För i helvete?!

Tittar på uppdrag granskning. Fy fan vad sjuka människor det finns! Men nu blir det väl tyst på allt folk när dom hört ett erkännande från den där "Oskar"!
Fan vad förbannad man kan bli!!! Jag blir helt chockad!

Kommentarer
Postat av: Liza E

Vadå, vad har hänt då?

2010-03-25 @ 12:58:29
Postat av: Sara

Det var en tjej som blev våldtagen av en kille i skolan, hon berättade, han erkände och dömdes i rätten. Men ändå var det 4000 (har jag för mig) Som gick med i en grupp på facebook FÖR han som våldtog. Alla skrev saker som: Hon borde bli våldtagen på riktigt den jävla horan!

Alltså trodde dom inte på henne. Och inte nog med det. På kvällen på skolavslutningen våldtog han en till tjej och dömdes i rätten. Men ändå ville ingen tro på tjejerna. Då skrev dom saker som: Dom jävla hororna borde brännas på bål osv..

Så sa en massa kärringar och annat folk: Men han ser ju så bra ut och är så populär och trevlig, aldrig att han skulle göra så. Och så sa dom: Jag har hört att hon ville ha honom, men när han inte ville ha henne så ville hon hämnas. Dom sa saker som: Fitta, hora åt en av tjejerna så fort hon gick förbi i skolan t.ex Polisen hade hittat DNA bevis och allt, men ändå var det 4000 pers som snackade skit om tjejerna..

Jag kan berätta sen, orkar ju inte skriva en hel bok! ;)

Men visst låter det helt sinnes sjukt!!

2010-03-25 @ 20:15:13
URL: http://sarag.blogg.se/
Postat av: Liza E

Japp, hörde om det på radion i morses, helt muppigt. Det var ju tydligen i Uppsala. Men alltså, jag kan förstå att det var ungar på skolan som höll på för vaffan, dom fattar ju kanske inte så mycket och han kanske var en populär kille och så men att vuxna håller på är ju helt sjukt!Dom ska ju styra upp så att idioterna i skolan lär sig liksom så håller dom på likadant...helt muppigt

2010-03-26 @ 13:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0