Jag tar det kort :)

Igår vart det: Hemma, party Horndal, spring på stan, sen hem :)
Och här kommer dom enda bilderna jag tog, nr1 är min favorit! ;)Johannas fina skugga, hon hade inget ben.


Kri't hade druckit lite mycket tror jag :)


Och det här vete fan..


Jag vet inte, när man tittar på bilderna så kan man ju tro att jag har druckit! ;)
Nu orkar jag inte sitta vid datorn mer.. Hey!

Dobido

Igår var vi i garaget igen, har bokat besiktningstid så nu har vi en deadline :) Går ju fortare att jobba om man har en tid då det ska vara klart. Sitter här och dricker lite kaffe på nymalda kaffebönor, det blir lite skilnad när det är det! Och nu vet jag vad det är med Lizas kaffe, som är så gott :) Det smakar som det jag dricker nu. Hur gör du? :) Din kaffebryggare är väl bra antar jag! :p
Idag blir vi hundvakt, men i kväll så är det Ola som får vara det, för jag ska ut på annat! :) Men jag skulle behöva köpa lite nya kläder, känns inte som att jag har något roligt att ta på mig....

Här kommer lite fina bilder från sjön som vi var och tittade på i torsdags..
Ola brukar fiska där.


Bilderna blev väl ganska ok för att vara tagna med skitmobilen :)

En vända till "city".

Den 16 maj var det mässa, så då får man väl ta och gå på det :)
just nu sitter jag och Ola hos min mor, vi åkte hit för att vi höde ryktet om att det fanns negerbollar!! Och det gjorde det! ;p
Men nu står hon och bakar mockarutor, Ola och bror sitter och tittar i gammla Avestatidningar från 50-talet, och här sitter jag :))
När vi kom in i byn så var vi tvugna att titta lite i centrum. Haha! 1 liiiiten butik, men vi köpte fina bägare med glass ;)
Till minne av Garpenberg! Haha, vilket skitställe! :) nejdå, lite mysigt är det ju, men jag skulle aldrig flytta hit!

  

Glassigt ;)


En vända vid kyrkan.
Så dom som INTE är daglediga eller pensionärer får inte vara med?!


Soool!

Härligt med sol :) Mammas tatuering vart väldigt fin igår när vi var iväg och gjorde om den, en jäkla skillnad. Så nu är hon glad :p Så fick vi reda på att det är tatuerings mässa på Älvan den 16 något! :) kommer inte ihåg om det var maj el juni. Var det kanske juli till och med?! Haha, vad bra att man har minne! ;) Men Liza vart så jäkla ivrig, så hon ska ringa och fråga. Men man lär ju åka dit och titta iaf.
Nu ska jag och Ola åka till elgiganten, hey så länge!


Vagabond kings tattoo

Idag bär det av till Vagabond Kings Tattoo igen :) Mamma har gjort en tatuering av Tessy, men det vart fan inte bra! Så nu ska hon åka in och göra om den. Jag sa åt na att åka in till Avesta och göra den från början, men hon envisades med att åka till Borlänge till en tjej som hette Pia. Åk inte till henne om ni vill ha realistiska tatueringar!!! Det var det värsta jag sett alltså! Hon var ju duktig på annat, men hundar och folk var hon inte bra på att göra!
Får hoppas att dom i Avesta kan fixa den. Jag tycker dom är bra iaf :) och den kan ju inte bli värre! Den skulle föreställa en snäll rottweiler, men såg ut som en elak boxer, gul och grå färgad! En rottweiler är svart och brun för fan! Och såg hon inte det själv att det vart helt fel?! Kommer väl ut en bild sen så får ni se! Jag har sett fler grejer hon gjort och, ja... Vissa ska fan inte tatuera!!! Jag har aldrig sett så konstiga grejer, ena benet större än det andra osv.. Det är ju ändå något man ska ha hela livet. Då får hon väl säga att hon inte är väldsbäst på just hundar, eller är hon blind?! Aja, ni får se sen, så kommer ni också att "dö"..
Men vet ni vad? :) Jag ska tatuera mig igen i Avesta, har bokat tid och allt!
Mer säger jag inte om det! Ni får se sen helt enkelt :))

