Busted!

Där åkte hon dit så det står härliga till! Man kan ju undra varför katterna äter extra mycket när vi inte är hemma, men vi hade våra misstankar. Och så har vi ställt kattmaten på bänken (där Jodie inte får vara) så att hon inte ska ställa sig och äta. Det skiter ju hon i "ingen kan se mig nu, tänker hon". Fast samtidigt ser det ut lite som hon vet att vi riggat kameran ;)
Nu bär det av på grill fest!

Madonna

Alltså Madonna. Är inte hon typ 100 år gammal, tänkte jag och blev tvungen att googla. Född 16 augusti 1958 och ser nästan ut att vara yngre än mig i den här videon liksom?! 54 år gammal! Duktigt.


Stackars Mupp

Stackars Jodie kom ut sent i morse! Försov mig, men inte brydde hon sig om det. Vaknade av att min arm somnat, för den låg hon på. Så det gick väl ingen nöd på den lilla men ändå. Fick panik. Som plåster på såret fick det bli en långpromenad i morse =) Nu sitter jag och lyssnar på musik med en kopp kaffe här på sidan av =) Får se vad som händer i helgen då. Nått hoppas jag. Förra helgen Fick vi finbesök från Västerås, sen blev det upp till grannen på fest och sen (håll i er) bar det av till Hedemora. Karlbo gänget vidgade vyerna ;)
Bjuder på en bus bild med Lizzie och Elins lurv Mando.

Smärtor

Fy fan vilken dag! Började som vanligt med att ge Jodie mat och ta ut henne. Väl ute började det göra ont i magen (mensvärk utan dess like), fick mer och mer ont. Till slut kunde jag knappt gå. Snurrade i huvudet och så mådde jag illa. Blev värre och värre och tänkte att jag skulle lägga mig och vila när jag kom in. Väl inne och i säng så kände jag hur det blev ännu värre! Började skaka av smärtan, svettades och kunde inte ligga still. Värre smärta än så har jag aldrig vart med om. Ringde till mamma och frågade om hon kunde komma och skjutsa mig till akuten, för nu var det fruktansvärt! Men hon hade ingen bil och frågade om hon skulle ringa Rickard och be han komma och skjutsa mig. Men då var det nära att jag ringde efter ambulans istället för det tar minst 20 minuter för han att åka. Men jag valde att vänta på honom ändå för om någon får en hjätattack så vill inte jag vara den som såg till att ambulansen inte kom i tid. När han väl kom så hade det gått över lite. Blev att sitta på akuten några timmar och efter några prover så fick jag åka hem med 2 olika sorters lite starkare mediciner. Jag är nästan förvånad över att jag överlevde smärtan alltså. Jag har haft en hel del med ont i mitt liv, den det här slog alla rekord! Usch!

Cross

Åååå vad jag vill ha en cross. Får se om det blir några pengar kvar framöver, då ska jag köpa en. Såg en jag vill ha, inte så farligt dyr. Men så är det ju tillbehör. Hjälm har jag, men då är det en moppe hjälm, så man vill ju köpa en crosshjälm då, och så lär man väll ha skydd åt ryggen och det, så man inte går av nånstans ;) Vi får väll se till sommaren om man kan köpa sig en. Det tror jag nog. Vill man så kan man, eller som jag sa på en arbetsintervju en gång i tiden; kan man så vill man. Jag fick inte jobbet, konstigt va?! ;) Haha! Just nu tar jag en liten paus, håller på och stickar en sjal. Nu när man är halvvägs till 50 så är det väl dax för lite tant fasoner också emellan varven ;)

Sorry

Förlåt för att jag inte skrivit nått på lääänge. Men det är så att vårt internet dött. Den där grejen som sitter i väggen bara tjuter och lever fan. Vem vet hur lång tid det tar innan man får en ny.. Nu ska jag snart åka och jobba. Jobbade 12 timmar igår, men idag blir det bara 4. Lite skillnad :) Men jag får skriva lite om vad som har hänt sen sist och bjuda på någon bild sen när internetet kommit tillbaka. Pöss!

Meteorit

I går kväll såg jag en meteorit när jag tittade ut genom köksfönstret. Ropade på Ola men när han väl kom fram var den borta. Den var hur stor som helst! Har aldrig sett nått sånt förut, så det var häftigt =)
Man skulle fan limma fast kameran i handen så man hinner fota sånt. Den höll i sig ganska länge, så jag hade nog hunnit ta en bild om jag hade den i handen. Men så var ju inte fallet..
Idag har jag först jobbat, sen hem och baka och städa, första gången idag som jag sitter ner och slapnar av. Puh!
En av alla Cupcakes jag gjort idag.

Bak

Nu har jag köpt saker jag behöver till muffinsen jag ska göra åt Ola i morgon kväll. Jag gillar ju att retas, så det blir rosa, glittriga bilar på. Köpte ett prinsess kitt som jag tycker passar alldelens utmärkt! Vad glad han ska bli ;) Nu sitter jag och väntar på degen (degarna) som är i kylen. Blir mera kakor. Men dom lär vara där i 30 min, sen ska jag ta ut dom, kavla och rulla ihop dom båda. Blir att skära till och grädda i morgon. Orkar inte hålla på mer i kväll. Lär ju gå och lägga mig nån gång, i morgon ska vi ha picknick för det går rykten om sol. =)


RSS 2.0