Låda

Nu har jag skaffat mig en sy låda. Jag är skit nöjd! :) Den är både snygg och användbar. Idag (igår?) har jag vart på födelsedags fika för KP, som ska flytta miljoner mil bort! Jag överdrev kanske lite, men ändå! Sen bar det av till Borlänge med Frida och Eric. Skulle kolla efter tyg bland annat, för jag ska sy nya gardiner till husbussen. Ska svänga förbi syhuset i Hedemora i morgon innan jobbet och plocka upp min nyservade symaskin. Och jag förväntar mig att den ska vara som ny! På lördag ska vi ta oss an bussen. Blir att riva ur allt gammalt och torka ur den riktigt, och sen förbereda för målning också. Det ska bli så kul att fixa och dona i den så man kan bo riktigt flott sen när man ska använda den! Jag har en massa grejer i huvudet om hur det ska se ut, riktigt kul ska det bli när man är klar :)

Handlat

Nu har Ola köpt en 13 meter lång husbuss och jag har köpt ett par skor! Vi har blivit galna här. Jag lägger ut en bild på den största av de 2 nyheterna ;)

Hello!

I lördags var vi ju på hundutställning. Då har man fått lära sig nått nytt.. Förra gången vi var på den utställningen blev Jodie BIS 2a. Det var innan operationen, så då var hon sjuk, undernärd, hade dålig päls och ingen riktig knorr på svansen. Helt sjukt att hon gick så bra den gången. Nu ser hon ut precis som en mops ska se ut, frisk och fin. Riktigt fin! Men då gick det inge bra? Den där kärringen var skit sur på alla och ingen mops fick något pris. Då fick jag höra att på inoff utställningar är inte alla domare kvalificerade. Och så om dom har sina favorit raser, så går dom hundarna bättre. Aldrig mer inoff utställning. På kritik lappen stod det såhär; 3 årig tik. Bra storlek. Feminint huvud. Fina öron. Välkroppad. Bra kors, svans, ben, tassar o päls. Mkt ostabil fram, kunde ha mer drive. Trevlig o välvisad.... Ostabil fram är hon inte, måste ha vart på grund av det höga gräset och vadå mer drive?! Hon är den galnaste hunden jag vet och har massor med energi!! Kan ha vart liiite trött efter en hel dag med massor av nya intryck och hundar. Tjurig domare i alla fall som favoriserade vissa hundar, det tycker jag är dåligt. Och det är inte bara jag som säger att Jodie ser ut som hon ska, det har även proffsen sagt! Så jag blev väldigt förvånad att hon inte fick nått. Nä, Stockholm hundmässa får det bli! Då är det i alla fall seriösa domare på plats!

Bio

Min kära arbetskamrat/granne bjöd med mig på bio i Västerås för några dagar sedan. Det gick sådär.. Haha! Alltså, först låste vi in bilen i Phuset, Skulle kosta 600 att komma åt den. No way, tänkte vi då. Sen när vi väntade på att våra män skulle komma till undsättning, så såg vi en galning som slog sönder en bilruta. Mitt framför ögonen på oss. Han stirrade på oss samtidigt som han hade näven i bilen. Vi stack därifrån fort som tusan och gick mot ett gäng ungdomar som stod utanför bion och så berättade vi vad som hänt. Den där läskiga snubben följde nämnligen efter oss. Så då är det ju bättre att vara flera. Vi ringde snuten i alla fall och då kom det 2 bilar i 120 blåst och tog han! Haha, där fick han så han teg! Han var säkert helt ner drogad, så som han höll på.

I morgon ska vi på utställning med Jodie, och såklart siktar vi på BIS! :)

Aj..

Mina fötter och min rygg tar kål på mig! Jag skulle ju ha fått mina jobb skor typ förra veckan. Men då var det någon av dom nya som hade beställt en storlek för stort åt sig själv och tog sig friheten att ta MINA skor.. Nu får jag vänta i 2 veckor till innan jag får mina skor! Man tackar.. Tycker det är dålig stil. Man får väll skylla sig själv om man inte beställer rätt storlek. Inte snällt att bara ta någon annans. Mina skor som jag har nu är skit dåliga för fötterna och ryggen. Halt är det också och jobbskorna gör stor skillnad. Jag får lixom glida omkring, inte springa omkring. Aja, jätte intressant för er ;) Men man blir ju förbannad..!

