































Sthlm

Igår bar det iväg mot Stockholm för att köpa bil. Det var en bekant som skulle ha den, men han kunde inte åka, så vi tog oss an det. Kul att få komma iväg lite. Rickard valde att följa med oss också. Och hundarna var med såklart =) Det var en Jeep vi skulle köpa, jag fick köra hem den. Medans Ola provkörde så stannade jag och Rickard kvar med hundarna. När dom åkte så sa Ola av nån andledning att det var jag som skulle köra hem den, men han som sålde trodde inte att jag skulle klara det. Då blev Ola tvungen att tala om attt jag har kört Cheva van med stor husvagn efter och grejer. Då vart han tyst! Haha, men varför skulle man inte kunna köra större fordon bara för att man är en tjej? Och för att man är liten? Det är ju inte att man behöver vara stark precis när man rattar större don. Eller tror han att man ser mindre om man har mindre ögon? ;)

På vägen hem stannade vi på MAX. Det skulle vi inte gjort..
Ni vet att jag slutat äta på Mc Donnald's? Vet ni varför?
Det ska jag tala om. För ca 7 år sedan tog jag en handburgare på donnalds när vi var påväg hem från att ha skjutit med gevär på en skjutbana med en man som kallas för musköt mannen (mer om det en annan gång. Kanske).
I alla fall, så tog jag en kycklingburgare. Jag tuggar och tuggar, tills det sticker till i gommen. Vad var det då? Jo, det var världens jävla kycklingben, vass som en nål och ganska så stort! Fy fan vad äckligt tänkte jag. Vet dom inte vad dom blandar i burgarna så vill inte jag ha i alla fall!
Så sen dess har jag inte ätit en burgare på donalds! Fyy. Max, Max och Max har det vart sen dess. Tills nu!

Vad tror ni hände? Jo, SAMMA SAK DÄR! Värsta stora snusk benet där med, gjorde ont i hela käften efter. Snuskigt! Strimlar dom alltså i benbitar i kycklingburgare eller? Men hur ofta händer det att man får stora ben i?! Har aldrig hört om någon annan som fått det. Är det bara jag som har sån jävla otur?! Usch säger jag bara! Vart och vad ska jag äta när man är ute på sina roadtrip's då? Jag äter inte korv, jag äter inte på donnalds och nu inte heller på Max. Inte Max på ett bra tag i alla fall! Jag blir så trött.. Bara att laga egen mat och skaffa micro till bilen då. Har ju kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare redan så, det är ju nästan ett helt kök redan ;) Finns det micro? Nejdå, jag kan inte ha mer i bilen nu.. Men vad gör man..?


Här kan ni få lite bilder.


Såhär såg bilen ut. (Fast det var inte just den på bilden vi hämtade).


Vi stannade i Enköping på ett ställe där dom hade över 1000 olika sorters godis.
Klart man gick in och handla på sig en årsförbrukning! ;)


Blev slit och släng stilen igår. Orkar aldrig fixa mig ordentligt längre..



Nu ska jag dra mig till ÖB en sväng för att handla en liten tandborste till Jodie. Jodå, hon luktar så illa i munnen, så man kan ju försöka borsta med lite vatten på tandborsten så luktar det kanske lite bättre i alla fall..


Snällt

Med smink är det en perfekt, retuscherad bild.
Sen jämför dom med en grimas bild när det är "utan smink". Behöver inte ens vara en bild utan smink, så länge dom gör nått "fult" med ansiktet så är folk nöjda med att kalla det en bild utan smink, bara för att dom ska känna sig så snygga själva och klanka ner..

Så kan man ju inte jämföra.. Klart man inte ser riktigt normal ut när man gör nått konstigt med ansiktet. Dessutom har vi alla våra perioder då hyn inte är på topp. Herre gud! Tur man inte är en kändis säger jag bara. När det finns så mycket sjukt folk..



Bilderna på slutet tror jag på. Helt och fullt.
Eller inte.



Men HEJ, nu kör vi på det!

Lördag

Nu sitter man här med värk i axlar och nacke. Men det var det värt! ;)



Jodie är helt klart den mysigaste muppen jag vet =)

Är det nått fel?

Är det datorn? Är det blogg.se? Är det YouTube? Jag kan inte bädda in videoklipp.. Attans.. Jag hade ju värsta grejen pågång här..

Aja, jag säger god natt nu i alla fall..

Folk!

Folk är djur! Folk måste fan vara den dummaste arten som finns.. Helt otroligt.. Man har hopp om oss, men man slutar ju aldrig att bli besviken..
Är det inte det ena så är det det andra.


Musik

Vilken energi man får av att lyssna på bra musik! =)
Nu ska jag dra på musiken och städa lite.


En bild på Jodie, tagen i väntrummet i Strömsholm.
Haha, hon är för söt ;)


Vetekudde

Nu tar jag min varma, fina vetekudde med mig till sängs och läser lite ur min spännande bok!
Sen slocknar jag.




Hur kunde jag glömma?