Pigg & glad :)

God morgon! Pigg som en lärka & glad som en sol är jag idag :) Vet inte varför heller.. Men nått jäävligt hinner väl hända innan den här dagen är slut också! ;p
Jag kom på en sak igår. Jag har gått om kring och tänkt på en sak, och jag kom på att hur det än blev, så blev det bra. Jag kan kanske inte förklara så att någon fattar i alla fall, men hur det än hade blivigt så hade det blivigt "skit", men det vart så att skiten som blev var bra mycket ljusare än den skit som kunde ha blivigt! Haha, jag är "duktig" på att uttrycka mig i skrift ;)

Igår satt jag och bror i bilen och drack milkshake utanför kupolen på kvällen, då svängde polisen in brevid och frågade om vi inte hade jobb att gå till! Haha, såg vi kriminella och arbetslösa ut? Sen sa han: Så ni sitter bara här och umgås? Ehh, ja? Vad är det för fel i att dricka shake på kvällen? För mycket socker innan läggdags? Vad vet jag..?! :) Men det var bara det han ville, han tänkte inte på att kolla körkort eller något.. Vad är det med poliser, är jag kanske för söt för att vara ute i trafiken? Haha! Dom sätter ju igång och jagar mig hela tiden! Haha, eller så känner jag bara så för att: När det är mörkt och man åker på en 100 väg när det bara är 1 fil och får snuten efter sig, så kan det vara lätt att tro att det är ambulansen, och då brukar man ju kunna gasa för att dom ska komma förbi?! *smart*

Jag är för roolig! ;)

Men nu börjar dagen, så..... Bye!


Söndagsparty med Filip & Fredrik.

Jag vet inte.. Var det bra? Det var nästan så att man skämdes för sverige, det var roligt men samtidigt så satt man och hoppades på att amerikanarna förstod att inte alla svenska talkshows (stavas?) är sådär :) Men jag gillar dom ändå, det har jag alltid gjort. Jag tycker också att det är lite oförskämt att prata svenska i fejset på Marylin Manson och skämta och hålla på, han vet ju inte vem eller vad det pratas om. Nog om det, jag kanske tänker för mycket! :)

Idag har vi fixat all el på min bil, så nu är det inte mycket kvar innan man kan cruisa runt i pärlan!
Pär var där och fixade med sin chrysler också, han låg och knacka på frostpluggen för att få bort den, men han var ju "smart" ;) Så när han fick bort den så kom det ju en jäkla massa glykol ner i fejset! Hihi. Han tyckte inte att det var god dricka! ;)Min bil har inte gått speciellt långt för att vara 44 år  :)


Morning! :)

Är jag vaken den här tiden en lördags morgon?! Jaa, det är jag :)
Jag har precis tagit mig en dusch och nu funderar på att väcka Ola med lite the.. Idag ska vi åka till Sala och grilla med the king and the queen of trailer camp! ;)
Sedan bär det av mot garaget igen! Vilket jäkla åkande hit och dit! Men det kan det vara värt i slutändan, hoppas jag! :)
Igår städade och tvättade jag heela dagen, sen på kvällen åkte jag lite bil med Titti och folket :p
Nej, nu jäklar ska jag springa in till Ol och hoppa i sängen! Haha!

Lady Gaga ft rihanna - Silly Boy
I love it!

