Ny TröjaOm Jodie

I torsdags fick vi inte mycket till svar hos veterinären. Dom hittade ett annat fel, som också hade med levern att göra. Det var något om att blodet leds in i hjärtat från fel håll och att det var lite rörigt med det i magen. Jag vet inte än om det går att operera, det kunde dom inte svara på.
Vi fick en tid att komma tillbaka med Jodie i fredags, så skulle dom söva henne helt och titta närmare på det. Meningen var att vi skulle få ett svar på om det går att operera eller ej. Men icke! Inom 10 dagar ska vi få svar har dom sagt nu. Jobbigt att vänta. Under tiden vi väntar nu, så har Jodie fått en massa olika hjälpmedel för levern, som ska blandas ut i maten och hållas på med. 5 olika grejer ska ges ut olika tidspunkter, olika mängder under dagen, mat 3 gånger om dan.. Mycket att hålla reda på.

All I Want For Christmas

Is You..
I morgon 8.30 ska vi vara i Strömsholm med Jodie. Då får vi veta vad vi ska göra med henne..
Nervöst..

Bakis

Nu fick man sig en påminnelse måste jag säga. Hade helt glömt hur det är att vara riktigt bakis! Usch!
Men jag börjar bli människa igen nu.. Sakta men säkert.

2 till


Rihanna - Only Girl (In The World)


Försöker komma i party mood.

Skönt att det bara är i porten brevid! För då kan jag springa hem och pussa på Jodie om jag känner för det ;) Haha, vilken mes jag är! Men jag vill egentligen inte lämna henne en enda sekund nu, men hon är ju som sagt inte långt borta då =)

Why?

Ibland vet man inte hur man tänker. Blev "tvungen" att köpa ny foundation idag, är ju party i morgon. (Tjo! :))
Jag har hittat den som passar mig bäst, jag älskar den jag brukar köpa. Syns inte ens att man har foundation när man har den. Och det tycker vi om! Men vad gör jag då? Jag tänkte att jag skulle prova en annan. Varför ska jag krångla till det och prova en annan när jag har hittat en jag gillar? Det kan man ju fråga sig.. Men vem vet, jag kanske vänjer mig och gillar denna bättre. Eller inte..

Blev att köpa ett par vantar och ett linne också. Som vanligt kan man inte hålla sig till det man går in för att handla. Jag behöver en ny mössa, men det fanns inte någon jag gilla. Trist.. Svårt att hitta nått i den här stan tycker jag, i alla fall om man vill ha det där lilla extra, om ni förstår.


Jag var hem till Marlene här om dagen, så fick jag se att hon köpt skit söta hund skor, så när jag frågade vart hon köpt dom så sa hon att Jodie kunde få dom :) Skit kul ju. Innan ni hinner tänka att jag är bakom flötet för att jag drar på hunden skor, så kan jag tala om att Jodie får problem när man går lite längre svängar. Hon får is och snö mellan trampdynorna, så åker man på att bära henne sen. Då kan skor vara en bra sak!
Annars tycker jag inte om när folk ska dra på sina hundar kläder och sånt när det inte behövs. Som tex när man ser stackars hundar med tröja mitt i sommaren. Det är inte bra!

Här kommer 2 suddiga mobilbilder på det.


Haha, hon ser ju bra lustig ut i dom :)


Virkade bakverk

Jag gillar verkligen virkade bakverk. Och vilken tur jag har att Olas mamma är kung på att virka!
Så jag gjorde en beställning av na. Blir en ganska stor kanel bulle =), vill att man ska kunna använda den som kudde i soffan. Men hon ska inte tro att jag nöjer mig med en bulle! Vill ju ha fler härliga bakverk.
Men jag lär ju förståss fråga henne om hon vill göra fler, annars blir det svårt!


Bild: Från Google.


Ååå!

Vad trött jag blir på det här huset.
Jag har bott här i ca 5 år, och nu helt plötsligt går allt som händer under "fläkten" i köket upp till grannen. Hur kul är det? Det måste ju ha nått att göra med att dom håller på i badrummen med ventiler och sånt, så det leds fel. Men jag måste kolla runt efter en riktig fläkt alltså, så det inte går upp dit. Såhär kan man ju inte ha det.

Jag är så trött på allt nu alltså. Känner ingen mys känsla när snön kommit (brukar jag göra), Jag längtar inte till jul, jag är trött, har ingen lust att göra något, jag är orolig över hunden, besviken på mig själv för att jag inte har gjort det jag planerat att ha klart nu, känns som att allt jag gör bara går fel. Och jag försöker alltid hålla humöret uppe och vara alla till lags, men ändå får man bara skit, eller så blir det skit ändå..
Jag har en dålig dag idag..

Städa

Städa, städa och städa..