Måste ju skriva hur det gick med Jodie i måndags hos veterinären!
Det gick bra =)
Levern hade vuxit från nästan obefintlig till normalstor på bara en månad =D
Gallblåsan som var 4 gånger större än normalt, är nu normal! Ska tillbaka om en månad igen och titta. Men det ser riktigt bra ut!
Och vad duktig hon var där hos veterinären. Dom brukar ha problem att ta blodprov på henne för dom har svårt att hitta någon ven att ta blod ifrån, så dom sticker henne många gånger. Men optimisten Jodie viftar på sin lilla svans så fort det inte gör ont, även om det bara är för 3 sekunder. Och på ultraljudet skulle hon ligga på rygg länge, det var inga problem. När vi satt i väntrummet var det en hund brevid som var helt galen, matte till hunden görsökte få den att sitta, men icke. Istället satte sig Jodie när hon sa sitt till sin hund, så satt hon bara där och tittade på na och undrade om hon inte skulle få nå godis för att hon var så lydig. Min lilla sötnos, man blir stolt :')


Home Made

Kaffe latte =)




Hej då Avesta

Nu drar jag till Västerås igen. Tjo!
Och i morgon blir det som sagt Strömsholm med min älskade mupp och Camilla. Nu får vi hoppas på det bästa! Är faktist lite nervös. Det är ju nu vi får se hur operationen gick, om man säger så. Jag tror att dom ska ta bort stygnen också. 13 stygn blev det.. Det ser ut att ha läkt ihop finfint i alla fall =)



Sommar och sol, man längtar =)

Grattis bror!

Idag blir det kalas =) Bror blir 26. Nu ska jag slå in presenter, tvätta och packa min väska. Varför ska jag packa min väska? Det får vi se =)
I morgon ska jag till Strömsholm med Jodie. Efterkontroll. Hoppas dom säger att allt ser bra ut! Och att vi kan börja bete oss som vanligt igen. Som galningar med andra ord! ;)


Ut en sväng nu då

Nu ska jag ta ut Jodie sista svängen, sen blir det att sova. Jag är heelt sluut!


Snöras

Är man nå nervös när man ska in och ut då?



Falun

Blev tvungen att åka till falun igår. Ringde till Avesta smådjursklinik (Jodies mat går bara att köpa hos veterinär) men dom hade semester så där kunde jag inte handla nån mat. Jag ringde till Falun och kolla om dom hade den, och det hade dom. Svängde förbi i Hedemora först och kolla om veterinären där hadde, men icke! Så jag bestämde mig för att åka och även ta med Rickard när jag ändå var i farten. Blev att shoppa lite i Borlänge också, varför inte liksom? =)



Jul?

Nej, julen är slut för lääänge sen, enligt mig. Men här ska ni få nått jag missade att bjuda på till jul:


Fint va! =)
Haha, Bättre sent än aldrig ;)

Cruising

I onsdags blev det lite Guitar Hero för mig och Ola, sen bar det iväg på cruising med Pär, Camilla och en kille jag inte kommer ihåg namnet på (bra att man är med ;)). Jag var tvungen att ta det lite lungt, skulle ju upp och jobba igår. Men vi hade sådär lagom roligt i alla fall =)








Idag vet jag inte vad vi ska göra. Men nått tok ska man väl hitta på :)
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe.

Blev Väckt

Vaknade i "morse" av att Jodie spydde. Trevligt! Efter det skulle hon ut också. Blev att kasta på sig jakan och springa ut. Jag hade ingen koll på vad klockan var, men hon brukar väcka mig vid 6-7 tiden. Nycklarna hade jag inte med mig, men det gick att öppna porten, så då gick jag väl ut utan. Väl ute mötte jag grannen, sa god morgon, (och hoppades på att det var morgon? För det var det väl? Eller?) Jodie gjorde sitt och vi gick mot porten för att gå in och lägga oss en stund igen. Men det var låst?! Va fan! Kallt och jävligt! Jag tog Jodie i famnen och pulsade i en halvmeter snö med bara ett par tunna mjukisar mot baksidan för att kasta snö på rutan och väcka Ola så han kunde släppa in oss. Jag skulle baka snöbollar och kasta hade jag tänkt, men lätt när det var alldelens omöjligt. Jag tog det jag hade i fickorna, 2 tändare fick det bli. Kastade dom på fönstret, men ingen Ol. Paniken började komma, skulle vi få komma in? Jag kom på det smarta idén att skaka och ruska på kattbrädan som en galning. När katterna började flockas runt fönstret förstod jag att nu vaknar han snart. Och visst gjorde han det. Yes!! Äntligen får vi komma in! Vilken glädje :)
När jag kom in sen och tittade på klockan fick jag en chock. 00.30?! Vafan! Hur kunde det komma sig att porten var upplåst? Och varför, VARFÖR sa jag god morgon åt grannen?! Haha, fan va pinsamt..


Testing

Testat en kamera jag fick av mamma. Fick den igår, det är en systemkamera. Men det är gammal, så man kan nog inte riktigt jämföra den mad en av nyare modell. Men kul ändå tycker jag :)
Ser inte ut som att den är lika bra med närbilder som den andra, men klart bättre om man ska knäppa när det är mörkt! Och det tycker jag var riktigt bra :)





Victoria Secret Fashion Show

Fastnade framför TVn! Var ju tvungen att se det :) Men nu blir det god natt!


Te

Guuuud vilken slitig dag det blev idag. Men man får ju lön för mödan, så varför klaga? :)
Nu blir det en kopp te, innan jag tar ut hunden och sen går och lägger mig..
Tack Camilla för det goda te't. :p Och det andra goda te't ;p



Valpar

Mammas vovve har fått små bäbisar :) 12 st!


RSS 2.0