Wiiho

Idag fick jag hem det efterlängtade kylskåpet! :)


         


2 st 1.5 liter mjölk går i :)


          


Hardy

Idag kom Johanna hit med lite glädje ;)
Eftersom att jag var mobil vakt åt na, så fick jag 2 st skit fina T-tröjor och ett linne! Tackar! :))  

Blir inte jättefina bilder med skitmobilkameran, men iaf :)

Dagen

Jag bor på Köttfärsgatan 44 Fläsk, 3 trappor upp på nedervåningen.
Jag låg i min bottenlösa säng och läste den spännande tågtidstabellen,
när jag hörde ljudlösa steg i trappen. In kom en man med bladlös kniv utan skaft!
Jag vart stört rädd! Jag sprang ner till hamnen, stal min egna båt och rodde till en öde Ö där kanibalerna dansade nakna med händerna i byxfickorna! Jag åt en uppäten macka. 2 st tigrar anföll, jag sköt den ena med mitt sista skott, grävde en grop med en spade som jag inte hade, lyfte den döda tigern och slängde ner den i gropen. Och då fick jag ryggskott! men det var ju bara tur, för då hade jag ju ett skott till som jag kunde skjuta den sista tigern med.

Om ni inte tror mig så kan ni titta efter bevis på Youtube,
jag filmade allt med en kamera som inte finns!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jag blir party sugen av den här låten!!! :) Love GaGa.

Underbart! ;)


...

I lördags höll jag och Ola till först vi i Sala och sedan i Vittinge.
Olas föräldrar bjöd på påsk mat och tårta och grejer :) Leo fick massa påsk ägg, han tappade ett i golvet!
Men Pontus (hunden) vart glad då i alla fall! ;p
Pärs Olds cab gick sönder också! :S Den läcker olja utav bara f*n. Så nu får han väl ställa sig på kö! Min bil måste ju fixas innan det finns någon plats i garaget! :)

SMASKIGT!

                                                                                                                           


På kvällen var det fest hos familjen Eklund! :) Och kul var det! Vi spelade spel, eller ja,,, vi läste frågorna ur ett spel som heter veckans värsta.
Ett exempel: Vad vill du hellst: Som tjej, ha hår på bröstet som inte går att raka bort ELLER ha 3 st bröst?
Man är tvungen att välja, och det kan vara lite svårt att bestämma sig.
Men vi diskuterade i grupp och kom fram till att 3 st bröst kanske inte är så farligt iaf! ;)
Men nu när jag tänker efter så stog det ju inte hur mycket hår det handla om? Eller gjorde det? Kommer inte ihåg det nu. Nog om det! ;)
I morse var man lagomt sliten, satte oss på balkongen i solen och läste och drack kaffe, så kände jag mig pigg och glad igen! Man blir riktigt glad av solen :)


Liza hade pyntat :)


 

När vi kom hem så vart det att ge Bus sin medicin (han fick infektion efter kastreringen).
Sedan vart det bingolotto! Vi sket i det blå skåpet, kanske man skulle kunna säga! ;)

Har ni hört att det var nå kaos i Thailand idag.. Kom Yo hem tro?! Trodde hon ville ha tillbaka sina grejer idag, som jag tagit hand om. Men man blir väl trött efter en sån hemresa, så hon däckade väl kanske :)

Nu är jag trött! Så det blir nog att gå och trycka skallen mot kudden nu! 

Såhär ser jag ut när jag sover! Haha, vad säger man!
Varje gång jag vaknar så visar Ola en ny mongobild han tagit på mig!
Han tycker ju att jag ser så rolig ut, och jag kan inte klandra honom! ;)
Så jag bjudet på den här lilla! ;pGlad påsk!Nu sticker jag! Hahaha, hej dååå! ;)

Mini Frige - Ett måste i bilen! :)

Vi kan väl alla vara eniga om att kylskåpet är en mycket bra teknisk landvinning. Istället för att gräva ner saker i jordkulor och salta sill kan den moderna människan enkelt ställa in sina matvaror i ett skåp som är kallt. Snillrikt. De enda egentliga nackdelarna med kylskåp är att de är stora, otympliga och nästan bara finns i kök - samt att stora, otympliga saker som nästan bara finns i kök är mycket svåra att flytta. Och ibland vill man ju förtära kalla saker på andra platser - kanske på båten, kontoret, bilen, i replokalen eller torpet. Det är där Mini Fridge kommer in i bilden. Istället för att vara stort, otympligt och bara finnas i kök är Mini Fridge litet, lättflyttat och kan finnas överallt. Så nu är det slut med ätandet och drickandet av varma eller ljumna saker. Mini Fridge klarar kylan på ett kick!


