30e Maj, Måndag, 2011

I helgen har det vart fullt upp. Allt ifrån att skruva bil, till att bli bjuden på vin och karusell. Det har vart kul =)

Igår var det mors dag, jag och Rickard drog iväg till karlfeldtsgården och fika, sen hem till mamma med blommor.

Morotskakorna var smaskens =)Jag bjuder på en bild som ska föreställa mig själv också, det var ju ett tag sen ni fick en =)

27e Maj, Fredag, 2011

I en mysig lägenhet som doftar av liljekonvalj och syren sitter jag nu med dagens första, fantastiska kopp kaffe. När jag tittar ur genom fönstret ser jag fuktiga droppar som kommer uppifrån (klart dom är fuktiga, det är ju regn) men ändå. Haha ;p
Jag ska snart köra våra pälsklingar (hundarna) till mamma som ska vara hundvakt. Idag blir det nämnligen Västerås. Ola ska shoppa! Jag ska titta på, för mina pengar ska gå till nödvändigheter. Värdelöst men sant. I helgen är det karneval och grejer här i byn, vi får se vad det blir för tok!

Jodie en solig dag i Vittinge.


Äntligen!

Nu har vi dator igen! Tjoho! Jag ska nog lägga in lite bilder senare idag tror jag, så ni får en liten känsla av vad jag haft för mig den senaste tiden =)

Jag Drar Det Kort

Vi har ingen dator, båda dog för några veckor sedan. Och jag orkar inte med att updatera på mobilen och hålla på, så ni får ta det lite lungt. Vi skaffar snart en ny :) Men det är lustigt ändå att ni är in här och trampar varje dag i alla fall, haha.

RSS 2.0