Viktigt att veta! (Inte) ;)

Jag och Liza hittade en finfin sida på internet i helgen! ;)
Med tanke på vårat bakverk, så var vi ju tvugna att ta reda på om det fanns så stor .... i in real life!
Här kommer lite text från den sidan iaf. Hoppas det ska smaka! ;p
Världens största stjärt.

De största exemplaren man överhuvudtaget kan hitta står att finna bland Hottentotarna i Afrika. De har rumpor som skulle göra vilken zornkulla som helst grön av avund - de mest välutvecklade rumporna kan ha skinkor på vardera 90 centimeters bredd. Tänk er en sådan rumpa i ett par tajta jeans.


Världens minsta penis.
Det finns flera dokumenterade fall i den medicinska litteraturen om penisar som inte överstiger en längd av 1 centimeter i fullt erigerat tillstånd. Läkarna kallar sådana organ för 'mikropenisar'. De olyckligt lottade individer som har fått nöja sej med en penis som dessa kan i vissa fall förbättra sina odds genom ett kirurgiskt ingrepp, där man förlänger penisen något. Ett sådant ingrepp innebär dock inte några mirakulösa förändringar på kärleksfronten, eftersom förlängningen i bästa fall bara kan öka mikropenisens längd till blygsamma 6 - 7 centimeter vid full erektion. Men av utgångsoddsen att döma så är ju även det en klar förbättring.


Världens snabbaste erektion.
En erektions hastighet styrs av många olika faktorer: trötthet, alkoholpåverkan, det generella allmäntillståndet för organet ifråga och förstås - graden av sexuell upphetsning. I 'Mannens sexuella beteende' från 1948, nämner Kinsey ett antal anmärkningsvärda personer som kunde uppnå full erektion inom loppet av 3 sekunder.


Världens största testiklar.
En normal testikel är ungefär 4 centimeter lång, och två centimeter bred. Den största testikeln som finns dokumenterad var den tillhörande en insjuknad afrikan, testikeln vägde 69.3 kilo och mätte nästan 60 centimeter i diameter.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0