Färg

Nu är det dax att färga håret igen alltså! Ser inte bra ut, alldelens dassigt. Men jag har inte bestämt mig. Får åka och kolla, vad som helst är bättre än dassigt ;)

Tänk

Tänk vad en uppsägning kan göra! Sa upp mig i tisdags. Nu helt plötsligt ska jag få 2000 kr i månaden till bensin, plus att jag ska få skriva på papper. Se där ja, nu verkar det som att man är uppskattad och behövd helt plötsligt.. Jag sa att jag vill skriva på som vikarie. För då får man friheten att tacka nej om det inte känns bra, för ärligt talat så lär jag hitta något nytt väldigt snart, för det är inte ett roligt jobb precis... Men man kan ju inte ha roligt hela tiden?

Nationaldagen

Började inte bra alltså. vaknade av hemska smärtor i magen vid typ 5, mensvärk! 2a gången jag fått sådär extremt ont. Men den här gången gjorde det så ont att jag spydde! Har aldrig haft så ont i magen att jag spytt. Tur jag har receptbelagda tabletter, fast det tar ju ett tag innan dom verkar också... men vid 13 tiden började det ordna upp sig, så det var bara att baka och sedan åka till mamma. Morfar har skaffat tjej, haha! Första gången jag träffade henne idag. Dom betedde sig som nykära tonåringar, stört kul ju! Han är liksom 84 år! Hur pigg som helst och en massa tanter som jagar efter honom! :p
Här kommer bilder på buketten jag gjorde åt mami =)

Kul

Kul när man får hem paket. Mindre kul när brevbäraren har öppnat stora öppningen till postboxen och lagt i paketet utan en tanke på att hon som ska ha det lär få ur skiten sen också! Fick riva upp paketet när det fortfarande var kvar och slita sönder lådan, dra ur skorna och sedan bara ta i för kung och fosterland för att få ur den jävla lådan. Tur som fan att dom satt fint, för vad skulle man annars ha gjort då om man ville skicka tillbaka dom...

Har fluktat efter dessa länge och nu när dom var på rea passade jag på! =)

I morgon fyller mamma år. Var uti skogen idag och gjorde iordning en jätte fin bukett på först och främst liljekonvaljer och sen lite annat smått och gott, blev jätte fint! Borde kanske skulle bli florist för att jag är så duktig :) Ska upp extra tidigt och baka muffins i morgon också, skulle kanske ha gjort det idag men jag hann inte med.

Puh!

Nu har jag setat i över en timme och skrivit och räknat ut. Åker ju bilen i jobbet, så jag lär skriva upp lite fint hur långt jag åkt, vart och när. Glömde nolla mätaren första veckan (smart) men som tur är finns eniro. Där kan man ju se hur långt det är mellan olika ställen. Får hoppas bara att det stämmer. Sen har jag ett problem. Har fortfarande inte fått skriva på något anställningsbevis! Katastrof! Har tjatat på chefen ett x antal gånger utan resultat. Hon säger bara jag vet, jag vet. Men vad hjälpet det, hallå liksom?! Hon verkar tro att bara för att hennes karl är bekant med min, så kan man göra hur som helst? Det går jag inte med på längre. Så den här veckan strejkar jag! Det är sant.. Man måste ju göra något. Var till facket och prata med dom, men kan ju inte gå med före jag har ett anställningsbevis. Man blir riktigt stressad av det här. Om det händer något på arbetsplatsen, vad har jag för rättigheter? Finns ju inte ens något bevis att jag jobbar där och hur gör man då med allt... Skulle det sluta med att jag säger upp mig, så är det inte första gången jag gör det. Jag har nästan alltid oturen att hamna på skit ställen. Jag är då rakt inte kräsen, det enda jag kräver är att det ska vara nån jävla ordning och att det ska kännas som ett ärligt och bra ställe. Och så vill jag ju ha normalt med betalt förståss. Vem vet om jag över huvud taget får betalt på det här stället. Jag har ju som sagt inget bevis på att jag jobbat där, så det kan hon ju bara strunta i. Fast när jag tänker efter så har jag massor av bevis, med tanke på att jag jobbar hemma hos folk, så det är ju bra. Sen om hon skulle blåsa mig så vet jag ju vart hon bor! Mouhaha, Var det här ett hot eller? ;)

Annars så har jag och Jodie haft en dag för oss själva, då Ola åkte och fiska med grannen. Blev bjudna på fika hos grannarna igår. Har aldrig riktigt pratat med dom grannarna förut, så det var trevligt. Sen på kvällen blev det skräckfilm hos oss med en av dom 2 :) Men nu skulle jag ju skriva om min och Jodies dag. Vi åkte iväg till Brunnbäck för en lång promenad, plockade blommor (Jodie åt gräs som hon alltid gör när man plockar, hon tror väl att det är det jag håller på med), åkte hem och klippte klorna, torka rent hennes veck i ansiktet och gjorde ren öronen (lite "spa ala dog" ;)) Sen blev det bus och ben tuggning. Spännande va ;) Men det har bara vart en sån här skön slappar dag som man inte får så ofta :)

Lätt snyggaste bilden från idag ;p

Skit Spel

Ola, Liza eller Eva. Kommer inte ihåg vem av er det var som lurade mig att spela Rumble, eller vad fan det heter. Idag skulle jag svara Goliat, du vet vem du är ;) Men jag fick inte upp det så jag kunde börja spela. nått knas med internet tänkte jag och tröck ner bara eftersom det inte kom upp nått. Sen nu när jag öppna det, så står det att jag förlorade och fick noll på den omgången! Vad i helvete? jag fick ju inte ens öppna det och spela. Då får man noll?! Nu tar jag bort det där skiten ur min telefon. Jävligt orättvist att få noll när man inte ens öppnat. BORT! Så nu vet ni att ni kan glömma mig..

RSS 2.0