Herre Gud!

Nu blir jag arg! Det här med att dom tar bort vissa klipp från kalle på julafton. "Orsaken ska vara att klippen anses spegla stereotypa bilder av svarta och judar". Då kan dom väl ta bort allt, eftersom de andra figurerna speglar stereotypa bilder av oss allihop?
Och jag är säker på att det inte är varken någon svart eller jude som sagt något om det. Bara någon högre uppsatt svensk som bestämt det. Är det inte rasistiskt att tänka så då?
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15933831.ab
Och det här med pepparkaksgubbarna! Jag blir tokig! Då kan vi ta bort stjärngossarna med, för det lär ju vara det mest rasistiska av alltihop! KKK (Klu Klux Klan) Från Wikipedia; I praktiken betydde programpunkterna en stridssignal mot afroamerikaner, judar och katoliker samt i viss mån mot invandrare och pacifister. Sällskapet skulle även uppträda som sedernas väktare, särskilt mot vita mäns förbindelser med svarta kvinnor samt mot lönnkrogar. Sällskapets ledare antog titeln imperial wizard ("kejserlig trollkarl") och fick vid sin sida ett antal funktionärer med. Ordensdräkten bestod av en vit kåpa och en vit kapuschong, som endast hade ett par små öppningar för ögonen. I denna dräkt anordnades processioner för att injaga skräck hos de svarta, och den bars även vid de nattliga strövtåg då misshagliga greps och pinades eller skymfades (till exempel genom att intjäras och fjäderbestrykas). Här kommer en bild på KKK, så får ni se att stjärngossarna är värst av allihop. Ska vi hålla på såhär så får vi ta bort allt som finns här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0