Undergången

Idag är det jordens undergång. Tråkigt om jag skulle dö med en cheesburgare i näven, inte så glammigt ;) Idag är det även 6 år sedan jag tog mitt körkort och 2 år sedan Jodies operation gick vägen. Det är något speciellt med den 21a. Men det känns som att det kommer bli en lång dag idag, börjar kl 12 och slutar kl 19, hade hellre börjat kl 6 och slutat kl 14. Det blir så segt att börja sent.. Men men. Det blir mycket med obekväma arbetstider nu, dagen före jul, dagen efter jul, mellandagarna, dagen före nyår och dagen efter nyår. Så det blir inte mycket party för mig, men mer pengar och det behöver jag!

Stockholms Hundmässa

Idag bar det av mot Stockholm hundmässa med Ola, Johanna, Elin,Calle och Jodie. Man blir helt slut av att kliva upp kl 3! Att man bara fick en timmes sömn gjorde ju inte att man vart piggare. Men det gick ju ganska bra ändå :) Jag är så stolt över min lilla mupp, hon var jätte duktig! Så det var kul. Men om jag ska på utställning igen så blir det nog mässan nästa år. För jag är inte jätte intresserad av det här med utställningar, men det kan vara kul att få en officiell bedömning. Den här gången var enda felen att Jodies päls var lite brun. Den blir ju det på sommaren av solen. Hon älskar att sola, så i januari är hon säkert sitt svarta jag igen. Och så tyckte domaren att vi skulle tjäna på att träna lite. Hon hoppade som en kanin lite då och då, och satte sig ner nån gång när hon skulle stå, men jag har ju typ inte tränat alls, vi har vart på nån utställning tidigare, men nån seriös träning har det ju inte blivit. får väll träna lite till nästa mässa kanske :)
Kritik lappen :) Notera att det står bitch, haha. Dom skriver ju så när det är en vuxen tik, lite kul ;)

Herre Gud!

Nu blir jag arg! Det här med att dom tar bort vissa klipp från kalle på julafton. "Orsaken ska vara att klippen anses spegla stereotypa bilder av svarta och judar". Då kan dom väl ta bort allt, eftersom de andra figurerna speglar stereotypa bilder av oss allihop?
Och jag är säker på att det inte är varken någon svart eller jude som sagt något om det. Bara någon högre uppsatt svensk som bestämt det. Är det inte rasistiskt att tänka så då?
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15933831.ab
Och det här med pepparkaksgubbarna! Jag blir tokig! Då kan vi ta bort stjärngossarna med, för det lär ju vara det mest rasistiska av alltihop! KKK (Klu Klux Klan) Från Wikipedia; I praktiken betydde programpunkterna en stridssignal mot afroamerikaner, judar och katoliker samt i viss mån mot invandrare och pacifister. Sällskapet skulle även uppträda som sedernas väktare, särskilt mot vita mäns förbindelser med svarta kvinnor samt mot lönnkrogar. Sällskapets ledare antog titeln imperial wizard ("kejserlig trollkarl") och fick vid sin sida ett antal funktionärer med. Ordensdräkten bestod av en vit kåpa och en vit kapuschong, som endast hade ett par små öppningar för ögonen. I denna dräkt anordnades processioner för att injaga skräck hos de svarta, och den bars även vid de nattliga strövtåg då misshagliga greps och pinades eller skymfades (till exempel genom att intjäras och fjäderbestrykas). Här kommer en bild på KKK, så får ni se att stjärngossarna är värst av allihop. Ska vi hålla på såhär så får vi ta bort allt som finns här!

Egypten

I januari sticker vi från kyla och mörker. Den 10e närmare bestämt. Det blir en vecka på Hilton Long Beach Hotel i Hurghada. Spännande! :) Extra spännande för mig som inte är speciellt berest. Men först och främst här nu, så ska vi på Stockholm hundmässa den 16e december. Utställning och grejer. Jag kommer vara sådär lagom trött! Jobbar till 00.00 och runt 05.30 bär det av mot sthlm. Då hinner man ju inte sova speciellt länge alltså, om jag över huvud taget hinner somna innan jag ska upp vill säga. Men det ska nog gå bra :)

Jag Har Inte Dött

Så nu vet ni det ;) Jag ska nog ta mig tid till att tömma kameran senare, då kanske jag bjuder på någon bild!

RSS 2.0