Med Tuppen

Idag kom jag upp med tuppen ;) Skönt att göra det för en gångs skull! Har hunnit med att göra 4 matlådor, ätit, matat och rastat hundar och gjort mig i ordning. Och idag är jag härligt ledig, och det tänker jag ta vara på! I morgon jobbar jag 11-20. Snart tänkte jag bege mig till Hede, finns en liten gårdsbutik där med riktigt fina grejer till hemmet :) Sen tänkte jag väl svänga förbi min mor också. Sen får vi se vad som händer.

Lördag

I kväll blir det att jobba min första lördag. Känns lite konstigt att jobba en helg. Men det blir ju pengar, så det är bra :) Hittade lite fina bilder från en fisketur vi var på för ett tag sedan. Jag kunde inte bestämma min om vilken som var finast, så nu blev det allihop.

Jisses

Herre gud vad stressigt det var på jobbet idag. Det vet man när man måste jobba över. Kom en hel buss full med folk för att äta idag. Det går så fort att man inte hinner tänka, man vet knappt vad man håller på med, men man märker ju om man gör något fel för då får man klagomål. Och det tycker jag är bra egentligen. Jag vill att folk ska komma fram och säga till om det är något. För man kan ju inte hålla reda på allt. Folk frågar om det går bra på jobbet. Då säger jag att det bara är att fråga kunderna, det är ju ändå dom som vet mest om den saken ;) Fast jag har ju fått höra från flera håll att det går bra. Så jag skulle väl kunna säga att det går bra då :) Efter varje pass känner jag själv att jag gör framsteg och att jag klarar det bra. Men innan varje pass känns det nästan som att jag skulle vilja skita i allt och gå hem. Men det vill jag inte egentligen, för det är jätte kul när man kommit in i det efter en stund och det flyter på :) Jaja, i morgon är jag ledig. Så det blir en tvätt och slappar dag. Fast jag skulle ju vilja göra något mer än bara det. Vi får se vad jag hittar på. Nu måste jag få min skönhets sömn ;p


Kryssning

I lördags bar det av på kryssning med Johanna, Pilla, Fille, Sara E, KP och Elin. Började med god frukost hemma hos Elin innan David kom och hämta oss för att skjutsa oss till bussen. Vi fick roliga historier (som inte var roliga) serverat av en chaufför till en annan buss medans vi väntade. När bussen kom, kom jag på att ölen till resan smart nog var nerpackade i den stora väskan som inte fick följa med in i bussen, så jag fick bli utan. Men som tur var fick man en cider i alla fall av Elin. När vi kom till sthlm skramlade vi ihop lite småpengar så vi kunde låsa in våra väskor i ett sånt där skåp. Allas väskor fick plats! Crazy ;) Sen gick vi för att äta lite, några av oss på taco bar och några på donken. Lite av pride hann vi se också innan båten gick, och en glimt av BB Hanna, Rodney och Marcelo som åkte flak. Men det var kul att komma iväg, mindre kul att vara bakis till sjöss ;) Vi började med att gå upp på däck. Tänka sig, jag har vart på så många kryssningar men aldrig vart på däck. Sjukt.. Fast det kan ha att göra med att jag åkt på vintern varje gång, haha. Hur som helst så var det kul! Orkar inte skriva mer om det nu =)
Jobb har jag fått också, på Mc Donald's! Ville förut inte ha det för jag har hört så mycket negativt om att jobba där, men när min kära granne Frida frågade om jag inte skulle vilja, så sa jag väl ja =) Hittills har det bara vart bra. Lite stressigt (läs MYCKET stressigt) Men det känns väl extra stressigt också när man inte lärt sig allt än. Men det är kul ändå, och bra arbetskamrater verkar jag ha fått =)
Här kommer en bråkdel med bilder från kryssningen. Törs inte lägga ut på folket, då får man väl stryk ;)

RSS 2.0