Snusk Smörgås

Fy fan alltså. Igår skjutsade jag älsk till Sala. Så stannade vi till vid Åkrahallen för en varsin smörgås. Jag kom ut med en räkmacka och ola fick en med ost och skinka. När jag började äta sa jag till Ola att det var fan vad mycket fisk det smaka. Hur som helst så efter en stunds ätande såg jag något konstigt. Något grått i mackan. Jag plockade ur den konstiga saken ur mackan och såg att det var en bit fisk! En liten slemmig sak med "taggar"! Såg då inte ut som ett gammalt rens från en ätbar fisk ens! Gick in och talade om och visade vad jag hittat i smörgåsen, till svar fick jag "Det ska vara så". Men visst! Så många räkmackor och räkor jag ätit i mina dagar. Jag har ALDRIG sett eller ens hört talas om att ruttet gammalt fiskrens hör hemma bland räkorna! Sen sa dom "vad vill du att vi ska göra då? Ska du ha pengarna tillbaka eller?". Allvarligt?! Minst pengarna tillbaka för i helvete! Det är inte första gången dom på Åkrahallen beter sig som svin! Jag har aldrig blivit positivt bemött där inne. Aldrig mer att jag handlar där i alla fall..

Kommentarer
Postat av: Sanna :D

usch :0 lät inte alls gott!

och det suger verkligen när man blir så dåligt bemött.

2012-04-03 @ 17:57:20
URL: http://handlingar.blogg.se/
Postat av: Sanna :D

De har valt fel jobb tycker jag som inte kan bemöta människor på ett bra sätt.Jag brukar också säga liknande fast "men guu" xD och skippar d:et (:

2012-04-03 @ 20:57:48
URL: http://handlingar.blogg.se/
Postat av: Din vän!

Men kära vännen! Det är ju det jag alltid sagt, du ska handla på Lidl! Då slipper du obehagliga livsmedel och får kvalitet till lågt pris! Var f.ö där och storshoppade igår inför påskmiddag med främmande. Jag ska göra egna köttbullar.... spännande.....

2012-04-04 @ 14:06:24
Postat av: Liza -Hon kom en vinternatt...

Fy fan! Jag mår illa av bara tanken! :(

2012-04-04 @ 19:53:37
URL: http://komenvinternatt.blogg.se/
Postat av: Johanna Olveby

Egentligen borde deras chef få reda på det..... Altså kundbemötandet.

2012-04-05 @ 07:01:41
URL: http://http://johannaolveby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0