Muppen

I Måndags var Jodie tokig, tisdag, onsdag, torsdag var hon trött hela tiden, men igår var hon sjövild igen! Jag trodde först att hon bara skulle bli sämre och sämre. Men som tur är har hon fortfarande lite energi att ta fram. Och det är ju bra, annars klarar hon kanske inte av att opereras, om hon är helt orkeslös.
Om hon nu ska opereras förståss..

Måndagens bilder..
Bortskämd

Jag är nog bra bortskämd ändå. Ola satte igång och lagade ryggbiff och potatisgratäng, sen blev det ostkaka med grädde och jordgubbssylt. Och jag behövde inte lyfta ett finger.
Om jag är nöjd? Ja, jag är rätt så nöjd ;)
Nu ska jag ta ut hundarna, sen sova. Är helt slut nu alltså..
Det var den fredagen =)

J & J


Från blont till grönt

Skulle färga håret ljus brunt, men det blev grönt?! Vad i?!
Men nu sitter jag med färg i igen. Fick bli mörk brunt då. Inte för att jag vill, men vad gör man.
Köpte faktist färg på Willys. Såg att dom hade en skit billig färg, för 29.90. Men det såg fan inte bra ut, det var knappt någon text på svenska. Typ arabiska? Så jag blev rädd och slog till på ett känt märke. Nog för att man vill handla billigt, men jag vill inte riskera att tappa't för det. såg farligt ut.

Sen ska jag till apoteket och köpa ögondroppar till Jodie, och till veterinären i Hedemora för lite hundmat. Smådjurskliniken i Avesta hade slut..


Här är jag i brillorna jag vann på Camillas blogg.
Svart/vitt p.g.a. grönskalle ;)

Winter


Smart

Det var det här jag menade med smart toa. :)Såhär står det på baksidan: Fresh WC tablett, som i samband med spolningen ger en fräsch doft och ett blått sköljvatten. Fresh tablett motverkar kalk och andra avlagringar.
Och nu behöver ni inte fråga vad som menas med andra avlagringar, det tycker jag inte vi ska ta upp! Haha, fyyy..

Nu slipper man ju den äckliga jäveln man sätter på kanten i toan. Blir ju bara en massa bakterier på den, och det är ju inte fresh!

Men jag skulle vilja att det var lila, det ska jag kolla upp! Man vill ju matcha med mattan och handdukarna. Haha, vad jag håller på! ;p

Trött!

Vad trött jag blir på folk ibland alltså! Det är allt jag säger. "Har man sagt A, får man säga B."
Men nej, det är allt jag säger! Vissa har bara inte alla hemma..

Men ni ska inte bli oroliga nu, det är ju inte någon jag brukar prata med eller umgås med som jag menar. Bara så ni vet =)

Snö

Är det snö som kommer ner? Ja, det är det! Kallt är det ute också.
Har tvättat för fullt från igår, så jag ska väl snart vika tvätt här. Sen ska jag åka till ÖB och köpa färg, sen till djuraffären och fråga om dom kan beställa hem hundmat, Jodie ska ju som sagt ha special mat.
Ringde till Strömsholm idag, kunde inte vänta på att dom skulle ringa. Man är ju ivrig på att få veta när vi ska dit. Hade fått en tid den 25e kl 8.30. Då ska hon sövas, så ska dom kolla om det går att operera. Gissa om jag är nervös nu. vill bara dit på en gång och få veta!
Men man måste ju leva vidare, försöka göra det bästa av situationen. Kan ju inte göra något annat just nu.

Badrummet är precis på gränsen till klart nu i alla fall. Dom ska lägga fog runt dörren nu bara, eller det var inte fog, nått annat. Men ungefär ;) Silikon tror jag det var..
Jag är riktigt imponerad av toaletten alltså, ni kan få se sen. Haha, spännande med en imponerande klosett va?! ;) Nu kom jag att tänka på Walter Klosett i Doktor Mugg, bara för det!

Förhands visningInte klart än, men det är på g.

Jobbigt

Jodie är sjuk, och jag vet inte hur det ska gå! förra veckan satte hon igång och matvägra, sen blev hon yr och kunde inte ens gå rakt, inte ville hon ligga ner heller. Förföljde mig gjorde hon också, överdrivet mycket och ville inte gå ut. Så det blev att åka till Falu djursjukhus där hon blev tvungen att stanna 2 dygn, för att dom försökte få reda på vad det var för fel. När vi hämtade henne fick vi med 4 olika mediciner och en speciell mat. Jodie är helt tokig i maten, så det är ju i alla fall bra =) Dom sickade proverna till Strömsholm. Får svar i morgon.. Usch, jag är så nervös.. Det blir antagligen operation, om hon opereras så är det ändå inte helt 100 att hon klarar sig. Jag har aldrig mått såhär... Fy alltså.. Min plutt..
Har setat hela dagen och väntat på att veterinären skulle ringa, men hon har inte gjort det än. Hon sa ju i början på veckan, så hon lär väl ringa i morgon då.

Har setat och grejat med photoshop för att få nått annat att tänka på..


 Nu ska ju mysa med den lilla krabaten..

RSS 2.0