Vill Ha

Ge mig..
Coola stövlar att plocka svamp och bär i =)
Glöm inte att jag fyller år snart! ;)

1h 40min

1 timme och fyrtio minuter tog det idag när jag skulle rasta 4 hundar. Fick bli 2 vändor då jag inte hade så stor lust med trassel. Lovade Malle att rasta hennes jätte hund Achack, och så är jag hundvakt åt mammas rottweiler Lizzie. Och jag kan säga såhär att Achack är dubbelt så stor som Lizzie och inte helt lätt att gå med (till hans försvar så är han inte ens ett år gammal än, så han kanske lär sig med tiden). Så timmen med Achack och Lizzie blev det PW "mot min vilja". Lizzie är ju lydnads tränad och tävlar i det till och med, så med henne är det inga problem. Tur det! Räcker med en bråkstake..
Sen hem och ta ut Jodie och Fridolf, trassel lovers!
Men nu är jag hemma och planerar att slappa så hårt jag bara kan! ;) Tills jag lär ut igen.. Hundliv hundliv..


Här får ni en bild jag tog i sthlm i lördags. Känner mig som den där ser ut! Haha ;p


Hundvakt I Fredags

I fredags var man hundvakt åt 2 vildhundar. Kolla in vilka galningar! Haha!


Lizzie tänker mörda Axa, som springer mot Jodie för skydd ;)

Framkallat

Då har man framkallat lite bilder. Satt och tittade på en massa gamla sparade bilder som finns i den externa hårddisken igår, ca 1 timme satt jag och tittade sen orkade jag inte mer. Och herre gud vad mycket gammalt roligt jag hittade =)


En gammal sommar bild som jag gillar =)

?

Vad håller jag på med? Tog fram symaskinen idag, för jag tänkte sy en tröja åt Jodie att ha sålänge, tills man hittar den perfekta jackan. Men då har jag (när jag gjorde ren maskin en gång förut) inte satt tillbaka spolen?! Varföööörrr? Så den är borta.. Smart! Lätt att sy dårå, NEJ!Dagens förstapristagare Sara Gustavsson. Grattis!


Nack Fett

Idag när vi var ut med hundarna, så insåg jag att jodies tröja som hon har när det är kallt ute gör att hon får nack fett, en stor knöl, tröjan trycker upp allt hon har! Haha, hon ser riktigt lustig ut. Men hur skönt är det? Jag har frågat, men inte fått mycket till svar ;) Men man kan ju räkna ut själv att den är för liten, eller är det Jodie som är för stor? ;) Hur som helst så sitter jag och letar på nätet efter en fin vinterjacka. Men man smäller nästan av när man ser rosa klänningar till hund och sånt tjafs. Ser ju förjävligt ut. Jag skulle aldrig dra på Jodie kläder om det inte var för att hon nästan fryser ihjäl annars. En riktigt frusen liten mupp.
Men jag är HELT EMOT folk som drar på djuren tröjor och sånt när det är varmt ute. Bara för att det ska vara snyggt?! Jo tjena vad snyggt. NOT! Stackars hundar..Städat, Tvättat, Rensat

Nu har man verkligen fixat till här hemma. Satte igång i torsdags och tvättade, blev klar i går. Men då har man tvättat precis allt som går att tvätta! Soffkuddar och hela faderullan, känns skit bra för det behövdes verkligen =) Och sen så hade jag lådor bakom soffan med diverse prylar i, inte coolt så det har jag rensat bort. Det känns ju skit bra när man får det gjort, för man har ju tänkt på det i 100 år ungefär. Och så har jag städat som en galning, så nu kan man känna sig nöjd! =) Spännande läsning va! ;p
Ni kan få en bild i alla fall, så ni inte känner att ni kom hit i onödan ;)

Har en störtkul funktion på min nya kamera, ingen nyhet kanske men fisheyeeffekt heter det.
Här har ni katten Bus.Min älskling!


Haha, jag fattar inte hur hon gör! Snygghunden från yttre rymden! ;)
 

Annars idag så har jag jobbat, sen kom bror o hälsade på. Sen kom Johanna med 2 kassar mat, haha! Sen så blev det en liten promenad. I kväll ska här spelas lotto. Tänkte vinna miljoners förstår ni ;) Fick i alla fall 5 rätt sist, blev 111 spänn. Bra det =)

Promenad

Igår när var vi ut på promenad med hundarna, så hamnade vi plötsligt på ett naturresevat.


Fast det enda djuret vi stötte på (förutom våra egna) var den här lurviga lilla.. Inte så spännande kanske ;)

Home sweet Home

Jag måste bara skryta om hur händig jag är! Ett riktigt proffs ;)

Jag kom på här om veckan att jag skulle åka till Byggmax och köpa ett gäng brädor och bygga en bänk i köket. Sagt och gjort!
Nu ser det ju bättre ut "i verkligheten" också. Ser inte lika mysigt ut på bilderna, men ibland är det svårt..

Måste väl, när jag ändå är igång, skryta med att det är jag som satt upp tapeten också. Helt själv! Ah, vad stolt jag är över mig ;p

RSS 2.0