Veckan

Den här veckan som kommer har man fullt upp! Hur ska det här gå?! ;)
Nu ska jag ner och ladda en eller två tvättmaskiner till, hänga det som är färdigt, sen städa o tvätta bil..
Efter det ska jag åka och plocka upp Rickard, som behöver skjuts till affär'n för bilen hans gått sönder.


Planet earth

Jag och Jodie sitter här och tittar på Planet earth, som jag lånat av Johanna. Tänkte jag skulle hinna titta på filmerna innan hon kom hem från egypten, men icke! Hoppas det inte går nån nöd. Har "batat av" 2 av 5 bara.
Jag tycker det är jätte intressant. Det är kul att lära sig lite om vår planet. Och vad mycket konstiga djur det finns! Visste ni förresten att av allt vatten som finns här på jorden, så är bara 3% sötvatten. Kan ni tänka er? Det är helt sjukt!


Angry Birds & Vin

Nu spelar vi angry birds, dricker ett glas vin och jag "poppar" sönder Olas stackars öron med min musik.

Jag kan ana ett svagt "kul det var att komma hem då (sarkastisk)" ur Olas mun. Haha, nej!

I morgon får vi se vad som händer, men i kväll har man stannat hemma. Nej, nu ska jag fortsätta. Vi tävlar och jag leder så han ska inte få komma ikapp ;p

Skooor!

Jag älskar skor! Beställde ett par skor från nelly här om dagen, ville ha dom till helgen, men får dom väl på måndag antar jag.
Ville ha den här modellen fast utan snörning och med trä klack istället, men den fanns inte i min storlek.

Men jag ska byta ut snöret till svart istället.


Olyckor

Gud vad många olyckor det blivit på senaste tiden.
Var till Säter förra helgen, då var det 2 bilar som krockade rejält. Förarna i audin fick dom inte tag på. För dom drog från platsen innan polis kom. Säkert fylleköning (jag som spekulerar). Som tur var skadades ingen allvarligt, inte vad jag hört i alla fall.


Och en dag här i veckan när jag kom till jobbet ringde pappa. Han undra om jag kommit fram, för ett däck hade smält på en lastbil, som sen hade tagit eld. På samma ställe ett däck på en lastbil smällde förra veckan. Vad är det med det stället? Men dagen efter fick vi reda på att det var en 18 årig tjej som stod efter vägen med sin moped och väntade på att få svänga ut på vägen. Men då smällde ju däcket precis så släpet åkte ner i diket och prejade ner henne. Hon omkom.

Det är läskigt när man tänker på hur fort det kan gå..
Ena stunden lever man, sekunden efter kan man vara död..


Sömnlös

Här ligger jag, sömnlös. Men det är ju inte så konstigt, då jag "gubbvilat" till och från ända sen jag kom hem från jobbet. Blev en jätte sen promenad igår med Marlene och såklart hundarna. Hundarna fick bada lite i älven och härja runt. Sen när vi kom hem såg jag att Jodie fått en festing (snuskiga as!) Så jag tog bort den och gav henne (och mig själv sen) en dusch, plus att jag var tvungen att äta nått också. Så det blev bara ca 2 timmars sömn natten till idag (igår då, om vi ska vara pet noga). Johanna försökte väcka mig med att plina på dörren under gubbvilan också, men seg som jag är så kommer jag inte upp före hon hunnit gå. Sen somnar jag igen så jag inte hinner öppna nästa gång heller. Men jag gick in till Stoffe sen för jag hörde att hon var där, Elin och Anton var också där och lagade lite mat, så man fick äta. Tur, för jag var vrålhungrig! =)
Men jag har väl inget vettigt att skriva egentligen, ville bara skriva nått för det var ju ett tag sen.


Bild från älvpromenaden i söndags, eller var det lördag? Eller måndag? Haha, nu minns jag inte ens det!

Skit samma, nu ska jag försöka sova en stund. =)

Vädret

Ååååh...!


Jag tycker ändå att det är mysigt, men bara om man får sitta inne och mysa. Det får man ju inte..Min Stora Kärlek


På torsdag fyller hon 2!
Tänkte att jag skulle ordna med ett lite större kalas, men bara om vädret bjuder på värme och uppehåll. Ser inte så lovande ut.
Man vill helst inte bjuda in 20 hundar och människor till en liten lägenhet.
Vi får fira bara vi tror jag =)

Skrämmande!

