Badrummet just nu

Inte mycket att se.. Men jag misstänker att det är dax för dom att börja kakla på måndag?

Utifrån..


Taket..
Men den jävla kranen i köket har dom inte flyttat på, jag misstänker att dom inte tänker göra det heller. Suck!
Jag får tvinga Ola att göra det sen. Kan ju inte vara så svårt..Laglöst

Usch, vad jag ogillar det här området vi bor på nu.. Längtar tills vi får komma hem! Det bor en kvinna i huset brevid som har allvarliga problem alltså. Igår hade hon fest. Idag har hon fest. Man ser ju att hon är en alkoholist. Jag har ju inget med det att göra, folk får väl göra som dom vill. Men det som stör mig med det är att hon har hund! Det här landet är ju sjukt. Finns det inga regler för vem som får ha hund och inte?! Stackars krake.. Jag lider verkligen när folk som beter sig så har djur. Det borde vara någon form av kontroll innan man får skaffa hund! Barn också för den delen.. Nog om det.

Jag måste ta mig till IKEA någon dag och handla det sista som behövs till badrummet. Det är ju skit kul att handla en massa nytt och dona =) Sen till helgen ska jag ta mig till lägenheten och rensa ur garderoberna och greja. Kan vara skönt att få ordning på allt innan vi flyttar hem igen.

Var förresten upp i lägenheten och tittade lite på hur långt dom kommit. Då såg jag att dom satt dit nya kranen i
köket. Men jag blev lite fundersam på hur fn dom satt det. Ni får en bild..


Vad tänkte dom när dom satte den närmast diskhon? Det ska väl sitta vid slasken. Det är ju ändå där man t.ex. sköljer ur kaffe kannan när man ska brygga sig en kopp. Man kan ju inte hålla på och skölja av allt över disken som ligger där, då blir det lite snuskigt tycker jag. Det var ju knappt så det når till slasken.. Plus att det inte ser så bra ut heller, tycker jag. Skrev ju en lapp åt dom, så vi får väl se om dom löser det eller om man åker på att fixa det själv sen. Blir det inte gjort, blir jag nog galen..

Hade gärna köpt en ny diskbänk och kaklat om i köket, men jag känner inte att jag orkar hålla på och krångla. Får fokusera på badrummet nu, så får det bli köket en annan gång. Dessutom ska jag göra klart hallen nu också,
så man har ju att göra ändå =)


Helgen

Helgen blev... Riktigt intressant. Och rolig förståss =)
Spenderade den med Liza. Hon hade bokat in sig hos en fotograf i Borlänge. Och vad ska jag säga. Han va inte speciellt duktig tycker jag.. Blyg, fantasilös, tyst, ingen humor och inte speciellt bra på att se vart han skulle rikta kameran. Han kunde inte heller knäppa på saker som rör på sig.. Ja, ni kan ju tänka er. Men det kostade inget, och det var i alla fall bra.. Nästa gång kan hon gå till mig, så ska jag fota na med mobilen! Det blir bättre det! Haha ;)

Men här får ni en bild ändå..


En på Jodie också.Höst


På jobbet

Sitter på jobbet nu och surfar i all hast. Idag bär det av till Uppsala och IKEA med Terran, sen arlanda. Nej, jag ska inte ut och flyga..
I morgon bjuder jag på lite höst bilder jag tog i måndags. Nu lär jag dra..

Ny jackaInte bästa bilden kanske, men ungefär såhär ser den ut ;)


Det går bra att bo i nya lägenheten i alla fall..
Jodie har fått en ny kompis, Amanda heter hon. Dom busade som 2 idioter igår =) 
Renovering

Igår körde vi några lass med prylar. Vi har nämligen hyrt en annan lägenhet, ska bo där i 4 veckor..
Dom håller på och ska renovera badrummen hemma. Bila upp golvet och greja, så där kan man ju inte bo med alla djur och allt. Jag längtar redan hem! Typiskt. Men vill man ha det fint så =) Blir i alla fall kul när man får komma hem sen och dona och fixa =)
Ska få låna ma's comviq surf också, det är ju bra att man får göra det i alla fall. Annars får man lite panik! ;)

Är hemma hos ma nu och tvättar lite. Ska jag gå och hämta mig en kopp kaffe nu! Gratis är gott! ;p

RSS 2.0