Mini Fridge går att ställa in på kall eller varm, perfekt om man t.ex. vill hålla maten varm ett tag. Man ändrar det enkelt med en knapp på baksidan. Du kan förutom att koppla den till ett vanligt eluttag även koppla in Mini Fridge till cigarettutaget i bilen.


Kylens yttermått är 30 cm hög, 24 cm djup och 23 cm bred. Innermåtten är 26 cm hög, 14 cm djup och 14,5 cm bred, vilket exempelvis rymmer en läskburk och några mackor, 2-3 kalla öl eller en take-away kartong med dryck."Tillfälligt slut"! *grinar* Har väntat i ca en månad på att få beställa den, men nu fick jag nog! ;)
Så jag skickade ett mail till dom och frågade när den skulle komma tillbaka! :))

Jag har ju kaffebryggare till bilen, då måste jag ju ha ett kylskåp också! :) Jag har ju mjölk i mitt kaffe för fan!! ;p
Det finns ju vattenkokare till bil också, alla dricker ju inte kaffe! Är sugen på att köpa en. Men nu ska vi inte överdriva! Hahaha! ;)


...

Här sitter jag och surfar "mitt i natten"! Idag har jag inte gjort mycket! Barat gått omkring och ätit godis! :p
Jag och Ol gjorde tacos igår, så det blev kvar så vi hade att äta idag (igår?) också :) GOTT!
Han var iväg till Östbesgs och hämtade skivor så jag kan göra om mina dörrsidor också, härligt att man kan fixa mycke saker gratis! Annars hade det blivigt väldans dyrt att fixa bilen! :)
I morgon ska hela familjen följa med och titta på mamma när hon ska tatuera sig, pappa lurar henne och säger att hon kommer tycka att det gör jätte ont! Men det gör det ju inte, nu vet ju inte jag hur känslig hon är, men jag tycker inte att det gör ont iaf! Nä, man kanske ska..... Sova?! :)En bil i huvudet :)

Just nu kan jag bara tänka på bilen! Jag vill få den färdig!

Vi var i garaget hela helgen och pula med bilen, jag hade lyckats med att sätta bromsbackarna som ska sitta bak FRAM!
Skulle tydligen vara större backar fram än bak, det var ju wierd ;p Men det fixade sig!
Så fick jag ett mms av mamma, hon sprang på folk från bygglov i Hedemora på ett fik :)


Hon tar alltid så fina bilder också! Haha! ;)Sitter och dricker kaffe och lyssnar på lite musik just nu. Pappa ska åka och tatuera sig i morgon och mamma ska åka och tatuera sig på torsdag. Hon ska ha en bild av Tessy, som har gått bort :,( Hon hade cancer, så det vart att avliva henne..
Pappa ska ha nå skit med nått vattenfall och björnar och sånt, låter inte så fint, men vi får väll se :)

Annars så sitter jag här och längtar till sommaren, tänker också på Johanna! Som är i Thailand och solar!
Lite avundsjuk är man ju! ;) Perfekt tid på året att åka, man har tröttnat på snön och kylan nu!Dagar i garage..

Nu har vi varit hos olas föräldrar sen igår. Vi har ju min bil i deras garage, så då bestämde vi oss för att sova över också, så vi skulle få lite tid att fixa med bilen :) Nu har vi iaf kommit igång, jag har bytt bromsarna på båda sidorna fram och gjort rent hjullager och pysslat, medans ola har svetsat rambalk. I morgon åker vi tillbaka igen och stannar tills på söndag.
Idag var vi iväg och fixa färg till bilen, jag tänker inte tala om vad det blir, men jag kan ju säga så mycket som att det kommer att bli en kameleont färg *happy* :)


Nu blir det att sooooovaa! Puss!


RSS 2.0