Fick en bok av Marlene idag. En bok om kemikalier i maten vi äter. Livsfarlig (på längre sikt) mat med konstgjorda ämnen. Som bara står där i affären och väntar på att en ovetande stackare ska köpa och äta. Ska man behöva vara rädd att man äter gift när man köper mat? Det är ju helt sjukt vad mycket skit det är i så mycket! Alltså bara det att LOKA med vatten från "hälsokällan i Bergslagen" inte alls inehåller bara vatten. Utan en massa gift också. (Jag kan återkomma till vad det är i, kan inte hitta det i boken nu). Men däremot inehåller inte Ramlösas bubbelvatten något gift. Så ett tips är ju att välja Ramlösa före LOKA. Och nu menar jag naturell, inte de med smak. Jäkla konstigt dedär alltså, att man lär kolla upp på andra håll vad maten egentligen inehåller. Att man inte ska kunna lita på de som gör maten..

Solning

Nu har jag bestämt att jag ska sola tills jag bara syns om natten när jag ler. Om ni hajar? ;)
Jodie är gärna med och steker =)

Här får ni 2 st bilder från i Lördags. Så kan ni få fler i morgon. Och så kan ni få veta lite om vad jag haft för mig, om jag orkar =)


Haha, hon ska ju se så lustig ut jämt! ;p

Nu lär jag sova, helt slut som artist! Och om jag ska hinna sola i morgon lär jag upp i skaplig tid!

Avesta tv

Avesta tv tar livet av mej! Vad fan håller dom på med?! Haha, det är ju sämre än hemmavideos från början av 90-talet!

Today

Idag blir det att åka iväg med all skrot man samlat på sig den senaste tiden. Delar av mitt gamla bord tex. Jag var ner i förrådet och letade efter mina inlines, tänkte jag skulle ta med Lizzie ut med dom så vi får lite fart. Och träning. Men det slutade med att jag satte igång och sortera och slänga massa onödigt skit. En hel säck med gammalt bråte blev det. Finns mer skit där nere vi inte ska ha kvar, men någon måtta får det vara. Och inget att slänga mer skräp i hade jag heller.

Och jag fick ta en cykel tur till tjärnsjön och tillbaka istället med vovve. Hon är duktigt på att hänga med måste jag säga.

Nu kom jag bara att tänka på en sak jag såg här om dagen. Jag var på Willys och handla, så när jag packade i varorna vid kassan, killen som stod bakom mig i kön gav tanten i kassan ett pant kvitto. Inget konstigt med det, men nu kommer det. Hon tog det, gjorde som man ska göra och sa sen. En krona, var det bra så?
Haha, vad i hela?! varför stå i en 2 mil lång kö i hundra år, för en krona?! Att över huvud taget gå in och panta bara en burk? Det är ju inte värt besväret. Inte när det är sån kö i alla fall. Haha, men vad pinsamt!

Lördag

Idag har vi haft en lite annorlunda lördag. Tvättat, städat, druckit vin, ätit ute och en och annan promenad med hundarna. Inte ofta man väljer att tvätta o städa en lördag. Men det var ju inget annat spännande som hände och man måste ju syssel sätta sig =) Dessutom var det välbehövligt!

Lite mobil bilder från dagens promenad.

Nu säger vi god natt =)

Mys!

Gud vad hundarna är söta ibland! Jag är ju hundvakt åt mammas hun Lizzie nu. Ska vara det  till nästa vecka. Nu ligger Jodie uppochner framför Lizzie, som tvättar Jodie på magen. Vad mysiga dom är mot varandra =)


Söta Lizzie.

Nu har jag fått hem skorna också förresten! Dom sitter skit bra och är svin snygga! Jag är glad =)

Beställt Igen!

Att jag inte kan bestämma mig och klicka hem allt på en gång. Om jag är snål så borde jag väl ändå inte vilja betala massor i porto, i onödan? Koko!


Jag kommer dock inte att ha högklackat till den tror jag. Tycker det blir lite mycket. Och jag tycker inte att man ska piffa för mycket, klänningen blir nog fiare utan klackar..
RSS 2.0