Bak

Nu har jag köpt saker jag behöver till muffinsen jag ska göra åt Ola i morgon kväll. Jag gillar ju att retas, så det blir rosa, glittriga bilar på. Köpte ett prinsess kitt som jag tycker passar alldelens utmärkt! Vad glad han ska bli ;) Nu sitter jag och väntar på degen (degarna) som är i kylen. Blir mera kakor. Men dom lär vara där i 30 min, sen ska jag ta ut dom, kavla och rulla ihop dom båda. Blir att skära till och grädda i morgon. Orkar inte hålla på mer i kväll. Lär ju gå och lägga mig nån gång, i morgon ska vi ha picknick för det går rykten om sol. =)


Kommentarer
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Hoppas du fick dig en god natts sömn, snart ska man själv lägga sig.

hujedamig, redan är det Mars också, vart tog tiden vägen? Känns fortfarande som de är november 2011 :D

Men härligt med solen som kommer, man får så mycket mer energi :)

2012-03-01 @ 02:28:38
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Liza

Åååå, fiiikaaa!! Va gott!! Jag får se om jag kommer i helgen, hoppas jag kan! Om jag kan åka med Eva och Fredrik så kommer jag, min bil är inte att lita på, har för mig jag har tvättstugan med, ska kolla på det ;) Nu har jag bytt adress te bloggen så nu är jag med en sån där blogg.se-tjej!Pözzzzz

2012-03-02 @ 03:39:31
URL: http://komenvinternatt.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.se

Hej! Ska du göra något roligt i helgen? :)

Kramar!Förresten, gör du bloglovin-byten? I så fall kanske du vill göra med mig? :) Om du vill de så är min länk här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skriv vilken följare du blev(nummer alltså) och skicka med din direkt-länk så lägger jag till dig på direkten! :)

2012-03-02 @ 18:00:08
URL: http://Sannalitens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0